reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Nikita mala miala gorszą nocke jutro bedzie lepiej;-)
Dawna Cloe nie jest tak źle w końcu od 1 do 8 to jest 7 godz snu nie tak mało:-)

WerEla nie rezygnuj z drugiego dziecka, we dwoje będzie im raźniej:tak:

Ewcia no co ty taka zła lewą nogą wstałaś?? Nie złość się na Matunia on taki śliczny chłopczyk. Jak już będziesz szła mailem do Sewy to wpadnij i do mnie:rofl2: będziesz miała po drodze. Trzeba by ci było humorek poprawić;-):rofl2:

reklama
Ewcia no co ty taka zła lewą nogą wstałaś?? Nie złość się na Matunia on taki śliczny chłopczyk. Jak już będziesz szła mailem do Sewy to wpadnij i do mnie:rofl2: będziesz miała po drodze. Trzeba by ci było humorek poprawić;-):rofl2:
no nie ja nie złoszcze się,ale troche mi ciśneinie podniósł,już mi pzreszło,taki przelot nerwów,,,a z chęcią wpadne po drodze....moze któaś tez gdzieś jest po drodze,to wpadne na kawe,,,uuu ale bym sie tych kaw napiła.....

juz mi nerw odchodzi,,,bo nie krzyczy juz,,,on teraz poprostu nie umie móić i non stop sie drzea to nieraz drażni,,np mnie bardzo,,oczywiscie nie je nc,dwa kubki soku wypił...

Ewcia wsiadaj w maila i wysyłaj się do mnie...... mój też nie zjadł śniadania :wściekła/y: teraz poprosił o danonka i coś tam mlaska :baffled:

Cloe ja potrzebuję mało snu..... tak jestem przyzwyczajona..... czasami tylko padam z jego braku, ale to muszę wstać np o 5:00 to mnie zabija na miejscu :tak:ale jak pośpię do 8:00 to jest ok.

Nikita trzymaj się mocno..... jeszcze trochę i będziesz miała super.... dziewczyny zajmą się sobą i będziesz miała luzik.... a my wtedy wpadniemy znowu w pieluchy :-D:-D:-D:-D:-D

Idę teraz ogarnę mieszkanie, bo zaraz przyjedzie moja siostra i jak zobaczy ten bajzel to się kobitka załamie. Może jeszcze coś kliknę, a jeżeli teraz się nie pojawię to życzę Wam miłego dzionka i do wieczorka :tak:

Ewcia wsiadaj w maila i wysyłaj się do mnie...... mój też nie zjadł śniadania :wściekła/y: teraz poprosił o danonka i coś tam mlaska :baffled:

Nikita trzymaj się mocno..... jeszcze trochę i będziesz miała super.... dziewczyny zajmą się sobą i będziesz miała luzik.... a my wtedy wpadniemy znowu w pieluchy :-D:-D:-D:-D:-D

No dokłądnie,,,,czy tan mail mnie pomiesci,bo tobołków chciałąm nabrać,hahha
No właśnie nikita ty juz po,a my bedizemy tu pieluchować sobie...

Ja tam mam duz eplany na anjblizsze dwa lata,hahhaha dobar jestem,,tylko kto je spełni,moze mi sie uda,,,wsyztsko po mojej mysle moze w koncu pojdzie.....

Szok ale mnie głowa boli:szok: musiałam wziąć jakieś proszki. Chyba przez ta pogode. Wczoraj sloncei duchota, a dziś zimno wietrznie i pochmurno:no:.
Ja też lecę trochę mieszkanko ogarnąć, bo m dziś wraca i musi to jakoś wygladać;-)

iwona ja myśle,ze to przez impreze:-D:-D:-Duchlałaś się śmiechem kochana,,napiłaś sie go o jednego drina z a dużo...:tak:;-):-):-)

reklama
iwona a jakk...

MOje dizekco je śniadanie,płatki kukurydziane na suchooo,a potem danonka powiedizał,ze zje,,ło matko co za jedzenie....

A ja kawe na sniadanie,,--hmm jeszcze lepiej,,,,po kims chyab to ma..:-D:-D

Do góry