reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ach, chciałam wam jeszcze napisać że kupiliśmy Majce buty jesienne w CCC za 45 zł, ja zrobię fotkę to wam pokażę :tak:

Sewa mój jak idzie na chwilę to zawsze minimum 20 minut a jak idzie do mamuni to 30 bez patrzenia na zegarek :dry:

Odebraliśmy dzisiaj zdjęcia, razem mamy 600 zdjęć luzem a nigdzie nie ma promocji na albumy :dry:

Dobranoc, spokojnej nocy

reklama
Doczytałam i odpisuję dalej.

Ania138 no to zszokowałaś pana doktora :tak: oj oby Dawidek już zechciał przywitać się z mamusią po drugiej stronie brzuszka. I niech nie czeka do niedzieli. Przemawiaj do nigo kochana, przemawiaj :tak:Trzymam kciuki.

Ewcia ten Twój mąż, nie dosyć, że gdzieś w świecie, daleko od Was to jeszcze nerwową atmosferę wprowadza. Autentycznie nie potrafię tego zrozumieć :baffled: Ciężki z niego kaliber, oj ciężki :-(
Mam nadzieję, że jutro znikną nerwy i humorek się poprawi.

Iwonka Tobie też dużo spokoju życzę, bo hormony potrafią wykańczać bardzo i samą cieżarówkę i osoby z nią żyjące ;-):tak::-D

Aniab jak tam pupcia małego? Mam nadzieję, że lepiej?

Sewa na całe szczęście schodzi mu to zarastwo:tak:Stosuję wszystkie maści naprzemiennie także trudno mi powiedzieć która mu pomaga:-DAle w zasadzie to chyba Tormentiol:tak:Cieszę się że mu się goi bo autentycznie już się bałam ze jeszcze mi go do szpitala wyślą
Ania kurcze to Ci maleństwo niespodziankę robi i za nic nie chce wyjść:-DKochana mężem się nie przejmuj tylko myśl o sobie i dzidziusiu:tak:
Sewa zdróweczka i oby żołądek do normy wrócił :tak:No i grzać zeby zaczęli szybciutko bo się nam pochorujesz jeszcze:tak:
Ja zmykam się kąpać i idę lulać też. Dobranoc

Dobrej nocki dziewczynki! Muszę się na jutro psychicznie przygotowac na trudne popołudnie! M postanowił rozpocząc remont a ja z dzieciakami po środku. Najgorzej będzie z Madzią bo ona to się nawet odkurzacza bała, dzisiaj się dopiero przełamała i raczkowała krok w krok za odkurzaczem. Ja dziś się cały dzień dobrze czułam a teraz znowu mnie gorączka dopadła:wściekła/y:
Kurcze za nic nie potrafie zacytowac czesci posta, ciągle mi tylko całe cytuje, albo wcale.:angry:
Aniu wiem łatwo mówic, ale wygoń tego uparciuszka! Ja tak też przy małej słyszałam kilka razy dziennie, w końcu odpowiadałam że czekamy na wiosnę. Madzia urodziła się 14 listopada a na dworze było... 20 stopni czyli w pewnym sensie nas wiosna zastała!:cool2:
Sewa zdrówka!
Leika trzymam kciuki!
Cloe dużo odpoczywanka, masz już co nosic!!!
Iwonka spokoju i jeszcze raz spokoju!
Aniab190 gratuluję córeczki! Ładne suwaczki!
Novaczka jak miło cię znów "widziec"!
Dobrej nocki!:tak:;-)

Witam z rana.

Ja dzis pierwsza:szok:;-)
U nas potwornie zimno, ale swieci slonko wiec moze zrobi sie w miare cieplo:dry:

Ania ty jeszcze tu;-) mam nadzieje ze w niedziele to juz najpozniej Dawidek zechce wyjsc od mamusi:eek::-) dlugo nas trzyma......;-)

Agatko to dobrze,ze sie kreci dobrze,na pewno bedzie sie rozwijało dalej..
A podaj linka popatrze sobie,moz ei ja znad mrza coś zamówie;-);-)

www.dodomku.net

reklama
Dzień dobry
My już na nogach od 6:30 bo musiałam jechać pobrać krew ( ale mnie teraz ręka boli i mam spuchnięte :no: ). M musiał mnie zawieść i odwieść do domu i znowu jechać z powrotem do pracy no i oczywiście znowu niezadowolony :dry::-(

MATEUSZKU

MOC BUZIAKÓW Z OKAZJI IMIENIN

Ania138 no to zszokowałaś pana doktora :tak: oj oby Dawidek już zechciał przywitać się z mamusią po drugiej stronie brzuszka. I niech nie czeka do niedzieli. Przemawiaj do nigo kochana, przemawiaj :tak:Trzymam kciuki.

Ania kurcze to Ci maleństwo niespodziankę robi i za nic nie chce wyjść:-DKochana mężem się nie przejmuj tylko myśl o sobie i dzidziusiu:tak:

ania138 - to trzymamy kciuki by do niedzieli mały się namyślił na wyjście :tak:

Aniu wiem łatwo mówic, ale wygoń tego uparciuszka! Ja tak też przy małej słyszałam kilka razy dziennie, w końcu odpowiadałam że czekamy na wiosnę. Madzia urodziła się 14 listopada a na dworze było... 20 stopni czyli w pewnym sensie nas wiosna zastała!:cool2:

Ja to mówię byle do Świąt :tak::-D
Mariusz ma 1 października urodziny może synuś chce podlizać się tatusiowi :dry:, ale jak słyszał co tatuś wczoraj dowalił to raczej nie powinien :-(.

Do góry