reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam po południu!
Po pierwsze śliczne brzuszki!!! Leika i jak tam domek?
Moje małe śpi już dzisiaj trzeci raz i wogóle jakaś taka dziwna jest. Mam wrażenie że coś jej dolega, chyba idzie nowy ząbek:confused: A moje duże dziś takie nieznośne że najchętniej to bym na strychu zamknęła:angry: Od rana wrzeszczy jak opentany, na spacerze ciągle uciekał, a potem jak składałam pranie to chciał powiesic siostrę:szok: Zaplątał jej sznurek wokół szyji i pociągnął w górę, biegiem poleciałam uwolniłam małą a Adrian dostał w tyłek:zawstydzona/y: bo się tak wystrachałam. Obciełam mu wszystkie sznurki z autek. Nigdy bym nie wpadła że może miec takie pomysły:baffled: Niech on już nareszcie idzie do tego przedszkola! Siedzenie w domu najwyrażniej mu nie służy!

reklama
Leika i jak domek,podobal sie cena przystepna?
Ania138 i co lekarz powiedzial?
Sikoreczka jestem w szoku,rany jakie dzieci maja pomysly.Dobrze ze nic sie nie stalo:no::szok:

Hejkaa.
U mnie była mama i siostra z synkiem i chłopem swoim nowym,,,czyli urodiznki nie w komplecie...hehe.
matuś dostał od dwóch osob komplet moro ocieplany spodnie i kurtka, no i 100zł...
Ale to dopiero jedna trzecia prezentów...troche osob zostało,ale to dopiero dadxa na imprezie w pazdzierniku,hehehe
Ciasto pojedozne,kawa spita i wsyzscy poslzi...

Ania i jak tam u lekarza,,no zdawaj relacje,gdzie ty???
Sikoreczka o matko,,jezu ale sie zapwne wystraszyłas,no patrz jakie to dzieci maja pomysły,,,mały chcial siostre powiesic:szok:,dobrze ze juz dawno sytuacja zatrzymana,,,,
Leika jak domek,jak tam relacje po obejrzeniu???

kurcze Ania gdzie ty,czekamy na wieści co tma lekarz ci nagadał,,a moze juz cie skierował do szpitala,,,,no gdzie ona???
d045.gif

ANIA no wlasnie co u lekarza? a moze Ania juz w szpitalu..... rodzi:-)

LEIKA i jak domek?

SIKORECZKA normalnie:szok::szok::szok: to dobrze ze sie nic nie stalo, a malemu klaps nie zaszkodzil napewno

Ja na dzis juz koncze. Czuje sie strasznie. Po tych lekach kreci mi sie w glowie...:baffled: pic nie musze a mam faze:-p:dry:. Dobranoc spokojnej nocki.

Ja juz ide spac,mąz mnie tak wkurwi ł:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: właśnie smsem,ze przegiął na całej lini:wściekła/y::wściekła/y:,,no ***** :no::no::no: co z atyp bezmózgie jeti:angry::angry: i w pizdu,,,ależ sie zdenerwowałam...normalnie cisnienie mam chyba 200 na 200,,alez przegina alez przegina
k055.gif
,,,,czsami mam chec jebnac ot w pizdu i uciec daleko zeby nikt mnie nie znalazł:-( iz abrac synka oczywiscie:tak:,,,ja pitoleeeeeeeeee.............mam andzieje,ze obudze sie w lepszym humorze....ale mu nastawialam w smsie zwrotnym,,spodziewam sie niemiłego odezwu,,hehee,ale mam takeiog nerw niech lepiej on uwaza....
s045.gif
..
wyłączam kompika,narazie laseczkiii

Ewciu a co mu znow odwalilo?Mi moj tez podniosl cisnienie tyle ze ja postawilam mu ultimatum w koncu i na wszystko sie zgodzil no i mam chlop-a w garsci:)

Jakie brzuszkowe zdjęcia się tu pojawiły:-)Super brzuszki- wspomniał mi się mój balon ale ja też nie mam zdjęć zresztą nie wiem czy by się w kadrze mieścił:-D
Ja po zebraniu i jestem w szoku bo się okazało ze moja córcia jest na drugim miejscu w klasie pod względem opanowywania materiału i radzenia sobie:szok::-)Jedyne do czego pani się przyczepiła to że Madzia kaprysi podczas jedzenia obiadu:tak:Poza tym super i poza ustalaniem trójki klasowej i składek oraz planowania wycieczek to nie było źle- bardziej pani o chłopcach mówiła bo jest ich 10 i strasznie rozrabiają i ją lekceważą:tak:A teraz piję ciepłą herbatkę-dzika róża, cytryna i mięta:-pI sobie jeszcze siedzę ale nie wiem jak długo bo dziś kosiłam trawnik na ogrodzie i padam;-)

reklama
Aniab to swietnie ze masz taka madra coreczke:tak::-):-):-):-)Brawa dla Madzi:-)

Dziewczyny a gdzie wy wszystkie jestescie:confused:
Ania138 daj znac cokolwiek:dry::-)

Do góry