reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Jestem na momencik między kąpielą a balsamowaniem ciała :-D:-D:-D trochę mi jeszcze zejdzie bo ciała u mnie pod dostatkiem ;-)

Co do % niech ktoś inny dziś pije nasze zdrowie.... choć u mnie w barku zawsze coś się znajdzie...... :zawstydzona/y: to jak ktoś zacznie to może i ja sie przyłączę :tak:

Na razie zmykam pojawię się za czas jakiś....

reklama
ja nie piję bo byście mnie stąd wyrzuciły ze tak bredze:-):-):-)

Na pewno nie, najwyżej niezły ubaw byśmy miały;-);-):-D:-D.
Ja już jutro tak z wami nie posiedzę bo m wraca:no::no:.
Bardzo sie z tego ciesze:-) już się go doczekać nie mogę, ale wiem, ze zaraz bedzie zrzędził, że on ze szpitala wrócił, a ja tylko na necie:-p

Co do % niech ktoś inny dziś pije nasze zdrowie.... choć u mnie w barku zawsze coś się znajdzie...... :zawstydzona/y: to jak ktoś zacznie to może i ja sie przyłączę :tak:
....
Hehe Sewcia ajde do ciebie skoro barek pełny,,haha szykuj kołnierze dwaaaa:-D:-D:tak:;-):-):-):-):-)

ja nie piję bo byście mnie stąd wyrzuciły ze tak bredze:-):-):-)
a tam dawaj pij smialo,zobacz co my wczoraj bredzilysmy......

Moj Matu śpi,,to cudd takw cześnie:szok::szok:szok,,,
OKI ja juz moge pić,,obadam moze jakies soki mi swermentowaly i bedzie winko:-D:-D

No to ja dziś procentuję ;) ale tak lajtowo, jako matka karmiąca ;-) Mam Gingersa :)
Tez preferujemy,hehee chociaż troskz e%%%% ciut ale jest,,,,
A ja sie pomyliłam,mój Matuś nie śpi,bo jak sie uszyłam to on do mnie gdzie idziesz?? Ach wiedzialam,ze to za wczesnie dla niego na sen....

Moje dzieci też nie spią jeszcze:shocked2:. Kuba zdrzemną się pół godzinki i teraz bawi się w najlepsze:szok: ciekawe o której uśnie:eek:

No to widze że impreza nowa się szykuje dajcie czadu dziewczyny :-Djutro pewnie znów będzie co czytać:-)
Ja uciekam bo dopiero co moje dziecko zasnęła a ja półprzytomna jestem. Wiecie co jak tak was czytam to chętnie bym poimprezowała ale tak w realu. Od razu czasy studenckie mi sie przypominają:tak: Piękne czasy:happy2:
Leoka Ewcia Sewa Czarna,Iwonka bawcie się dobrze :-) Ja uciekam pa pa

cloe, ja też długo nie posiedzę, za wczesnie wstaję, by mieć siłę na tak długie pogaduszki jakie miały dziewczyny wczoraj :)
Dobrej nocki Ci życzę :)

reklama
Do góry