reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzien doberek!
Dzis w jak zawsze w weekend bedzie tu pusto, a to zakupy a to sprzatanie - rozuwiem was
Mija
CUDOWANY CZLOWIEK Z CIEBIE!!
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

dziendoberek~!!!!!!!!!!
mija naprawde super z ciebie babka!!!!!
my znowu nocka nieprzespana moze hubert czuje ze jedziemy i z nomu beda go meczyc? musze pokupowac pare zeczy na wyjazd popsiatac tak solidnie bo chlopa zostawiam na jakis tydzien!!!!

Nie zawstydzajcie mnie ;)

Miłego dnia, ja dzisjaj mam wychodne ;D idziemy o kina i na koktajl mleczny ::)
wpadne wieczorem jak wykąpie Nonka od 3 dni ma już kąpiel o 19 a nie o 22 i spi mi do 1.30 lub nawet do 2.30 coś wspaniałego :)

hej dziewczyny mnie z ranca trafia szlag....moj maz wrocil nad ranem z pracy po 1 6gdozinach.....z goraczka, z ktora chodzi juz 3 dni.....i co? i nic nawet do lekarza nie chcial isc....dopiero jak skoczyla mu temp do 40 stopni raczyl ruszyc dupe....ale jestem wsciekla....polazl do lekarza i jeszcze go nie ma, telefonu nie odbiera, martwie sie cholera jasna....co ja mam z nim zrobic??? udusic jak wroci???? za glupotee

witam w południe ale dziś ciepło jest u nas,czekam aż emi się wyśpi potem objiad i spacer,.
Mąż do pracy idzie.właśnie zrobiłam mu piling na buźce bo tą skóre miał okropną,a jak krzyczał że boli :p
oj ci faceci to nic wytrzymali nie są ::) ::) ::)
shady może ciężko mu lekarza dziś znaleść bo sobotka

reklama
shady nie martw sie na pewno wystko ok!!
ja sprzatam i tak na chwilke wpadlam zobaczyc co slychac a tu pustki! zupka dla bubka mi sie gotuje pranko wstawione slonko swieci! juz po zastrzyku byl u nas chrzestny hubcia on jest ratownikiem medycznym i dal mu zastrzyk w domciu! ale mielismy jazdy nie moglismy go obudzic a nie moglam czekac bo zastrzyk musi brac w ciagu 12 h wi8ec jak wczoraj dostal o 11.30 to dzis musial w tych godzinach a tu hubert se spal i spal! nawet czyszczenie noska gruszka nic nie dalo! i w koncu musialam go....ugryzc! i poskutkowalo obudzil sie wujek zastrzyk dal i...juz po spaniu teraz bawi sie w najlepsze ale zje obiadek i spac pujdzie!!!!!!

Do góry