reklama
E
Ewcia81
Gość
No i witam,,wróćiłąm,ktoś tęsknił;-):-)haha
Babeczki sie nagadały,a głóny teamta to choroby,leki ,wojnastandard.....ale one mają ponad 70tzn to są moje babcie,a Matetka prababcie...
ja z teściową sie z nch brechałyśmy,heh,ale sie obżarłam ciasta,moja teściowa śietne piecze,,mniam,a ja na diecie:-szok:,hmm chyba od jutra,,,
A co u ciebie OLAK jak tam staranka....????;-):-)
Sewa no to super,mze kupaaa cie cieszy,będziemy wiedziały jak cie rozbawić,,,,,a może rajstopki i lakier czerwony.hahha
A ja mam taka małą propozycje napisajta mi do ajsnej gdzie mieszkata,bo nie mata w [podpisach,,to pomysle gdzie by tu sie skumac na kawe albo cos bardziej procentytowego....
Babeczki sie nagadały,a głóny teamta to choroby,leki ,wojnastandard.....ale one mają ponad 70tzn to są moje babcie,a Matetka prababcie...
ja z teściową sie z nch brechałyśmy,heh,ale sie obżarłam ciasta,moja teściowa śietne piecze,,mniam,a ja na diecie:-szok:,hmm chyba od jutra,,,
Przyszłą cholera jedna,,niestety teraz nie zostane mamą ,,,moze w nastepnym cyklu albo dalej,,,bo jakoś trudno nam z mężem trafić w płodne,bo tak zjeżdża jak jest @ albo przed....co z apech...Cześć dziewczyny! ja znów z kilkudniowymi zaległościami, nie do nadrobienia!
Dlatego nie będę biegała po stronach tylko zapytam teraz: Ewcia, czy @ przyszedł?
....
A co u ciebie OLAK jak tam staranka....????;-):-)
Sewa no to super,mze kupaaa cie cieszy,będziemy wiedziały jak cie rozbawić,,,,,a może rajstopki i lakier czerwony.hahha
A ja mam taka małą propozycje napisajta mi do ajsnej gdzie mieszkata,bo nie mata w [podpisach,,to pomysle gdzie by tu sie skumac na kawe albo cos bardziej procentytowego....
E
Ewcia81
Gość
Ania138 ale super fotki,jaka ty zgrabniusia,zaraz rodizsz,a tu taka laska,,,kurde ja nie w ciąży,a wygląda,ojjjjojjjojj a ty nie moge sie napatrzyć ach alseczka nom i tyle..
A cod o tej kuzynki twojego M no szok i tyle,mam nadzieje,z ejej dałąś troszke do wiwatu...;-)
A cod o tej kuzynki twojego M no szok i tyle,mam nadzieje,z ejej dałąś troszke do wiwatu...;-)
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Ja też się melduje. Właśnie ze spacerku wróciliśmy. Dzieci zjadły po danonku. Zaraz muszę iść kubę wykąpać.
Sewa - wcale nie jeesteś walnięta. Ja też bym się cieszyła. Dobrze, ze mały już sie kibelka nie boi
Ewcia - moja teściowa też świetnie piecze. Na moje nieszczęście niestety;-)
Sewa - wcale nie jeesteś walnięta. Ja też bym się cieszyła. Dobrze, ze mały już sie kibelka nie boi
Ewcia - moja teściowa też świetnie piecze. Na moje nieszczęście niestety;-)
E
Ewcia81
Gość
iwona.c28 no co ty teściowa przeciwko tobie piecze;-)he
Sewa mój sam się kąpie,tylko głowe ja musze myć i odbywa się to z potwornym krzykiem,,,;-)
Nie no znowu my we 3,och jzu sie boje....gdzie reszta,,bo głupawka nam zacznie odbijać,czuje ze sie boją,ze ta głuopawka zaraźliwa będzie,
Sewa mój sam się kąpie,tylko głowe ja musze myć i odbywa się to z potwornym krzykiem,,,;-)
Nie no znowu my we 3,och jzu sie boje....gdzie reszta,,bo głupawka nam zacznie odbijać,czuje ze sie boją,ze ta głuopawka zaraźliwa będzie,
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
No jestem. Już Kuba wykąpany i śpi więc mogę klikać.
Sewa - a moja natalka sama robi sobie kapiel;-)
czarna551
Fanka BB :)
dziewczynki wpadłam Wam pow. że zakładm nowego blogaska na smykach jak będzie mniej więcej gotowy to Wam napiszę!!!!!!
Agatka co do spotkania to ja się nie wymigam i przyjade albo y przyjedziesz!!!!!
A jak się TY będziesz migać to i tak Cię znajdę!!!!!!!
Agatka co do spotkania to ja się nie wymigam i przyjade albo y przyjedziesz!!!!!
A jak się TY będziesz migać to i tak Cię znajdę!!!!!!!
reklama
E
Ewcia81
Gość
czarna a dlaczego nowego zakłądasz bloga,przecież amsz już superowatego???:-):-)
Czarna i agatka to u was spotkanko bedzieee;-);-):-)
Czarna i agatka to u was spotkanko bedzieee;-);-):-)
Podziel się: