reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Boże.....Dziewczyny ten wątek tak tętni życiem że jak ktoś nie siedzi 24 na dobe to nie nadąży czytać!!!!!!!!

Wszystkie zdjęcia są super;-):-):tak:
i nie wiem jak zwykle co pisać bo nie mam czasu czytać...:no::-p

Dziewczyny mam pytanko czy któraś z Was w ciąży miała mdłośći:dry:??? ile to trwało:rolleyes:?? jak próbowałyście je załagodzić:confused:??
Bo kuzynka jest w 6 m-cu i dalej biedna wymiotuje:hmm:??!!

Pycha to napewno się bedziesz dobrze bawić:-) bo jak się nie chce iść gdzieś to potem jest najlepsza zabawa:-p!!!

ania138 ja też waże teraz 58kg:-)(tylko nie jestem w ciąży) hehe... musze sobie suwaczek przesunąć

reklama
Dziewczyny mam pytanko czy któraś z Was w ciąży miała mdłośći:dry:??? ile to trwało:rolleyes:?? jak próbowałyście je załagodzić:confused:??

Bo kuzynka jest w 6 m-cu i dalej biedna wymiotuje:hmm:??!!

Nie pomogę bo ja przez całą ciążę nie miałam mdłości:no::no::no: za to zgagę :szok::szok::szok::szok::szok::szok: jak cholera :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

My z córcią już po obiadku ale ona porcję zjadła nałożyłam jej jak dla chłopa a ona wszystko zmiotła sewa Majka chyba zjadła z Jędrka ;-). Mój lokator w brzuchu właśnie dostał czkawki :-D:-D, ale to jest śmieszne uczucie :-D
Czarna ja to przy tej miałam troszeczkę ale moja siostra to miał kilka miesięcy i podobno pomagały jej banany, jogurt, zaraz po przebudzeniu bez wstawania z łóżka zjadała jedno albo drugie, jej pomagało mi nie ale może dlatego że ja wstałam po jogurt bo mąż zapomniał mi postawić przy łóżku i wtedy pogoniło mnie jeszcze szybciej :tak::-D:-D
Pycha ja też tak słyszałam że jak się na coś napalisz to klapa i odwrotnie, oby u Ciebie się sprawdziło :-D:tak::-D
A ja porównałam sobie moje karty ciąży i wyszło że teraz jestem do przodu jakieś 3 kg jak jechałam rodzić Majkę ważyłam 62 z hakiem, ciekawe jak będzie teraz.

Ale u mnie pięknie słońce świeci :wściekła/y:, jeszcze się okażę że w prognozie się pomylili i będzie tak do czwartku a ja w domu zostałam zamiast jechać na działkę :no:. Ale by było. Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło przynajmniej posprzątam i wyjdę na prostą z praniem i prasowaniem po wczasach, bo jeszcze mam tyły :zawstydzona/y:.

A u mnie przestalo padac i wyszlo piekne slonko:cool2:bylismy troszke na podworku,a ze sa kaluze to dziecko w kaloszach.Troche mokra wrocila ale zadowolona:tak::-):-D
Ania to faktycznie nie drogi taki torcik i brzmi apetycznie:tak::-)Super fotki
Czarna ja tez nie mialam mdlosci:-)gdzies na forum cos dziewczyny pisaly o migdalach:tak:

Cześć dziewczyny No troche spokoju od mojego dziedzcka ale nie wiem na ile więc się streszczam:confused2:. Cieszę się że zdjęcia sie podobały czy ja wiem czy ja taka znowu laska jestem Na ślub wiadomo człowiek sie wyszykował Za to jakbyście mnie teraz zobaczyły to ho ho... można sie przestraszyć:blink::shocked2::szok:
Brzuszek widać ale akurat nie w tych kreacjach co na zdjęciach Na wieczór maiłam mała czarną i tam jak na dłoni Jeśli nawet ktoś wcześniej nie wiedział to wtedy już nie miał wątpliwości:tak:
Ewcia jak tam w szkole?
Czarna mnie na mdłości pomaga zjedzenie z rana kromki suchego chleba jem często w małych ilościach bo zarówno jak jestem głodna i jak przesadzę z ilością to chce mi sie jechac do rygii:dry:
Sewa nasze dzieci mogą sobie ręce podac Julka dziś zjadła tylko kubek chrupek z moidem do mleka i wszystko resztki prób w postaci zupy jeszcze są aw salonie ale ja nie mam siły sie tym zająć Nerwy nadszarpnęły już to "jedzenie" mojego dziecka:sorry:Ania fajne zdjęcia a imprezka udana :tak:
Pycha na weselu na pewno będzie fajnie zobaczysz:tak:

Cloe ja zapomniałam napisać że na jednym zdjęciu w sukience stoisz trochę bokiem i widać jak brzuszek nieśmiało rośnie :tak:.
A jeśli chodzi o mdłości to mi przypomniałaś że mi pomagało podjadanie sucharków :tak:, a o migdałach też słyszałam i o herbacie z imbirem.
A Ewcia to chyba już została w szkole chociaż są wakacje ;-), pewnie zabalowała u kumpeli jak dobrze pamiętam:cool2:.

Ja w ciązy mialam takie mdlosci do 4 miesiaca ze lekarz przepisal mi jakies tabletki, tylko nie pamietam co to bylo:zawstydzona/y::-(Czarna niech kuzynka spyta swojego lekarza moze tez jej cos przepisze i nie bedzie sie meczyla.

a Ewcia to faktycznie mogla gdzies utknac;-) ona zawsze ma pelno ludzi na okolo siebie, podobnie jak Sewa, caly czas pisza ze gdzies kogos spotkaly, ktos do nich przychodzi, one gdzies ida:-):-D:-D rewelacja czasem jak tak czytam ich posty to az marze zeby ktos do mnie przyszedl tak poprostu na ploty,a nie tylko jak cos chce...:confused2::sorry::no::no:
wesole z nich dziewczyny:-DNocne mareczki:-D

reklama
wesole z nich dziewczyny:-DNocne mareczki:-D

:-D:-D:-D:-D:-Dja nie wyrabiam z tymi nocnymi markami :-D:-D:-D:-D:-D śmiać mi się chce zawsze jak sobie o tym przypomnę :tak::tak::tak:

Cloe moje dziecko, zawsze spokojne i ułożone od 2 dni doprowadza mnie do szału :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: myślę, że powodem tego jest to, że nie śpi w dzień...... wczoraj jak padł przed 16:00 i się przespał to było spoko, a dziś :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry