reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej.
Majka wstała dzisiaj o 7:30 i zaraz za nowe puzzle które dostała wczoraj się zabrała :-D.
Ja już mężulka trochę spakowałam :-(, pewnie z jakąś godzinkę wróci i pojedzie :-(.
Ewcia, sewa ale Wam się na pogaduchy zbiera :-D:-D, chyba do Was dołączę od dzisiaj :tak::-D
Ewcia ale fajowe miejsce, no Raj!!! :tak::szok::-D:-D
Buziaczek ale Blaneczka jest śliczna, ma bardzo ładne oczki :tak:.

reklama
Witam postanowiłam nadrobic moje zaległości i poczytać co naklikałyście a mam tego naprawde duzo :tak:W sobote byliśmy na piwku ze znajomymi i jak wracaliśmy to Julia biegała i sie przewróciła kolana ma straszne bolą ją nie potrafiła spać wczoraj obudziła sie dopiero o godz 10.30 :szok::szok::szok: Cała niedziele spedzilismy u tesciów na działce mała wyszalała sie z dziadkiem za wszystkie czasy bo tesc był az 6 tyg w szpitalu :dry:Ale juz jest lepiej :tak:Co do tesciów to moge liczyc zawsze na ich pomoc w przypilnowaniu małej jak mam coś do załatwienia :tak:Po urodzeniu małej to przychodzili i nas troche odciązyli przy małej bo na pomoc ze strony mojej mamy to nie mogłam liczyc bo mama juz sie zajmuje dziecimi od siostry bo ona mieszka jeszcze z moja mama choc maja mieszkanie ale ona nie chce z tesciami mieszkac a szwagier juz sie wyprowadziła do swoich rodziców i przyjezdza co wtorej na odwiedziny :szok:Szczerze mowiąc to jak siostra chce ratować swoje małżeństwo to musi sie do nich przeprowadzić ale z mojego szwagra to kawał skurczybyka na dzieci kasy nie daje tylko zmienia auta a szkoda gadać bo ja bym juz dawno go o alimenty podała ale no coz wkoncu siostra ma swoje własne zycie ja tylko moge podziekowac ze mi sie udało mam wspaniałego męża (czasem doje popalic ) i wspaniała córeczke Dzieki bogu :-):-):-)Pozdrawiam papa

Dzień doberek!
Tu nocny marek 1 :-D:-D:-D:-D:-D:-D wstaliśmy dziś o 8:30 ja właśnie kawkę piję i rozmyślam, że muszę zaraz na zakupy iść, a za oknem bida z nędzą :-:)-:)-( wieje, pada, zimnica na całego :-:)-:)-(

Jusia Buziole dla Julki na rozbite kolanka :tak:

Pycha widzę, że humorek dziś dopisuje.... tak trzymaj...... a ja dziś mam muchę w nosie...... jakaś nabuzowana jestem :confused::confused::confused:

Ania138 zapraszamy na wieczorne pisanie będziesz nocny marek3 :-D:-D:-D:-D

A ja kataloguje zdjęcia i jest ich tyle że się gubię :shocked2::cool2:. No i nie wiem które wybrać dla Was :tak:.
Sewa czuję się zaproszona jak dam radę wytrzymać to się przyłączę :-D
Jusia masz rację to są problemy Twojej siostry a Ty ciesz się tym co masz i że masz dobrze a że M czasem daje w kość, co cóż jak każdej z nas ;-):tak::-D:-D.
W czwartek idę na USG może teraz synuś ładnie bedzie pozował do zdjęcia buźką a nie jak ostatnio d...., ale dzięki temu wiemy że chłopczyk:laugh2::laugh2:.
Na wczorajszej imprezce był prawie 5 letni Dawid, dziewczyny co za cham :szok::szok::szok::no:, mój M to miał ochotę go przełożyć przez kolano i ja zresztą też, tatuś jego zajęty imprezowaniem chociaż próbował się nim zajmować jak umiał ale teksty małego :szok: no ręce opadały:
- a Ty co nic nie potrafisz innego tylko siedzieć ( do babci )
- no pij kawkę i do pracy szoruj ( do cioci ), no napewno z domu wyniesione od rodziców:shocked2:
Ciocia mówiła że teraz to jest grzeczny ale pół roku temu to podobno był jeszcze gorszy ale babcia się wzięła za jego wychowanie bo matka to podobno szkoda gadać, za 2 m-ce rodzi ale nie chce tego dziecka i Dawida też już nie chce:szok::szok:
Mój M jak wróciliśmy do domu zaczął szukać innego imienia dla naszego synka bo był tak przerażony tym małym ale go uspokoiłam że to patologia a my naszego Dawidka będziemy oboje kochać i poświęcać mu czas i wychowywać.

Część dziewczyny Nadrobić wszystko co tu napisałyście to graniczy z cudem:szok: Dwa dni przerwy a ja już prawi nie w temacie:szok:
W weekend byliśmy na weselu u mojej kuzynki Imprezka udana trzeba przyznać choć Julcia nie dała się rozbawić do końca no i fasolka w brzuszku zabierała więcej energii niż przypuszczałam Ale i tak się dobrze trzymałam goście w każdym razie byli pełni podziwu dla mnie:tak:;-). Panna młoda wyglądała slicznie, jedzenie dobre lokal całkiem fajny an takie przyjęce weselne (czyli ok. 30 osób idealne) Jeden mankament to takiże sala nielkimatyzowana:szok: ( aja myślałam że to już standard, dobrze że upału nie było) no i orkiestra stanowczo za długie przerwy robiła między kawałkami.Zdjęc osobno nie wkleje bo zajmie mi to dużo wiecej czasu niż mam ale podaję linka http://www.lukasz.vegas.pl/julia13
No jeśli nic nie namieszałam to powinno być dobrze
Ania 31 witaj i tutaj dziewczyny pędzą z postami ale sie wkręcisz:tak:
Ania 138 to sie między znajomymi dzieje:szok:
Narazie kończę papa

Dzień dobry po raz drugii..
Tu nocny mareczek2 sie kłąnia wam...
U mnie też zimno,brzydko i pada...
My juz po śniadnaiu,teraz kawa...jade niedlugo do pracy umow epodpisac,tylko moja kumpela musi mi amlego popilnowac,musz eja poprosic,wlasnie an gg piszemy...
Kurcze tylko czy sie zgodiz i czy ma czas....???

Ania138 ale typ dziecka,,,,kurcze szokk.....a i dawid juz przeszło,,,zawsze imiona sie przyrownuje do osob ktore sie zna,hheehe...i co będziesz nocnym markiem3??
Agatka cot y gadasz,makabra takie drogie...
Jusia helloł..
Sewa miłęgo ogarnaiaia...
Pycha:-)

reklama
cloe kurcze jaka ty laska,chudzinka....a malusia jaka ksieżniczka...no nie moge,wygladasz z mężem,,,oboje wygladacie naa 20 lat,,takie twarzyczki młode.....:tak:super,ze sie dobrze bawiliscie..gdzie ty masz brzuszek ajkiś albo cos z kg??

Do góry