reklama
sylwia-lesiak
Fanka BB :)
co tak pozno SORBEK
Ja to juz sie szykuje spac
KOLOROWYCH SNOW DAMY!
Ja to juz sie szykuje spac
KOLOROWYCH SNOW DAMY!
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
sorbek to tesciowa juz zostaje na stale?
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
dzwonila do mnie siostra specjalnie zeby mi powiedziec ze fajny film leci na tvn wiec chyba lece ogladac!
DOBRANOC!!!!!!!!!!!
DOBRANOC!!!!!!!!!!!
MORDZIULKAdziwi mnieże nie możesz z małym spać,wydawało mi sieże teraz to normalne że mamy spią w szpitalach z dzieciaczkami szczególnie z takimi
maleństwami
Z tego co pamiętam to jedziecie do wawy,jak masz ochotke i będziecie czuli sie bardzo samotnie to ja i Noe polecamy sie ;D a z radiem coś się wykąbinuje
MIłEGO WIECZORKA BABECZKI
maleństwami
Z tego co pamiętam to jedziecie do wawy,jak masz ochotke i będziecie czuli sie bardzo samotnie to ja i Noe polecamy sie ;D a z radiem coś się wykąbinuje
MIłEGO WIECZORKA BABECZKI
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
mija dzieki za propozycje!!! moze skorzystam! bedzie mi razniej
ja jade do CZD i na neurologi tak jest nie wiem dlaczego nie pozwalaja mama zostac na noc? np na dzieciecym w tym smym szpitalu mozna ale tam wlasnie to zalezy od oddzalu!!!!! ale zaraz....ty chyba mialas miec wychodne?????
ja jade do CZD i na neurologi tak jest nie wiem dlaczego nie pozwalaja mama zostac na noc? np na dzieciecym w tym smym szpitalu mozna ale tam wlasnie to zalezy od oddzalu!!!!! ale zaraz....ty chyba mialas miec wychodne?????
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
mijazapomnialam ze to w sobote!!!!!!!!
a dzis piatek...jeszcze!!!!
juz teraz na pewno dobranoc!!!!
a dzis piatek...jeszcze!!!!
juz teraz na pewno dobranoc!!!!
reklama
shady
Fanka BB :)
ach o tym zostawaniu w szpitalach to moznaby pisac i pisac....powiem jedno...skandal...moja znajoma miala taka sytuacje, mogla ewentualnie zostac pod warunkiem ze bedzie siedziala na podlodze, siedziala a nie spala ..fajnie co? malo tego nie mogla uspic malego kaldzac sie obok bo to niehigieniczne, tylko w samym szpitalu byl taki chlew ze szok...w koncu jej maz zrobil awanture mowiac ze laski nie robia bo z jego skaldek maja placone i g...go to wszystko obchodzi.....i biedni musieli sie zgodzic bo on byl gotowy do Interwencji czy Uwagi pisac
Podziel się: