reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dziewczyny, dla mnie część teoretyczna mojej pracy to też czarna magia hihi No cóż, wychodzi teraz bycie wytrawną wagarowiczką ech ale co tam przebrnę i przez to.

Ania, będzie wszystko dobrze, świetnie że już dzis idziesz na USG, to się na pewno uspokoisz!

Świetna ta teoria ewolucji i jaka prawdziwa...! :-D:-D

W końcu posprzątałam:-). Obiadek dla Kuby ugotowałam, jeszcze tylko dla nas, ale ziemniaki już obrałam tylko nastawić. Czekam aż M wróci. Pewnie niedługo wróci do pracy, a już się przyzwyczaiłam że jest ciągle w domu. No nic trzeba bedzie sie odzwyczaić:dry:.

Idę sobie zrobić kawkę:tak:

Mam nadzieję że się uspokoję ale wyjdzie że coś nie tak to dopiero zaczną mi się nerwy, aż boję się o tym myśleć :sorry:, tylko nie trzymajcie proszę za mnie kciuków bo mi zawsze pecha przynoszą.

Ania czemu myślisz że cos może być nie tak? Napewno wszystko jest w porządku:tak:. Kciuków nie będe trzymała, ale życze powodzenia;-), a na kiedy masz termin?

Witam:-) kolejny negatywny test:-:)-:)wściekła/y::wściekła/y: ja zwariuje:sorry:jutro ide na krew bo pewnie do tego badania tez trzeba byc naczczo?:-(

Nie trzeba być na czczo. Tylko poproś o betę HCG ilościowo, a nie jakościowo.

iwona.c28 - dziesiejsza nocka lepsza :tak:

ania - daj znac co i jak po USG!!!

Idę sobie zobić kawkę...

Ania czemu myślisz że cos może być nie tak? Napewno wszystko jest w porządku:tak:. Kciuków nie będe trzymała, ale życze powodzenia;-), a na kiedy masz termin?

Biorę taki wariant pod uwagę bo to też jest prawdopodobne, a termin tak naprawdę to się dzisiaj dowiem albo się potwierdzi 20 września albo okaże się że szybciej i dlatego jest większy.
No to jadę pa pa

A to apropo różnic między kobietą a mężczyzną:
zmiana.gif

No myślałam, że padnę jak to zobaczyłam :-D:-D:-D:-D super :-D:-D:-D:-D

Dzień dobry!

Mój mąż poszedł do dentysty to ja oczywiście wskoczyłam na BB :tak::tak:

U mnie jest taki upał, że chyba zaraz pojedziemy gdzieś nad wodę, bo oszaleć można :-( Czas z mężem mija mi tak szybko, że już myślę o tym jak będzie deznadziejnie jak pojedzie :-:)-:)-:)-( Ale jeszcze 1,5 tyg. Muszę się nim nacieszyć :tak::tak::tak:

Iwonka czekam na dobre wieści :tak::tak::tak:

Pycha jakbym się nie pojwiła to życzę Ci udanego urlopu. Wypoczywaj, opalaj ciało i wracaj do nas z ogromniastą dawką pozytywnej włoskiej energii :tak::tak::tak:

Vici, Novaczka z Wami to się chyba nawet nie przywitałm po Waszym przyjeździe :zawstydzona/y: No to teraz Was witam :tak::tak::-)

Ania138 zobaczysz wszystko będzie dobrze. Musi być.

Co do teściów to ja się już nie wypowiadam, bo szkoda moich paluszków na klikanie o nich :wściekła/y: jest źle i nie wiem co się musi wydarzyć, aby moje relacje z nimi się polepszyły :confused2: Przykre to ale......

Dobra dziewczynki. Zmykam robić obiadek :tak: Pozdrawiam :tak:

reklama
Do góry