reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich Aneczek!

Pycha, oby ten jeden pampek wystarczył do czasu zakupu nowych ;-)

Miłego dnia wszystkim życzę!

reklama
No i maluch oddelegowany do pokoju swojego...
taa iwona.c28 to ma dzisiaj nielada zadanie...nogi męzowi rozkłądać tfuu ukłądac do snu...musi sie nim dzisiaj żonka zająć łądnie,,jutro nam opowie co i jak....gdzie ta noga w końcu wyladowała podczas......:tak:;-):-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ewcia ja nie mogę....... ta orteza może im trochę przeszkadzać;-) ale wierzę w fantazje Iwonki :-D:tak:;-)

Albo i nie opowie ;)) za to na pewno ją teraz nos swędzi ;-)

taa a miałąm sie pytac wcześniej czy net ci xle xhodzi,hahahah,alez jestem domyslna...

no i czym sie podrapie ajkw syztsko am zajęte,,rece,nogi:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D no nie mogę z was poprostu
i tak wam nic nie powiem;-);-) .... albo powiem wszystko pod kontrolą;-):-):-D:-D, a nos swędział oj swędział;-);-):-D:-D

Dzień dobry. My już wyspani m cwiczy nóżkę a ja mam chwilkę, ale zaraz uciekam bo się pakujemy i wyjeżdżamy na prawie 2 tygodnie. Chyba mnie nie zapomnicie:confused:.

WSZYSTKIM ANIOM W DNIU IMIENIN WSZYSTKIEGO NAJ NAJ:-):-).
Leika moj Kubuś już te grubsze sprawy robi na nocniczek:szok:

Dobra kobitki uciekam i do poczytania za 2 tygodnie:tak::tak::tak:

Teraz to juz bede w miare na bierzaco,ppostaram sie.Mamy nowy monitor do ktorego nie moge sie przyzwyczaic bo wiekszy i nie umiem ustawic kolorow,tesc nam dolozyl polowe i kupil LCD:tak::-)

Dzień dobry dziewczynki! Ja tylko wpadam się przywitać, bo za chwilę ma przyjść do mnie moja przyjaciółka, a ja jeszcze rozmemłana bo wstaliśmy dziś po 9:00 :szok::szok::szok::szok: Pojawię się potem.
Papa!

Dłanczam sie do życzen dla wszystki Ań

Iwonka2006 wy to sie maci edobrze z tymi tesciami.

Iwonka.c28
Baw sie dobrze wypocznij porzadnie. A jak Twoj M z ta noga chora pojedzie:szok: a gdzie jedziecie jesli wolno spytac?

Iwonka.c28 Baw sie dobrze wypocznij porzadnie. A jak Twoj M z ta noga chora pojedzie:szok: a gdzie jedziecie jesli wolno spytac?

Agatko my nie jedziemy na wczasy niestety:no:. Jedziemy do teściów na wieś bo u nas zrywają azbest z bloku i z obawy o dzieci wyjeżdżamy na ten czas. Ja bede jechała wiec maz nogi nie obciazy:-).

Kochane ja nie wiem jak ja wytrzymam tam bez BB:crazy:. Dzisiaj nie moge wytrzymac zeby do was nie zajrzec, a tam bez netu :szok:. To prawda że BB uzależnia:tak:

Ogarnęłam się trochę i czekam na gości :tak::tak::tak:

Iwonka Ty to dopiero masz fajnych teściów :tak: A jak tam planowanie ślubu, wesela, przyjęcia..... na co w końcu się decydujecie?

Iwonka c.28 odpoczywaj....... i wracaj do nas szybciutko :tak:

Ola jak tam zwierz na dachu :baffled: przepędzony?

Aniab fajnie, że wakacje się udały :tak: czekamy na foteczki :tak: a skórę potraktuj peelingiem gruboziarnistym..... ;-)

Leika jak minęła nocka? Mam nadzieję, że się wyspałaś.

Sewa no jakos moj nie moze wyrwac sie z pracy zebysmy pojechali do urzedu,ale jest szansa ze dzies chyba jednak pojedziemy i zalatwimy formalnosci zwiazane ze slubem cywilnym:tak::-)A jesli chodzi o tesciow to faktycznie sa ok ale tesciowa wczoraj mnie zdziwila swoja wypowiedzia mowiac do mnie: ja zabiore we wrzesniu na kilka dni Roberta od ciebie bo chcialabym spedzic z nim troche czasu bo sie za nim stesknilam bardzo:szok::szok::szok::szok::szok::szok::eek:
IwonaC milego pobytu u tesciow:tak::-)To tez jak jakies wakacje skoro mowisz ze na wsi mieszkaja,oby pogoda dopisala:-)

reklama
Do góry