reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzieńdobry z rana. W końcu znalazłam chwilę żeby Was odwiedzić:-)Jestem wykończona bo mały ostatnio żle sypia:-(Poza tym jak się nie jest na BB regularnie to ciężko na nowo złapać ten rytm. I jeszcze tak dużo piszecie że nie jestem w stanie tego nadrobić:-DWypoczynek nad morzem udany bo trafiłam na pogodę co zresztą odchorowałam bo dzień przed powrotem do domu poparzyłam się na słońcu:tak:A teraz ze mnie skóra złazi i nic tylko się szoruję bo w sobotę slub siostry a jak ja będę w sukience wyglądać:szok:Kasa przepuszczona:tak:A w domu ciągle coś do roboty- jak nie sprzątanie to pranie i prasowanie to robienie jedzenia i jeszcze słoiki a to ogórki a to morele i jabłka :eek::szok:ledwo zipię:-DMąż kupił mi autko i nie wychodzi teraz z garażu a i jeszcze dostaliśmy wstępne pozwolenie na budowę - jeszcze starosta ma podpisać i ruszymy z budową więc same widzicie że wszystko się pląta:-)a jutro od rana strojenie sali na ślub, potem robię siostrze próbny makijaż i w sobotę od rana fryzjer, ubieranie siostry i imprezka także chyba po ślubie dopiero na 100 procent będę tu z wami a teraz tylko jak się uda:-)

reklama
Leika ja też z miasta a teraz mieszkam na wsi i do miasta bym nie wróciła. Wsie teraz są coraz ładniejsze, ludzie remontują domy, są place zabaw u nas nawet szkoła jest śliczna nowa z wielką salą i boiskiem że nawet w miastach niektórzy tak niemają

Wszystkiego najlepszego dla forumowych Ani w dniu ich święta!

kwiaty.jpg

Aniab - pocieszyłaś mnie trochę :) Z pewnością rozejrzę się po okolicznej infrastrukturze zanim zdecydujemy się na zakup działki :tak:

witajcie w piękny słoneczny dzień:-)

A tak zmieniając temat. Gdzie podziewają się dziewczyny :baffled::baffled::baffled::baffled: Iwonka, Aniab, Donatella to chyba na wakacjach, Pycha coraz mniej z nami klika :-:)-:)-:)-:)-(

ja odkąd jeżdże na rowerze to mnam mniej czasu, a pozatym jak jestem sama z Majka to ona mi nie daje posiedzieć, no chyba że bajka jest, tak jak teraz :-)

cZEść DZIEWCZYNY dZIś TO JA NIEPRZYTOMNA JESTEM:sick: Moje dziecię kładzie się późnoi spać i wstaje przed siódmą Wykorkuję jak tak dalej pódzie.
Aniab to fajnie że wakacje udane daj parę fotek dla tych co to w sezonie urlopowym w domu siedzą:tak:;-) Zgadzam sie z tobą coraz więcej wiosek staje się sypialniami miast i wyglądaja naprawdę świetnie. Zwykły autobus tam kursuje. U nas już tak jest. Obrzeża Kędzieżyna towłaściwie już kędzierzyn Wielu tam pokupowało domki albo się buduje bo teraz to nawet wychodzi porównywalnie jak kupić mieszkanie na obskurnym osiedlu. Zazwyczaj są też salony fryzjerskie małe oddziały TESCO nie jest źle gdybym kiedyś miała wybierać domek w takiej wsi albo mieszkanie w bloku to już wolę wioskę Także Leika nie bój sie na zapas tylko spieszcie sie z kupnem ziemi bo wszędzie grunty ida do góry w zastraszającym tempie:szok:
Dziewczyny nocne marki wy już powoli zaczynacie mieć własny kod porozumiewania się :tak:niektórych postów ni w ząb zrozumieć nie mogłam;-)

Zdjęcia później bo mam na innym kompie i muszę je skopiować. Dzieki za życzonka i również Aniom wszystkiego dobrego zyczę:-D

reklama
Witajcie:-)Moj skarbek goraczkuje cos:-(Wczoraj mielismy gosci bo u nas na ogrodku Krzysztofy robili sobie imieniny:tak:Jakos ostatnio kazdy pyta sie nas czy moze u nas zrobic imprezke a lu oczywiscie sie zgadzamy bo gosciini jestesmy:tak::-)Nie nadrobie tych postow bo widze ze znow pelno stron do czytania:tak:
Wszystkiego najlepszego dla naszych Ań !
kwiaty030.gif

Do góry