reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja pier....... czy wy nie mozecie spac w nocy mam do nadrobienia 23 strony:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: wczoraj bylo ich 19 i z bieda nadrobilam a dzisiaj 23:szok::szok::szok::szok:

My dziisja musilmy pozalatwiac pare spraw w urzedach wiec nach nie bedzie przynajmniej rano

Ale moge sie umowic z kims na kawke kolo 12.30 z kims kawke pije sie milej:-)

Walsnie doczytalam:shocked2: uff.... al ejestm posikana ze smiechu:-D:-D:-D:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: jestescie boskie.
OOO moje dziecko sie obudzilo lece go ubrac sniadanko i do urzedu

Do pozniej papa

a tak na marginesie Dzien dobry wszystkim:-p

Dzień dobry w ten pochmurny poranek!
Oczywiście się nie wyspałam, mąż obudził mi dzieciaka o 1-szej, wchodząc do sypialni i był godzinny ryk... No i mimo paskudnej pogody mały urządził pobudkę ostateczną o 6 rano :dry:

Idę nadrobić zaległe stronki za wczoraj.

Doczytałam :))

Widzę, że troszkę pikantnie się zrobiło? ;)) Najciekawsza rozmowa już po tym, jak sobie poszłam ;-)

Marlenka- jak tam dziś się czuje synek?

Ewcia - rewelacyjne obrazki wklejałaś :)) Uśmiałam się na dobry poczatek dnia :-D
Kawały tez niezłe :tak:

Dzień dobry:-)
Leika to skoro mąż obudził dziecko trzeba było mu powiedzieć żeby on się zajmował i ululał znowu. Tak to już jest z facetami.

U mnie też deszczyk pada i smutno i ponuro za oknem:-(
Widzę ze dziewczyny wczoraj poszlały z klikaniem:szok::-D

No cześć wszystkim:-) U mnie dziś pochmurno, a wieje:szok:.
Jeszcze bym spała, ale zadzwoniła teściowa i mnie obudziła:no: i uwaga najlepsze spytała czy nie chcialabym ogórków na weki;-):-D:-D:-D. A my tu wczoraj dopiero o ogórkach:-D.
Lecę śniadanie zrobić. Natalka bułeczki świeże ze sklepu przyniosła tak więc ide na kakao:tak:

reklama
WerEla - ponosił go chwilę, ale mały nie dał się uspokoić, wtedy mąż powiedział "daj mu cyca" - a ja przecież pracuję nad ograniczeniem nocnego karmienia...
No takie są chłopy, ja nie mam w sumie co narzekać, i tak trafił mi się jeden z lepszych egzamplarzy ;-)

Do góry