reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hello
Mąż film oglada to ja wdepłam na chwilkę.
Mordziulka
tesciowa mieszka w tym samym miescie co my to widujemy się codziennie jutro imprezke robimy małą ;) ;D

reklama
dzwonila do mnie siostra specjalnie zeby mi powiedziec ze fajny film leci na tvn wiec chyba lece ogladac!
DOBRANOC!!!!!!!!!!!

mordziulka nie za miesiąc znowu jedzie na 3 mce a potem bedzie 3 tu 3 tam . Teraz 1 miesiąc przerwy bo szwagierka moja rodzi w sierpniu i hce jej tesciowa pomóc troche

MORDZIULKAdziwi mnieże nie możesz z małym spać,wydawało mi sieże teraz to normalne że mamy spią w szpitalach z dzieciaczkami szczególnie z takimi
maleństwami
Z tego co pamiętam to jedziecie do wawy,jak masz ochotke i będziecie czuli sie bardzo samotnie to ja i Noe polecamy sie ;D a z radiem coś się wykąbinuje
MIłEGO WIECZORKA BABECZKI

mija dzieki za propozycje!!! moze skorzystam! bedzie mi razniej
ja jade do CZD i na neurologi tak jest nie wiem dlaczego nie pozwalaja mama zostac na noc? np na dzieciecym w tym smym szpitalu mozna ale tam wlasnie to zalezy od oddzalu!!!!! ale zaraz....ty chyba mialas miec wychodne?????

wychodne bede miała dzienne na wieczór wracam do mojego Nonusia ,chyba jeszcze na nocne poczekam,nie dam rady na razie tyle mleka odciągnąć ::)
Wpisze Ci na priw mój tel. jak by co to dzwoń

reklama

ach o tym zostawaniu w szpitalach to moznaby pisac i pisac....powiem jedno...skandal...moja znajoma  miala taka sytuacje, mogla ewentualnie zostac pod warunkiem ze bedzie siedziala na podlodze, siedziala a nie spala ..fajnie co? malo tego nie mogla uspic malego kaldzac sie obok bo to niehigieniczne, tylko w samym szpitalu byl taki chlew ze szok...w koncu jej maz zrobil awanture mowiac ze laski nie robia bo z jego skaldek maja placone i g...go to wszystko obchodzi.....i biedni musieli sie zgodzic bo on byl gotowy do Interwencji czy Uwagi pisac

Do góry