Dzieńdobry z rana. W końcu znalazłam chwilę żeby Was odwiedzić:-)Jestem wykończona bo mały ostatnio żle sypia:-(Poza tym jak się nie jest na BB regularnie to ciężko na nowo złapać ten rytm. I jeszcze tak dużo piszecie że nie jestem w stanie tego nadrobićWypoczynek nad morzem udany bo trafiłam na pogodę co zresztą odchorowałam bo dzień przed powrotem do domu poparzyłam się na słońcuA teraz ze mnie skóra złazi i nic tylko się szoruję bo w sobotę slub siostry a jak ja będę w sukience wyglądaćKasa przepuszczonaA w domu ciągle coś do roboty- jak nie sprzątanie to pranie i prasowanie to robienie jedzenia i jeszcze słoiki a to ogórki a to morele i jabłka ledwo zipięMąż kupił mi autko i nie wychodzi teraz z garażu a i jeszcze dostaliśmy wstępne pozwolenie na budowę - jeszcze starosta ma podpisać i ruszymy z budową więc same widzicie że wszystko się pląta:-)a jutro od rana strojenie sali na ślub, potem robię siostrze próbny makijaż i w sobotę od rana fryzjer, ubieranie siostry i imprezka także chyba po ślubie dopiero na 100 procent będę tu z wami a teraz tylko jak się uda:-)
reklama
Leika ja też z miasta a teraz mieszkam na wsi i do miasta bym nie wróciła. Wsie teraz są coraz ładniejsze, ludzie remontują domy, są place zabaw u nas nawet szkoła jest śliczna nowa z wielką salą i boiskiem że nawet w miastach niektórzy tak niemają
Pycha
mama Mai i Marty
witajcie w piękny słoneczny dzień:-)
ja odkąd jeżdże na rowerze to mnam mniej czasu, a pozatym jak jestem sama z Majka to ona mi nie daje posiedzieć, no chyba że bajka jest, tak jak teraz :-)
A tak zmieniając temat. Gdzie podziewają się dziewczyny Iwonka, Aniab, Donatella to chyba na wakacjach, Pycha coraz mniej z nami klika :-----(
ja odkąd jeżdże na rowerze to mnam mniej czasu, a pozatym jak jestem sama z Majka to ona mi nie daje posiedzieć, no chyba że bajka jest, tak jak teraz :-)
Pycha
mama Mai i Marty
dla wszystkich naszych siedzacych w domku Ań
najserdeczniejsze zyczonka imieninowe
najserdeczniejsze zyczonka imieninowe
dawna cloe
Mamy lutowe'08
cZEść DZIEWCZYNY dZIś TO JA NIEPRZYTOMNA JESTEM:sick: Moje dziecię kładzie się późnoi spać i wstaje przed siódmą Wykorkuję jak tak dalej pódzie.
Aniab to fajnie że wakacje udane daj parę fotek dla tych co to w sezonie urlopowym w domu siedzą;-) Zgadzam sie z tobą coraz więcej wiosek staje się sypialniami miast i wyglądaja naprawdę świetnie. Zwykły autobus tam kursuje. U nas już tak jest. Obrzeża Kędzieżyna towłaściwie już kędzierzyn Wielu tam pokupowało domki albo się buduje bo teraz to nawet wychodzi porównywalnie jak kupić mieszkanie na obskurnym osiedlu. Zazwyczaj są też salony fryzjerskie małe oddziały TESCO nie jest źle gdybym kiedyś miała wybierać domek w takiej wsi albo mieszkanie w bloku to już wolę wioskę Także Leika nie bój sie na zapas tylko spieszcie sie z kupnem ziemi bo wszędzie grunty ida do góry w zastraszającym tempie
Dziewczyny nocne marki wy już powoli zaczynacie mieć własny kod porozumiewania się niektórych postów ni w ząb zrozumieć nie mogłam;-)
Aniab to fajnie że wakacje udane daj parę fotek dla tych co to w sezonie urlopowym w domu siedzą;-) Zgadzam sie z tobą coraz więcej wiosek staje się sypialniami miast i wyglądaja naprawdę świetnie. Zwykły autobus tam kursuje. U nas już tak jest. Obrzeża Kędzieżyna towłaściwie już kędzierzyn Wielu tam pokupowało domki albo się buduje bo teraz to nawet wychodzi porównywalnie jak kupić mieszkanie na obskurnym osiedlu. Zazwyczaj są też salony fryzjerskie małe oddziały TESCO nie jest źle gdybym kiedyś miała wybierać domek w takiej wsi albo mieszkanie w bloku to już wolę wioskę Także Leika nie bój sie na zapas tylko spieszcie sie z kupnem ziemi bo wszędzie grunty ida do góry w zastraszającym tempie
Dziewczyny nocne marki wy już powoli zaczynacie mieć własny kod porozumiewania się niektórych postów ni w ząb zrozumieć nie mogłam;-)
Pycha
mama Mai i Marty
dobra ja na razie spadam, bo jeden pampek mi został i musimy leciec na zakupy
do potem
pa pa
do potem
pa pa
reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witajcie:-)Moj skarbek goraczkuje cos:-(Wczoraj mielismy gosci bo u nas na ogrodku Krzysztofy robili sobie imieninyJakos ostatnio kazdy pyta sie nas czy moze u nas zrobic imprezke a lu oczywiscie sie zgadzamy bo gosciini jestesmy:-)Nie nadrobie tych postow bo widze ze znow pelno stron do czytania
Wszystkiego najlepszego dla naszych Ań !
Wszystkiego najlepszego dla naszych Ań !
Podziel się: