reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam:-) My zmykamy zaraz na stadion.Jedziemy kupic sobie kilka rzeczy moze mi sie nastroj polepszy:tak::-)
Ania138 kroplowke z oksytocyny dostaniesz? Brrrr ja juz jej nie chce o nie,zglos sie do Leiki niech poda ci ten kolejny dobry sposob na przyspieszenie porodu:tak:
Ewcia Jak dzis chumorek:confused:Ach te chlopy:no::no::no::no:Ucaluj Mateuszka z okazji imienin:-):-):-):-):-):-)

reklama
Witam:-) My zmykamy zaraz na stadion.Jedziemy kupic sobie kilka rzeczy moze mi sie nastroj polepszy:tak::-)
Ania138 kroplowke z oksytocyny dostaniesz? Brrrr ja juz jej nie chce o nie,zglos sie do Leiki niech poda ci ten kolejny dobry sposob na przyspieszenie porodu:tak:
Ewcia Jak dzis chumorek:confused:Ach te chlopy:no::no::no::no:Ucaluj Mateuszka z okazji imienin:-):-):-):-):-):-)

Idź, idź bo potem to już tylko zakupy internetowe Ci zostaną tak jak mi, bo boję się z domu gdzieś dalej wychodzić ( bez opieki ) :tak:
Tak, oksytocynę. A coś nie za bardzo ta kroplówka? Coś wcześniej czytałam o waszych "przygodach", ale nie straszcie mnie proszę ;-)

LEIKA POMOCY, RATUJ ;-):-D:-D:-D

Witam.

Mieliśmy dziś koszmarną noc :-(mnie bolał żołądek, jeszcze do tego Jędrek co chwila się budził i płakał :baffled: Nie wiem co mu się działo, mówił, że nic go nie boli, więc nie mam pojęcia o co chodzi :baffled: wstał zadowolony i uśmiechnięty, a ja oczy na zapałki :-(dobrze, że moje dolegliwości też przeszły. Chyba po ogórkach kiszonych tak mnie męczyło wczoraj :confused:

Iwonka udanych zakupów :tak:

Aniab cieszę się, że małemu już to dziadostwo z pupki schodzi.

Ania138 co Twój mąż znowu wymyślił? Jeżeli mogę zapytać..... Cały czas trzymam za Ciebie kciuki :tak:

Mateuszku: Wszystkiego najlepszego z okazjii imieninek. Ewcia proszę wycałować małego solenizanta od forumowej ciotki i kolegi Jędrka.

Cześć wszyskim:-) Dziś jestem jak nowo narodzona ciekawe jak długo Połówka dnia jest dla mnie krytyczna szkoda że Julka też tego tak nie odbiera:sick:
Leika to trymamy kciukasy Oby wszystko z domkiem wypaliło:tak:
Ania 138 olejmęża mój też od czasu do czasu jak coś walnie to nie wiem czy zacząć bić czy jak:shocked2::confused: Więc mówisz że do niedzieli Dawidek może być z tobą później to już w szpitalu postaraja się żeby pojawił się na świecie a kroplówka z okstytocyną przyśpiesza skórcze więc pewnie dlatego zostanie ci zaaplikowana Ja tez takową miałam może właśnie dlatego tak szybko mi poszło
Sikoreczka jak tam dziś zdrówko?Oj teraz to lepiej nie daj się chorobie skoro remont w planach:no:
Iwonka i jak tam zakupy. ?
Ojjulka dorwała ołówek i robi ey floresy naścianie dobrzeże ołówek a nie długopis na przykład Biegnę do niej poki czas do usłyszenia

Hej dziewczyny,a ja dzis od rana znowu zalatana, a najgorsze ze wszedzie musze brac Kube:no:. Bylam u lekarza i mam zatoki i angine dostalam antybiotyk i zrobili mi wymaz z gardla i nosa bo mysla ze moze mam tam jakiegos gronkowca skoro antybiotyki nie bardzo pomagaja mi sie wyleczyc:confused:. Wyniki dopiero za 7 dni:baffled:

Aniab to swietnie ze masz taka madra coreczke:tak::-):-):-):-)Brawa dla Madzi:-)

ANIAB a tak sie martwilas ze mala sobie nie poradzi ode mnie tez duze gratki dla Madzi:-):-)
Domek super :) Bardzo nam się podobał. W najbliższych dniach pojedzie tam nasz znajomy ocenić stan techniczny budynku i fundamenty i jeśli ok to go bierzemy :) Trzymajcie kcicki!!! ale prosze, nie pytajcie na razie o szczegóły, opowiem wam jak wszystko załatwimy. Teraz nie chcę zapeszyć ;-)

LEIKA czekamy na dobre wiesci oby domek byl wasz:tak:
Jestem , jestem.
Lekarz wywalił oczy :szok: i nie mógł uwierzyć że mnie widzi ( przynajmniej dowiedziałam się że ja już dobry tydzień mam rozwarcie :szok: ).
Umówiliśmy się na niedzielę na 9 30 i dostanę kroplówkę ale jak nie pomoże to do domu mnie nie puszczą tylko będę leżeć już do porodu :baffled:, no chyba że do niedzieli ten mały leniuszek się ruszy sam, czego sobie z całego serca życzę :tak::-D

No to dzisiaj jakiś wirus panuje bo mnie też M wk**, szkoga gadać jaką mi przykrość sprawił :no:, aż sie popłakałam :-:)-:)sad::sad:

ANIA powodzenia oby do niedzieli synus wyszedl:tak:. Z tymi M to chyba naprawde cos wczoraj nie tak bylo. Moj tez mnie wku*** Poinformowal mnie ze od jutra idzie na drugi etat. Wiem ze robi to z mysla o naszej rodzinie zebysmy mieli lepsze warunki bytowe, ale wku** mnie ze nie porozmawial o tym ze mna tylko podjal decyzje i byl na rozmowie i od jutra zaczyna a mnie tylko o tym powiedzial:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Powinien to ze mna przedyskutowac, a nie tak sam :angry::angry::angry: i klotnia gotowa. Ponadto Natalia idzie do komuni i teraz czesto musimy chodzic do kosciola ( w pazdzierniku codziennie na 18 na rozaniec) i co on sobie wyobraza ze ja jeszcze Kube bede tam ciagac:eek::baffled:. Normalnie mam takiego nerwa ze :szok:

Jeszcze raz moc zyczen dla Mateuszka tym razem z okazji imienin :-)

Mateuszku od nas tez wszystkiego naj naj kochanie:-)

Ania138 co Twój mąż znowu wymyślił? Jeżeli mogę zapytać..... Cały czas trzymam za Ciebie kciuki :tak:
:-( powiedział mi że przez to że musi mnie zawieść do lekarza to mu pieniądze uciekają i mam w końcu prawko zrobić i sama będę sobie jeździć i swoje sprawy załatwiać :-(- no to jak mu odpowiedziałam to awantura gotowa :wściekła/y:.

Ania 138 olejmęża mój też od czasu do czasu jak coś walnie to nie wiem czy zacząć bić czy jak:shocked2::confused: Więc mówisz że do niedzieli Dawidek może być z tobą później to już w szpitalu postaraja się żeby pojawił się na świecie a kroplówka z okstytocyną przyśpiesza skórcze więc pewnie dlatego zostanie ci zaaplikowana Ja tez takową miałam może właśnie dlatego tak szybko mi poszło

Ojjulka dorwała ołówek i robi ey floresy naścianie dobrzeże ołówek a nie długopis na przykład Biegnę do niej poki czas do usłyszenia
Też tak zrobię :tak:.
Mam nadzieję że ta kroplówka pomoże skoro już od końca sierpnia wszystka tam gotowe, a od tygodnia ponad mam rozwarcie, jestem dobrej myśli - kolejny raz.
Mała artystka ta Twoja Julka :-D

Hej dziewczyny,a ja dzis od rana znowu zalatana, a najgorsze ze wszedzie musze brac Kube:no:. Bylam u lekarza i mam zatoki i angine dostalam antybiotyk i zrobili mi wymaz z gardla i nosa bo mysla ze moze mam tam jakiegos gronkowca skoro antybiotyki nie bardzo pomagaja mi sie wyleczyc:confused:. Wyniki dopiero za 7 dni:baffled:
ANIA powodzenia oby do niedzieli synus wyszedl:tak:. Z tymi M to chyba naprawde cos wczoraj nie tak bylo. Moj tez mnie wku*** Poinformowal mnie ze od jutra idzie na drugi etat. Wiem ze robi to z mysla o naszej rodzinie zebysmy mieli lepsze warunki bytowe, ale wku** mnie ze nie porozmawial o tym ze mna tylko podjal decyzje i byl na rozmowie i od jutra zaczyna a mnie tylko o tym powiedzial:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Powinien to ze mna przedyskutowac, a nie tak sam :angry::angry::angry: i klotnia gotowa. Ponadto Natalia idzie do komuni i teraz czesto musimy chodzic do kosciola ( w pazdzierniku codziennie na 18 na rozaniec) i co on sobie wyobraza ze ja jeszcze Kube bede tam ciagac:eek::baffled:. Normalnie mam takiego nerwa ze :szok:
Ale Twój M dał czadu :szok::szok::szok:, przecież to logiczne ( a może tylko dla kobiet ) że powinien to z Tobą ustalić i przedyskutować :no:. Dzisiaj w DDTVN był reportaż o "partnerskiej rodzinie", będzie kampania żeby ojcowie zaczęli pomagać żoną w domu i przy dzieciach a nie tylko zarabiać bo nie na tym się ich rola zaczyna i kończy.

Aniu - a ile dni już jesteś po terminie?

Jak się sugerować @ to dzień. Ale lekarz sam nie wie dokładnie bo tam wygląda jak by już było trochę dłużej - tak tydzień. A jak już wyżej pisałam gotowe wszystko już od miesiąca, a rozwarcie już ponad tydzień.

A zaraz idę do babci się pokazać zobaczymy co powiedzą :-D

reklama
:-( powiedział mi że przez to że musi mnie zawieść do lekarza to mu pieniądze uciekają i mam w końcu prawko zrobić i sama będę sobie jeździć i swoje sprawy załatwiać :-(- no to jak mu odpowiedziałam to awantura gotowa :wściekła/y:.
No to twoj tez pojechal:no: a to ze do lekarza musisz chodzic to w koncu tez jego zasluga. Czy faceci naprawde nie potrafia myslec:baffled: Masz racje ze oni uwazaja ze ich zadaniem jest tylko pracowac i zarabiac a od calej reszty jest kobieta... uf szkoda slow:eek:. Aniu a ty sie nie przejmuj mezem i mysl tylko o sobie i Dawidku w tej chwili:tak:

Do góry