reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Nooooo dzień dobry! My to chyba na jakąś bezsenność cierpimy..... mamy taką swoją bezsenność w sieci ;-):tak::-D

reklama
Nooooo dzień dobry! My to chyba na jakąś bezsenność cierpimy..... mamy taką swoją bezsenność w sieci ;-):tak::-D
Taa dokładnie,tak jakw tym filmie....haha
Słomianki tak mają po nocach same w łóżku to wola w necie z kobietami porozmawiać innymi słomiankami:tak::blink::happy::-):tak::-)

NOO ale ja sobie tak licze i licze i wywnioskowałam,że BB od nas odpocznie,bo za 5 dni twój M wraca cyzli ciebie za często nie będzie,no to mnie po nocach także nie będzie....
a potem twój M wyjedzie i mój przyjedzie to mnie nie będzie i ciebie nie będzie,hahahah
ależ wysuwam wnioski......

Ja w Redzikowie,a potem Słupsk....

Ja mam w słupsku mame,ale ona non stop pracuje,tlyko sobote jest wolna i niedziele,,to aj zawsze jade do niej....
ale mi chodzi w dzien, w tygodniu,,,,,
ja całymi dniami w domu z dzieckiem albo na placu zabaw z dzeickiem i taki mam codziennikk

NOO ale ja sobie tak licze i licze i wywnioskowałam,że BB od nas odpocznie,bo za 5 dni twój M wraca cyzli ciebie za często nie będzie,no to mnie po nocach także nie będzie....
a potem twój M wyjedzie i mój przyjedzie to mnie nie będzie i ciebie nie będzie,hahahah
ależ wysuwam wnioski......

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D z całą pewnością :tak: jak przyjedzie mój ślubny to za często tu nie będę zaglądać :-(muszę sie nim nacieszyć na następne 4 m-ce :-:)-:)-(

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D z całą pewnością :tak: jak przyjedzie mój ślubny to za często tu nie będę zaglądać :-(muszę sie nim nacieszyć na następne 4 m-ce :-:)-:)-(
no wy to macie długie przerwy:szok::shocked2:,ale szybko czas leci z BB;-):tak::-)takze głowa do góry..
Mój jak na dwa miechy wyjeżdżał to mnie strzealało i zmienił na 1 miesiąc tzn w sumie 5 tygodni i tydzien w chacie i tak w kółko....
No ja moim tez bede musiala sie zając,,ty na 4 miechy to uuuuu wieczornie nie mozesz zagladać ,bo musicie nadrobic na zaśke SXu,,,haha...żartuje...

Ja to też nie mam za bardzo z kim posiedzieć ( mówię o moich znajomych), bo wszyscy zaganiani, ale ja to do mojej mamy mam blisko ona nie pracuje więc codziennie praktycznie się widujemy i paplamy..... No i od niedawna mam fajną sąsiadkę z klatki obok, która ma syna w Jędrka wieku i przeprowadziła się do Radomia z innego miasta. Też nie zna tu nikogo. No to razem biegamy do piasku.

reklama
No ja widze 1 w nocy zaraz,takż enasz czas się kończy,,my zawsze do 1,bo jestesmy takimi jedynymi nocnymi mareczkami chybaa

Do góry