reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dla
małych Mateuszków
najserdeczniejsze zyczonka
imieninowe!!!!
clowndancemarygarrenaa0.gif

reklama
No teraz po fakcie to mowicie....Juz mu zapowiedzialam ze jutro lub w niedziele znow jedziemy i obiecal nic juz nie mowic:tak::-D:-D:-D:-DOkaze sie:dry:
A mnie naszlo dzis na pomidorowa ale zrobilam innna niz zwykle bo awsze robilam taka mocna z kilku koncentratow az lekko gestawa byla bo taka wlasnie lubimy ale dzis zrobilam sobie taka delikutasna:-p1 sloiczek na duzy gar i do tego smietanka 30% i zajadam sie nia jak nie wiem.:-p:-p:-p:-p
A i kupilam dziecku lampke taka z woda w srodku co rybki w niej plywaja.Mamy jedna zywa rybke w kuli ale ona ciagle stoi w miejscu :eek:

U mnie się trochę plany zmieniły i jadę jutro na12, aż mnie głowa rozbolała.

ania138 - jak będziesz chciala tą bardziej drastyczną od seksu metodę przyspieszenia porodu to daj znać, napiszę Ci na PW jak wrócisz.

:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: nie wiem tylko czy nie za mało czasu już mam, ale może warto spróbować :tak:

Iwonka zakupy z chłopem to czasem kara a nie przyjemność :dry:

Ale u Was pyszne obiadki, aż mi z monitora pachnie ;-):-D, a ja dzisiaj Pierogi Ruskie sobie zafunduję, ale kupne :zawstydzona/y:. Właśnie się gotują.
Pogoda prześliczna a ja już nie mam siły wyjść na dwór.

IWONKA kompletnie nie wiem czemu ale " masz zachcianki jak baba w ciazy";-);-):-D:-D:-D:-D smacznego:-)

My mamy w akwarium ale nasze plywaja:baffled: moze twoja sie zawiesila;-)

Witajcie! Usiłowalam się rano przywitac ale mi nie dali. Chyba doszli do wniosku że trzeba mamie komputer ograniczac:tak: Teraz Madzia śpi, Adrianek na bajki patrzy a ja kawusię piję. Dzisiaj mnie naszło jak nigdy. Zrobiłam sobie barszcz czerwony z krokietami:szok: Miałam już takiego smaka że musiałam. Zrobiłam do tego sajgon w kuchni i będę miała za chwilkę co robic:-( Ale warto było:-p
Ania138 może się w końcu Dawidek zdecyduje i kroplówka nie będzie potrzebna! A chłopa olej bo nie warto się teraz denerwowac.
Iwonkac.28 nie zazdroszcze bieganiny.:no: Sama wiem co to znaczy wszystko załatwiac z dzieckiem, niech tak jeszcze kolejka dłuższa to awantura gotowa! Dużo zdrówka życzę!!!!! No a chłopy to faktycznie najpierw robią potem myślą. Jak mi mój przedstawił wczoraj plan wykonania centralnego to myślałam że padnę. Wyglądałoby to :szok: a mój mąż jest budowlańcem więc zna się na tej robocie, tylko postanowił sobie czasu oszczędzic:dry:
Novaczka dziękuję za podpowiedż. chyba bym na to nie wpadła:zawstydzona/y: Bardzo lubię czytac twoje posty!!!
Pycha to gratuluję mężczyzny.
Ja mojego długo musiałam uczyc jak ma się bawic ze swoimi dziecmi. U niego w domu rodzice tego nigdy nie robili i patrzył na mnie jak na wariatkę. Teraz jest już dużo lepiej ale ciągle muszę mu przypominac o dzieciach i o mnie, że go potrzebujemy. Jego a nie tylko jego pieniędzy.Oj ciężka to praca, mam tylko nadzieję wpoic to synowi.
Iwonka aleś miała zakupki!:sorry2: Ja z moim nie chadzam, ale z synem też się żle kupuje. No chyba że zabawki. No zachcianki:-p fajna sprawa, pod warunkiem że wykonalne!
Moje rybki padły i już nie mam akwarium:baffled: mąż zlikwidował

reklama
Do góry