reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No i witam,,wróćiłąm,ktoś tęsknił:happy2:;-):-)haha
Babeczki sie nagadały,a głóny teamta to choroby,leki ,wojna:szok::-D:szok::-D:szok:standard.....ale one mają ponad 70tzn to są moje babcie,a Matetka prababcie...
ja z teściową sie z nch brechałyśmy,heh,ale sie obżarłam ciasta,moja teściowa śietne piecze,,mniam,a ja na diecie:-:)szok:,hmm chyba od jutra,,,:tak::-D

Cześć dziewczyny! ja znów z kilkudniowymi zaległościami, nie do nadrobienia!
Dlatego nie będę biegała po stronach tylko zapytam teraz: Ewcia, czy @ przyszedł?
....
Przyszłą cholera jedna,,niestety teraz nie zostane mamą ,,,moze w nastepnym cyklu albo dalej,,,bo jakoś trudno nam z mężem trafić w płodne,bo tak zjeżdża jak jest @ albo przed....co z apech...
A co u ciebie OLAK jak tam staranka....????;-):-)

Sewa no to super,mze kupaaa cie cieszy,będziemy wiedziały jak cie rozbawić,,,,,a może rajstopki i lakier czerwony.hahha

A ja mam taka małą propozycje napisajta mi do ajsnej gdzie mieszkata,bo nie mata w [podpisach,,to pomysle gdzie by tu sie skumac na kawe albo cos bardziej procentytowego....:tak::tak::tak::tak::tak:

Ania138 ale super fotki,jaka ty zgrabniusia,zaraz rodizsz,a tu taka laska,,,kurde ja nie w ciąży,a wygląda,ojjjjojjjojj a ty nie moge sie napatrzyć ach alseczka nom i tyle..
A cod o tej kuzynki twojego M no szok i tyle,mam nadzieje,z ejej dałąś troszke do wiwatu...;-)

Ja też się melduje. Właśnie ze spacerku wróciliśmy. Dzieci zjadły po danonku. Zaraz muszę iść kubę wykąpać.

Sewa - wcale nie jeesteś walnięta. Ja też bym się cieszyła. Dobrze, ze mały już sie kibelka nie boi:tak:

Ewcia - moja teściowa też świetnie piecze. Na moje nieszczęście niestety;-)

Ewcia Ty mi lepiej rajstop z lakierem nie przypominaj,bo znowu głupawka mnie dopadnie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale miałaś dzień :tak:spotkanie babuszek:-)

Rety zaraz muszę kąpać Jędrka, kiedy on sam się zacznie myć;-)

iwona.c28 no co ty teściowa przeciwko tobie piecze;-):happy2::-phe
Sewa mój sam się kąpie,tylko głowe ja musze myć i odbywa się to z potwornym krzykiem,,,:szok:;-)
Nie no znowu my we 3,och jzu sie boje....gdzie reszta,,bo głupawka nam zacznie odbijać,czuje ze sie boją,ze ta głuopawka zaraźliwa będzie,:-D:-D:-D

dziewczynki wpadłam Wam pow. że zakładm nowego blogaska na smykach jak będzie mniej więcej gotowy to Wam napiszę!!!!!!

Agatka co do spotkania to ja się nie wymigam i przyjade albo y przyjedziesz!!!!!
A jak się TY będziesz migać to i tak Cię znajdę!!!!!!!

reklama
czarna a dlaczego nowego zakłądasz bloga,przecież amsz już superowatego???:tak::tak::-):-)

Czarna i agatka to u was spotkanko bedzieee:-D:tak::tak::-D;-);-):-)

Do góry