reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kunda tak zrobie :) choć chyba wyśle Przemka ,bo ja to w rozmowach z kiedzem to się chyba nie znajde 8)

Czy wasze bąble też przez tąpogode zamieniły się w małe marudki i płaczki ?
Noeś leży sobie gada ,bawi się i nagle usteczka w podkówke miałkoli ,marudzi i znowu zaczyna się bawić :laugh:
Czasami sobie od trzech dni płakusia....
malutka może to wiosna,myśle że takie maleństwa są bardziej wyczulone na zmiany pogody,ja też na wiosne marudze i czasami chętnie bym sobie od tak popłakała...a co..tylko mi nie wypada ;) ....

No i chyba z szaleńwa za becikowe będą nici zaczeło lać :mad: i wgląda to na taki deszcz co lubi sobie popdać cały dzień :mad: :mad: :mad:
A ja się tak nastawiłam , już przestaje nucić ...wiosna lalaa :p

reklama
Macio też taki marudny. A pogoda to naprawde do niczego. Ide zrobic sobie kawke moze postawi mnie na nogi :D

Mija wiesz co...wczoraj wieczorem myslałam dlugo nad tymi waszymi chcinami i przyszło mi do głowy jeszcze coś a mianowicie na bank ksiądz sie was spyta : dlaczego własnie w kosciele chrzescijanskim chcecie ochrzcic Noesia a nie w prawosławiu ?
No wiec sobie gadke ułuzcie juz w domu żeby tam nieswiecic oczami i wiesz...zeby niepalnąc głupoty .

dziewczyny ....musicie mnie poratowac bo ja kompletnie niemam głowy juz do tego :mad: Który wozek jest lepciejszy ??? i który mam kupić i który funkcjonalniejszy ???

Wszytkie mi sie tak samo podobają ::).Ale ja juz niewiem ::) .... poratujcie ::)

ten ? http://www.allegro.pl/item92186659_wozek_jeep_z_usa_nowy_model_zobacz.html

ten ?
http://www.allegro.pl/item91926860_wozek_3_kolowy_hauck_jeep_sl_spiworek_torba.html

czy ten ??? http://www.allegro.pl/item93539689_nowy_roadster_3_h_sport_czerwony.html

a może ten ? http://www.allegro.pl/item95116018__jubileusz_hauck_traxx_marlin_3_red_2006_gw.html

::)

redMayka ...ide robic kipisz w szafie kierownika i popstrykam foty .Interesują cie też takie bodziaki zapinane po szyjje i spiochy z rekawkami ??? Ja mam tego troche z extra bawełny .Ciuchy są z angli wiec o niego lepciejsze gatunkowo niz w polsce ::)

ja juz pije kawe ..oczywiscie siekiere ja zwykle ....zbozówke ::) :p U mnie leje deszcz i jest do ...pupy pogoda.A chciałam isc na super spacerek :( Al jest jeden plus ....Dzisiaj niepalimy w kominku i jest cieplutko w domu :p

Mi sie podoba ten drugi :laugh:

U mnie tez pogoda jakby zaraz miało lac a nadomiar złego musimy dzic wybyc z domciu na cwiczenia.

Witam was babeczki z rana

L4dY dla mnie wszystkie podobne ;D ;D ;D

Nie moge pisać bo majutek siedzi mi na kolanach i ciagnia mnie za rekaw ::) ::) ::)

Ja własnie skonczyłam kawusie a Macio bawi sie u siebie w leżaczku. Ten lezaczek i stojak to był strzał w dziesiatke ;D

Lady jqa wybieram pierwszy...ma podstawke na kawe ;) :laugh: a co do gadki to wiemy już sami o tym myśleliśmy

Ide po drugą kawunie no i przestało padać może jednak pośmigamy powydawać becikowe ;D

reklama
Do góry