reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam nową mamnię!
Majka śpi, ja już wykompana, praleczka pierze a ja smażę kabaczka sobie na kolację i klikam. Dzisiaj mam taki dzień kabaczka bo jeszcze leczo robiłam na jutro na obiadek. Mężuś już na działce mówił że tam bardzo zimno bo to w środku lasu są te działki. Dobrze że w domku zostałam :tak::tak: z Wami :-D.

reklama
Witam nową mamusię!

Ewcia gratuluję kochaniutka :tak::tak::tak::tak: no i dzionek też fajny miałaś :tak::tak::tak:
A dziś jestem na skraju załamania nerwowego :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Jędrek tak dał mi w kość. Pierwszy raz w życiu był taki niegrzeczny :-:)-:)-( Dobrze, że poszedł już spać bo nie wiem co mogłabym mu zrobić :no::no::no::no: Jestem w totalnym szoku :szok::szok::szok: ktoś podmienił mi dziecko :confused2::confused2::confused2:
No to nieżle ci dał w kosć,,moze faktycznie bunt dwulatka ma...to taki bee okres wnerwiający rodizców,haha
dzieki za gratkiii...
Mój lęży na łóżku i drze sie do mnie tutaj,ach jak mu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:te krzyki boze....on nie mowi tylko krzyczy normalnie...
Mania witaj kobiałeczko...
dzieki babki z a gratki....

co tak o kg sie rozgadaliscie,,ja włąśnie diety szukałam w necie haha

witam nową mamnię!
Majka śpi, ja już wykompana, praleczka pierze a ja smażę kabaczka sobie na kolację i klikam. Dzisiaj mam taki dzień kabaczka bo jeszcze leczo robiłam na jutro na obiadek. Mężuś już na działce mówił że tam bardzo zimno bo to w środku lasu są te działki. Dobrze że w domku zostałam :tak::tak: z Wami :-D.
no bardzo dobrze,ze z nami jesteś,,i co bierzesz sie za nocnego mareczka3:-D:-D

A dziś jestem na skraju załamania nerwowego :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Jędrek tak dał mi w kość. Pierwszy raz w życiu był taki niegrzeczny :-:)-:)-( Dobrze, że poszedł już spać bo nie wiem co mogłabym mu zrobić :no::no::no::no: Jestem w totalnym szoku :szok::szok::szok: ktoś podmienił mi dziecko :confused2::confused2::confused2:
Sewcia głowa do góry raz nie zawsze no słabszy dzień miał chłopak i tyle jutro wstanie i będzie git, chyba że bunt dwulatka :cool2:przechodzi:sorry:

Ewcia najlepsza dieta to mż.... mniej żryj ;-):tak::-D i ćwiczenia :tak: ja chciałabym zrzucić jeszcze 5 kg. Ważę 69 kg przy wzroście 174 lub 175 nigdy nie wiem ile ja mam wzrostu :confused::confused::confused::confused:

witam nową mamnię!
no bardzo dobrze,ze z nami jesteś,,i co bierzesz sie za nocnego mareczka3:-D:-D

kurde tak szybko piszecie ze nie nadarzam ja wlasnie bujam mala bo tez jest dzis ni w humoze a poza tym zabek jej wychodzi wiec nie ma jej sie co dziwic:-)sory jak nie bede piasc samr rozumiecie czemu pa:-D
hehhehe mania kochana poczkeaj jutro jak wstaniesz,to nocne martki to nie daja nam życ tyle tu piszą nocami:-D:-D:-D:-Dbujaj buja malutką:tak:

Ewcia najlepsza dieta to mż.... mniej żryj ;-):tak::-D i ćwiczenia :tak: ja chciałabym zrzucić jeszcze 5 kg. Ważę 69 kg przy wzroście 174 lub 175 nigdy nie wiem ile ja mam wzrostu :confused::confused::confused::confused:
taaa u mnie ona nie skutkuje,hahaha,,ja prowadze siedząco,jeżdżący tryb życia i musze sie wziąść za siebie w końcu...
Mania u nas tempo pisania powalające jest :tak::tak::tak:
taa dokłądnie te marki!!!!;-):-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Do góry