reklama
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
No i maluch oddelegowany do pokoju swojego...
taa iwona.c28 to ma dzisiaj nielada zadanie...nogi męzowi rozkłądać tfuu ukłądac do snu...musi sie nim dzisiaj żonka zająć łądnie,,jutro nam opowie co i jak....gdzie ta noga w końcu wyladowała podczas......;-)
Ewcia ja nie mogę....... ta orteza może im trochę przeszkadzać;-) ale wierzę w fantazje Iwonki ;-)
Albo i nie opowie ) za to na pewno ją teraz nos swędzi ;-)
taa a miałąm sie pytac wcześniej czy net ci xle xhodzi,hahahah,alez jestem domyslna...
no i czym sie podrapie ajkw syztsko am zajęte,,rece,nogi
no nie mogę z was poprostu
i tak wam nic nie powiem;-);-) .... albo powiem wszystko pod kontrolą;-):-), a nos swędział oj swędział;-);-)
Dzień dobry. My już wyspani m cwiczy nóżkę a ja mam chwilkę, ale zaraz uciekam bo się pakujemy i wyjeżdżamy na prawie 2 tygodnie. Chyba mnie nie zapomnicie.
WSZYSTKIM ANIOM W DNIU IMIENIN WSZYSTKIEGO NAJ NAJ:-):-).
Leika moj Kubuś już te grubsze sprawy robi na nocniczek
Dobra kobitki uciekam i do poczytania za 2 tygodnie
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Teraz to juz bede w miare na bierzaco,ppostaram sie.Mamy nowy monitor do ktorego nie moge sie przyzwyczaic bo wiekszy i nie umiem ustawic kolorow,tesc nam dolozyl polowe i kupil LCD:-)
Agatka_BB
IX Lachon BB
Dłanczam sie do życzen dla wszystki Ań
Iwonka2006 wy to sie maci edobrze z tymi tesciami.
Iwonka.c28 Baw sie dobrze wypocznij porzadnie. A jak Twoj M z ta noga chora pojedzie a gdzie jedziecie jesli wolno spytac?
Iwonka.c28 Baw sie dobrze wypocznij porzadnie. A jak Twoj M z ta noga chora pojedzie a gdzie jedziecie jesli wolno spytac?
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Agatko my nie jedziemy na wczasy niestety. Jedziemy do teściów na wieś bo u nas zrywają azbest z bloku i z obawy o dzieci wyjeżdżamy na ten czas. Ja bede jechała wiec maz nogi nie obciazy:-).
Kochane ja nie wiem jak ja wytrzymam tam bez BB. Dzisiaj nie moge wytrzymac zeby do was nie zajrzec, a tam bez netu . To prawda że BB uzależnia
sewa
mamuśka ;-)
Ogarnęłam się trochę i czekam na gości
Iwonka Ty to dopiero masz fajnych teściów A jak tam planowanie ślubu, wesela, przyjęcia..... na co w końcu się decydujecie?
Iwonka c.28 odpoczywaj....... i wracaj do nas szybciutko
Ola jak tam zwierz na dachu przepędzony?
Aniab fajnie, że wakacje się udały czekamy na foteczki a skórę potraktuj peelingiem gruboziarnistym..... ;-)
Leika jak minęła nocka? Mam nadzieję, że się wyspałaś.
Iwonka Ty to dopiero masz fajnych teściów A jak tam planowanie ślubu, wesela, przyjęcia..... na co w końcu się decydujecie?
Iwonka c.28 odpoczywaj....... i wracaj do nas szybciutko
Ola jak tam zwierz na dachu przepędzony?
Aniab fajnie, że wakacje się udały czekamy na foteczki a skórę potraktuj peelingiem gruboziarnistym..... ;-)
Leika jak minęła nocka? Mam nadzieję, że się wyspałaś.
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Sewa no jakos moj nie moze wyrwac sie z pracy zebysmy pojechali do urzedu,ale jest szansa ze dzies chyba jednak pojedziemy i zalatwimy formalnosci zwiazane ze slubem cywilnym:-)A jesli chodzi o tesciow to faktycznie sa ok ale tesciowa wczoraj mnie zdziwila swoja wypowiedzia mowiac do mnie: ja zabiore we wrzesniu na kilka dni Roberta od ciebie bo chcialabym spedzic z nim troche czasu bo sie za nim stesknilam bardzo
IwonaC milego pobytu u tesciow:-)To tez jak jakies wakacje skoro mowisz ze na wsi mieszkaja,oby pogoda dopisala:-)
IwonaC milego pobytu u tesciow:-)To tez jak jakies wakacje skoro mowisz ze na wsi mieszkaja,oby pogoda dopisala:-)
reklama
sewa
mamuśka ;-)
ale tesciowa wczoraj mnie zdziwila swoja wypowiedzia mowiac do mnie: ja zabiore we wrzesniu na kilka dni Roberta od ciebie bo chcialabym spedzic z nim troche czasu bo sie za nim stesknilam bardzo
zatkało mnie
Życzę powodzenia w zaklepywaniu daty ślubu
Podziel się: