reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja też już powystawiałam majutkowe za małe ciuszki ;D ;D ;D

I kawusie wychlapałam :p
a deszcyk pada kapu kap
Wczoraj byliśmy w deszczu na zakupach bo czapusie na wiosne chciałam kupić bo zimową tylko miałam a koleżnaka dała mi lżejszą niebieską ale wszycy pytali a to chłopczyk :mad: :mad: :mad: to popedziłam szybko do sklepu po różową wklęję jak zrobię Majutkowi zdjątko w niej - narazie się suszy - czapusia nie Majutek :p :p :p

reklama
Idziemy idziemy
Może mam paranoje ale ten mój mały leniuszek nie cierpi leżeć na brzuszku i nie lubi dzwigać głowy
Czytałam że tacy młodzi panowie powinni utrzymywać już gowe podniesioną przez minute a ten nic... :-[
chuba musze z nim poważnie pogadać :)

Ja też mam już ogromniastą torbe zamałych ciuszków ale trzymam bo w czerwcu pojawią się 4 koledzy i jedna koleżank dla Nonka wsród znajomych , niezły wysyp co :laugh:.
A mówiłam im jak przychodzili do nas a ja byłam w ciąży,,uwaga zarażliwe,, i nie wiezyli ;D

Co tam koło a gdzie kawe postawisz ;) :laugh:
dobra nie marudze ide się szykować na spacer jak wróce pochwale się skarbami za becikowe

Moje dziecko znowu przechodzi samo siebie. Chyba wyczuło ze idziemy na cwiczenia bo nie chce jesc, a potem znowu bedzie ryk i jedzenie raczki. Gdybym go jeszcze karmiła o róznych porach ale jada zawsze o tych samych i tylko grymasi przed cwiczeniami. Skąd on wie ze akurat dziesiaj idzie cwiczyć? :D

Mija pisze:
Co tam koło a gdzie kawe postawisz  ;) :laugh:
dobra nie marudze ide się szykować na spacer jak wróce pochwale się skarbami za becikowe
Ja kolo przednie nie jest sktretne to niczym nie rozni sie od 4 kolowego, min zdaniem to skretne duzo pomaga, bez niego trzeba uniesc kolo zeby skrecic!
Ach wy kawowe dany    :p :p ;) ;)

ja mam 4kołowy i skretne koła - zablokowane bo nie znoszę ich

Ja bym wybrała normalny chyba ze da sie zablokowac to wtedy mozna wybrc jak komus wygodniej ;) :p

dziendoberek!
lady mnie sie wogule nie podobaja te wozki ale jak bym miala wybierac to ten drugi czyli ten co malutka.
hubert wlasnie spi. nie mam pomyslu na dzisiejszy obiadek JOASKA dawaj cos!!!!!!

reklama
Do góry