reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Diesiąta godzina i nikogo nie widać:szok: To w szoku jestem Rodziny w komplecie więc pewnie dziewczyny delektują :tak:;-)
Sikoreczka mój też uważa że jeśli pójdzie z Julka na spacer to zrobi taaaak dużo i to juz powinno go zwolnić z opieki na resztę dnia:sorry: No ale co tu soe przejmowac i humorr sobie psuć:confused2:
Novaczaka i jak tam spodnie Czekam na zdjęcia :tak: W szmatach niedawno sprawiłam sobie podobne ale za sparawą Julki koraliki się poodrywały na jednej nogawce i teraz nie sa identyczne Muszę pokombinować jak to naprawić:confused2: Jakjuż wspominałam manualnie jestem do bani więc ni wiem jak to wyjdzie:confused2:

reklama
. Uparte jak osły te chłopy!!:crazy:
No właśnie sikoreczko uparteee:-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:zastrzeliccc ich...

Ewcia- bidulko chciałaś sobie pogadać z nami, a tu jak na złość żadnej nie było...Nie daj się... pewnie... tak trzymaj... i nie ulegaj za bardzo... Ja wiem, ja też miękka jestem i nie umiem się obrażać i stawiać na swoim, ale spróbuj... niech zacznie się z Tobą liczyć. Ty nic złego nie zrobiłaś i nie masz powodu by się przed nim kajać i płaszczyć.. zafunduj mu kurację wstrząsową, to może przejrzy na oczy...

A ja po poludniu kończylam aplikację z koralików na spodnie... wymyśliłam sobie, że zrobię sobie takie niepowtarzalne, no i chciałam skończyć i się udało. Jak jutro zdążę to zrobię zdjęcie i wkleję, a jak nie to w poniedziałek. Rodzice mają przyjechać po śniadaniu, to mogę się nie wyrobić...

Dobrze dziewczyny... emigruję do łóżka... spokojnej nocy Wam życzę...
Aj przeeżyłóąm,poszłąm wcześniej spać...ale luzikk..
No wklej zdjecia,bo jam ciekawa co ty tam robisz z tych koralików,,,jak czytam to i tak nie wiem jak to moze wyglądać,,czekamy na foteczki...:-):tak::tak:

A mó M dzisiaj napisał smsa,,,ale jakiegoo:szok::-:)-(ze nie wraca do domu,dał koledze zabawki dla Matetka,które mu kupił,a ja mam temu koledze dać jego słoiki,ż eby miał co jesććcc:wściekła/y::no::no::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:kur....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:co za typp,nie mam sił...ależ mu odwaliłam smsa,,,tylko nie mam nic an koncie i czekam na ciotke az wstanie i mi przez neta załąduje kontooo:tak:,,no kurcze brak mi słó na tego debila,brak:-:)wściekła/y::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:tylko mi ciśneinie podniósł,,zawsze jak przychodiz sms to czekam i ciśnienie wyzej czy to on,,a on mi takiego wysyłą,,zabuć zakatrupićc,,,pocuiachać tępym nozemmmmmm....ciekawe co mi odpisze na mojego smsa....dam wam znacc...

Ja dizsiaj siedzew domu nic nie robie,,troche do pracy sobie przygotuje i tyle,,,,obiady dwa mam z wczoraj...moze potem na spacer skikne,,tlyko jak pogoda bedzie lepsza,,,:-)

witaj Cloe:-),,chociaz ty jesteś,,bo pusteczki dzisiaj uuu chyba dziewczyny po imprezie odpoczywają....rodzinna niedziela(ja nie wiem juz chyba cot o znaczy:zawstydzona/y::no:):tak:

Witajcie...

Ewciu, oj Ty to masz osła a nie chłopa... nie dość, że nie docenia tego co ma, to jeszcze uparty.. a Ty- ani się waż chćby pół słoika mu dać...:no::no::no: zarabia, to stać go na jedzenie... na malutką poprawę humoru fotki koralikowe:

tu całe spodnie, oczywiście złożone, bo nie wiedziałam jak je ułożyć

a tu sam wzór niewidoczny z daleka

a na resztę zapraszam na Tysiną stronę, tam wkleiłam... odnośnik "handmade mamy"

ooo nic więcej nie zdążę napisać, bo idą rodzice... no to pozdrawiam serdecznie... dodam tylko, ze dziś nocka przespana, wiec i humorek świetny...

NOno NOvaczka ale super,,kobieto przeciez to dlugo sie robi,,co nie??
O matko ja bym nie miala sily i chceci,szybko sie nudze czyms....
A czym ty to nitką syzłaś,,fajnie to wygląda,,niebieskie-śliczne...
A co do M to szkoda słów,,wysłąłam mu esa w koncu,,czekam na odzew,ktory zapewne mnie powaliii:szok:

reklama
Do góry