reklama
ania138
miłość w trzech wymiarach
Jusia fakowe foteczki
Nocne marki ja to chyba dzisiaj z Wami nie posiedzę bo ledwo na oczy patrzę prawie przy kolacji zasnęłam bo oglądam moje ulubione seriale na tvn "Krok od domu", a teraz "Bez śladu" i ledwo reklamy wytrzymuję a pralka jeszcze pierze . Ja to się nie dziwię bo miałam dzisiaj przerywaną noc o 3:40 obudził mnie kot, około 5 teście się kręcili a ich drzwi skrzypią i trzaskają nimi , o 6 Majka zachciała napić się herbatki a godzinę później mleczka .
Idę na film, jeszcze zaglądnę
Nocne marki ja to chyba dzisiaj z Wami nie posiedzę bo ledwo na oczy patrzę prawie przy kolacji zasnęłam bo oglądam moje ulubione seriale na tvn "Krok od domu", a teraz "Bez śladu" i ledwo reklamy wytrzymuję a pralka jeszcze pierze . Ja to się nie dziwię bo miałam dzisiaj przerywaną noc o 3:40 obudził mnie kot, około 5 teście się kręcili a ich drzwi skrzypią i trzaskają nimi , o 6 Majka zachciała napić się herbatki a godzinę później mleczka .
Idę na film, jeszcze zaglądnę
ania138
miłość w trzech wymiarach
moje serduszko wlasnie zasnelo ja sama siedze teraz jak fajnie moj maz jest w pracy na popoludnie wkoncu spokoj i chwila relaxsu .u mnie dzis byla sliczna pogoda chodz to bardzo zadkie w Anglii ale jednak sie udalo wiec jak nie mozna nie skorzystac a poza tym jak se przypomne jak cieplutko jest w polsce to chetnie bym se poleciala na wakacje ale dopiero z nich wrocilam takze musze sie cieszyc z tego co mam
to Cię pocieszę bo w Polsce pogoda okropna pada i pada, wieje i jest blee
to Cię pocieszę bo w Polsce pogoda okropna pada i pada, wieje i jest blee
I niestety, nie wiadomo, kiedy się poprawi... :/ Dziś w pogodznie mówili, że kilka następnych dni też ma być tak fatalne jak dziś, a u nas było dziś tylko 14 stopni i cały dzień lało :-(
E
Ewcia81
Gość
ne eeeee nie gadam,zajęłam sie czytaniem o SP w ktorej bede pracowała,hehe,,oglądałąm mundurki od nowego roku....Gdzie nocne marki się podziały
Ewcia pewnie z mężem przez skype gada.....
MOje dziekco już śpi godizneczke,a ja na necie,och co za mama,,,
Ania ja tez lubie to oglądać i jeszcze CSI
E
Ewcia81
Gość
A ja też to golądamAnia138 co Ty za seriale oglądasz
?
reklama
E
Ewcia81
Gość
Ależ u mnie leje,grzmi i leje i takw kółęczko,,,,kiepskooo