reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
hej

dzis nie dam rady, 25 stron do nadrobienia :szok::szok: takze wybaczcie, ale pewnie impreza nocna była udana :-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Rety!!! Z moją siostrą się umówić to idzie się zarąbać już na samym początku...... jeszcze jej nie ma miała być przed 12:00 :baffled::baffled::baffled: jak ja nie lubię czekac na kogoś :no::no::no:

Ja co prawda wczoraj w nocy składałam życzenia, ale może zrobię to teraz bardziej oficjalnie.

Aniab! Wszystkiego najlepszego dla męża z okazji imieninek. Uściskaj go mocno!

ja równiez dołączam do zyczeń dla Krzyska
topf001oi9.gif

o rany ... a ja miałam odkurzac, a zajełam sie wystawianiem na allegro i juz teraz nie mogę, bo Majka sie obudzi, bo ona zaraz po zasnięciu to ma twardy sen, a potem to już byle co i się budzi :no:

Cześć kochane mamuśki!
Ależ u mnie zamieszanie - dużo pracy, babcia w domu, no i trwają działania związane z wykurzeniem dzikiego zwierza (kuny lub tchórza). Wczoraj był spec od szkodników, który nic w zasadzie nie poradził, dziś ma przyjechać dekarz biegać po dachu żeby stwierdzić, którędy bestia się przedostaje. Deszcz leje jak diabli, więc nie wiem jak on po śliskim dachu w strugach deszczu będzie chodził :baffled:

hej

dzis nie dam rady, 25 stron do nadrobienia :szok::szok: takze wybaczcie, ale pewnie impreza nocna była udana :-D
Pycha jakoś tak samo wyszło:-D:-D:-D:-D

Ja co prawda wczoraj w nocy składałam życzenia, ale może zrobię to teraz bardziej oficjalnie.

Aniab! Wszystkiego najlepszego dla męża z okazji imieninek. Uściskaj go mocno!

To tak jak ja.
Aniab! jeszcze raz wszystkiego naj dla mężusia:-):-)

Ola K oby się udało wykurzyć intruza:tak:

Tak poza tym to mialam tylko w mieszkanku ogarnąć a wysprzątałam na wysoki połysk;-):-p. Teraz Kubuś usnąl to trzeba szybciutko pod prysznic. Poza tym to kawkę drugą zrobiłam, a głowka przestała bolec:tak:

reklama
Ewcia.Iwonka Ratunku!!!!!!!!
Jak wsatwić zdjęcia do galeri smyków????
Bo mam "załadowane" zdjęcia ale nie ma ich w galerii???!!!
Bardzo proszę pomóżcie!!!!!!
Jak coś piszcie na Pw albo na gg żeby nie zaśmi8ecać na forum!!!!!!!
Buziaki

Do góry