reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Leika nie opuszcze was na pewno:tak:bo to nałó i wlazł mi już za skóe,takz enie pękajta...moż etroszeczke mniej zaśmiece BB moimi postami,ale nie opuszcze,słowo skauta!!!

Aniab to bawcie sie super na weselu,miłego tańcowania...

Iwonka2006 cyz ja tez moge zrobić imprezke u was??:-D;-) Ja szczzerze móiąc,tez tak robiłąm,tzn u mojej szwagiekri było zawsze robione bo ona na wsi mieszka i ma duży dom....ale już koniec z tym,,robimy wsyztsko u nas,ciasno ale we włąsnym....nono dobry teśc..

iwona.c28 no to miłego pobytu u tesció,bawta sie dobrze....

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: zatkało mnie :szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Życzę powodzenia w zaklepywaniu daty ślubu :tak::tak::tak:
mnie tez zatkałoooo:szok::szok::no::szok:jeszcze tedo nie słyszałam...

dominika2000 dlugo cie tu nie bylo... gdzie sie podziewalas przez ten czas? pewnie na s podczytywalas..:crazy::happy2:

Leika dwie pobudki to juz nie tak zle, a bedzie coraz lepiej :tak:
no właśnie długo,,,gdzie byłąś kobietko...

reklama
Oj właśnie poszła moja przyjaciółeczka, dzieci się pobawiły :tak: Jędrek miał lekcję angielskiego bo Jasiek ( syn kumpelki) jest dwujęzyczny i gada trochę po polsu trochę po angielsku :-) My poplotkowałyśmy i było super :tak:
Teraz ogarnę mieszkanko i zmykam na spacerek :tak:

Leika dwie pobudki!!!! To chyba już idzie ku lepszemu :tak:

Ewcia super masz z tą pracą.....

Pycha u mnie okna też proszą sie o mycie:baffled::baffled::baffled: tylko ja muszę się za nie zabrać bo mój ślubny zaraz przylatuje i muszę mieszkanko na błysk ;-):tak::-D wysprzątać , bo głupio tak, aby do bałaganu wracał :tak:

Dominika gdzie Ty się podziewałaś :baffled::baffled::baffled: zaglądaj do nas częściej :tak:

Jesli chodzi o probe wyrwania synka z jego wlasnej rodziny to sie to nie uda,bo dzis przeprowadzilam z nim rozmowe i powiedzial ze nigdy nas nie zostawi po to zeby tylko z mama swoja spedzic czas bo ona by chciala......:-)Tesciowa powiedziala mi zeby poszla z nim na lody i na piwko:szok::-D:-D:-D:-D:-D
Ewcia
nie ma sprawy:tak:to kiedy imprezka:-)

A moje dziecko ma nadal goraczke,:-:)-:)-(teraz spi ciekawe jak bedzie pozniej z nia:-(wczoraj takie wiatrzysko bylo ze moze i ja przewialo albo i zeby ida:sick:

27 pazdziernika o 16:00 bierzemy slub:szok::shocked2: :-)wlasnie bylismy w USC:tak::-)

Ojejku to wielkie gratkiii,ze data juz ustalona....super....

Jesli chodzi o probe wyrwania synka z jego wlasnej rodziny to sie to nie uda,bo dzis przeprowadzilam z nim rozmowe i powiedzial ze nigdy nas nie zostawi po to zeby tylko z mama swoja spedzic czas bo ona by chciala......:-)Tesciowa powiedziala mi zeby poszla z nim na lody i na piwko:szok::-D:-D:-D:-D:-D
Ewcia nie ma sprawy:tak:to kiedy imprezka:-)
hmmm nawet choćby jutro,haha

Ojej biedna Vanesska ,życzymy z Matuniem zdrówka..tak bardzos zybkeigo,,,

A jesli chodzi o tesciow to faktycznie sa ok ale tesciowa wczoraj mnie zdziwila swoja wypowiedzia mowiac do mnie: ja zabiore we wrzesniu na kilka dni Roberta od ciebie bo chcialabym spedzic z nim troche czasu bo sie za nim stesknilam bardzo:szok::szok::szok::szok::szok::szok::eek:

:-)
buhahahahahah padam ze śmiechu:-):-):-):-)
Przepraszam ale ni8e mogę przestać buhahah.......

Iwonka a ta suknia piękna jest!!! Ja byłam w takiej

reklama
Iwonka przepraszam bardzo ale ta suknia nie jest piękna ona jest prześliczna:-):-):-)!!!
Będziesz w niej pięknie wyglądać!:-);-):-)!1

A Twoja T.to mnie rozwaliła tym hasłem-cóż za poczucie humoru;-)

Do góry