reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

a my mielismy wesele na 120 osób, ale tak chcielismy, rodzinka tylko najbliższa, ale za to znajomych i ogólnie młodych było duzo, bardzo fajnie wspominam, a teraz w sobote idziemy do znajomych i tam będzie prawie cała nasza paczka, która była i u nas :-) a na poprawinach jak już rodzinka się rozjechała i zostali prawie sami młodzi, to orkiestra zrobiła nam koncert rockowy, takie super nam utwory grali, oj... jak fajnie powspominac :-) a jeszcze lepiej jakby to powtórzyc :-)

reklama
Ania 138 super fotki,coreczka sliczna i tez mysle ze podobna do ciebie,moich znajomych coreczki tak jak i moja sa calymi tatusiami.A i widac ze ladny brzuszek masz.Ile przytylas do tej pory w ciazy?
Pycha to super weselisko bylo u ciebie:)A powtorka sie szykuje skoro piszesz ze ta sama paczka bedzie na tym weselu.

Dzięki dziewczyny, no starałam się żeby była podobna do mnie ;-):-D:-D
Sewa w końcu podobno od jednych rodziców wszyscy pochodzimy ;-):-D:-D.
A to już zdjęcia z wczorajszej imprezki ale tylko przy placuszkach bo przy grill`u ma szwagier bo jak pisałam nasz aparat zdechł :no::-D:-D.

Pycha właśnie o to chodzi żeby dużo młodych było i orkiestra była fajna to i 200 osób może być :tak:. A u nas to większość starych grzybów i po co mieliśmy wszystkich spraszać żeby przy stole siedzieli:cool2:.
Iwonka ważę teraz 58 kg czyli przytyłam 14 kg, ale czuję jak bym przytyła 40 :tak:, bo jest dość nisko i ciągnie do ziemi :-D:-D. Mojej siostry córcia też skórka zdarta z tatusia :tak:.
U mnie znowu przeszła ulewa a pod oknem pod samochodem koty się kłócą ale jaki hałas przy tym robią najpierw myślałam że to dziecko płacze.
A teraz słoneczko pięknie świeci można w głowę dostać :blink:

ale ja jakos nie mam chęci na to wesele :-( sama nie wiem czemu :confused:
Humorek wróci i Ci się zachce :tak:

ania super torciki :-)
A jakie dobre :-p:-pten z 8 to węgierski a ten Majki z 3 to jakaś nowość Casate, na budyniu z rodzynkami i wiedzie że kosztował tylko 29 zł i do domu przywieźli z free :-D. Mam jeszcze w lodówce więc zapraszam :-D

W niedzielę mnie nie było, bo byliśmy u rodzinki w Tomaszowie :) Było całkiem fajnie, pogoda dopisała :)

Iwionka - ciasto wyszło pyszne, zrobię je na roczek w sobotę :tak:

Ania - sliczne fotki :)

A ja jestem zła bo Jędrek obiadu nie chce jeść :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:już dwa razy próbowałam go namówić i nic :no::no::no::no: on mi mówi, że on nie będzie jadł bo się bawi :szok::szok::szok::szok::szok: mam nadzieję, że jak zgłodnieje to sam zawoła :tak:

Pycha jak Ci się nie chce iść na wesele, to pewnie fajnie będzie ;-):tak::-D podobno tak jest :-D:-D:-D

Leika witaj!

reklama
Do góry