reklama
E
Ewcia81
Gość
"Nocny Marek1" wzywa "Nocnego Marka2" hahaha
E
Ewcia81
Gość
Taa dokładnie,tak jakw tym filmie....hahaNooooo dzień dobry! My to chyba na jakąś bezsenność cierpimy..... mamy taką swoją bezsenność w sieci ;-)
Słomianki tak mają po nocach same w łóżku to wola w necie z kobietami porozmawiać innymi słomiankami:-):-)
E
Ewcia81
Gość
NOO ale ja sobie tak licze i licze i wywnioskowałam,że BB od nas odpocznie,bo za 5 dni twój M wraca cyzli ciebie za często nie będzie,no to mnie po nocach także nie będzie....
a potem twój M wyjedzie i mój przyjedzie to mnie nie będzie i ciebie nie będzie,hahahah
ależ wysuwam wnioski......
a potem twój M wyjedzie i mój przyjedzie to mnie nie będzie i ciebie nie będzie,hahahah
E
Ewcia81
Gość
Ja w Redzikowie,a potem Słupsk....
Ja mam w słupsku mame,ale ona non stop pracuje,tlyko sobote jest wolna i niedziele,,to aj zawsze jade do niej....
ale mi chodzi w dzien, w tygodniu,,,,,
ja całymi dniami w domu z dzieckiem albo na placu zabaw z dzeickiem i taki mam codziennikk
Ja mam w słupsku mame,ale ona non stop pracuje,tlyko sobote jest wolna i niedziele,,to aj zawsze jade do niej....
ale mi chodzi w dzien, w tygodniu,,,,,
ja całymi dniami w domu z dzieckiem albo na placu zabaw z dzeickiem i taki mam codziennikk
sewa
mamuśka ;-)
NOO ale ja sobie tak licze i licze i wywnioskowałam,że BB od nas odpocznie,bo za 5 dni twój M wraca cyzli ciebie za często nie będzie,no to mnie po nocach także nie będzie....
z całą pewnością jak przyjedzie mój ślubny to za często tu nie będę zaglądać :-(muszę sie nim nacieszyć na następne 4 m-ce :---(
E
Ewcia81
Gość
no wy to macie długie przerwy,ale szybko czas leci z BB;-):-)takze głowa do góry..z całą pewnością jak przyjedzie mój ślubny to za często tu nie będę zaglądać :-(muszę sie nim nacieszyć na następne 4 m-ce :---(
Mój jak na dwa miechy wyjeżdżał to mnie strzealało i zmienił na 1 miesiąc tzn w sumie 5 tygodni i tydzien w chacie i tak w kółko....
No ja moim tez bede musiala sie zając,,ty na 4 miechy to uuuuu wieczornie nie mozesz zagladać ,bo musicie nadrobic na zaśke SXu,,,haha...żartuje...
sewa
mamuśka ;-)
Ja to też nie mam za bardzo z kim posiedzieć ( mówię o moich znajomych), bo wszyscy zaganiani, ale ja to do mojej mamy mam blisko ona nie pracuje więc codziennie praktycznie się widujemy i paplamy..... No i od niedawna mam fajną sąsiadkę z klatki obok, która ma syna w Jędrka wieku i przeprowadziła się do Radomia z innego miasta. Też nie zna tu nikogo. No to razem biegamy do piasku.
reklama
E
Ewcia81
Gość
No ja widze 1 w nocy zaraz,takż enasz czas się kończy,,my zawsze do 1,bo jestesmy takimi jedynymi nocnymi mareczkami chybaa
Podziel się: