reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Agatka - na forum BB trzeba zjechać na sam dół i tam jest napisane " aktualnie na forum" i trzeba na to kliknąć i się pokazuje. :tak: Ha przemądrzam się bo sama też przed chwilą nie wiedziałam ale znalazłam;-):-)

OOO dzieki Iwonka juz widze :-)

Moje dzieciatko sie obudzilo przed chwilka wiec obiadek robi sie juz szybciutko zeby maly mogl zjesc, i zaraz M przyjedzie to tez pewnie bedzie glodny. Wlasnie zadzwonil i powiedzial ze bedzie pozniej bo pojechal mi autko przerejestrowac.
u nas dzisiaj na obiadek zupa pomidorowa i zapiekanka z makaronu:happy2:

Ania czy to słodkie maleństwo w wozeczku to córeczka twoejej kuzynki:eek::szok::crazy:To dobrzeże jeą przystopowałaś. Powiedz mi jak można.A jej mąż co na to? Gdyby mój miał takie teksty do mojego dziecka oj dałabym mu popalić :angry: Dla śwętego spokoju zwracałby się jak należy:crazy:Widać że wakacje udane a namiot jak kamping prawie:tak:
Uciekam bo obiad się waży
Do zobaczenia

A ja niedawno wróciłam do domku..... głowa mnie boli okropnie i siedzę popijając kawkę :tak::tak::tak:

Dziewczyny ta deska na sedes ze schodami i rączkami do przytrzymania jest zarąbista :tak::tak::tak::tak: Jędrek jest tak zafascynowany, że pierwszy raz w życiu jak zachciało mu się kupkę nie wlazł za firankę, tylko pobiegł do łazienki i zrobił kupę do sedesu :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: Jejku ale jestem szczęśliwa :tak::tak::tak: Nigdy nie sądziłam, że będę się tak z kupy cieszyła :-D:-D:-D:-D:-D to tylko inna matka może zrozumieć :tak: Myślę, że nie pomyślicie sobie, że ja jakaś walnięta jestem.... ja się po prostu cieszę bo Jędrek już skończył dwa lata a w gacie wali :-( mam nadzieję, że teraz już tylko z górki :tak:

Sewa pokaz ta odlotowa deske sedesowa, a ile kosztowala? Moze nam tez kiedys bedzie taka potrzebna, bo jak narazie Igor strasznie boi sie siadac na kibelek, jak go kiedys probowalam posadzic to tak plakal strasznie,ze nie ,moglam tego zniesc i widac bylo ze to ze strachu, sprobowalam po pewnym czasie jeszcze pare razy ale dzialo sie to samo.

ale jestem zła, nie chce mi się wkleić link do tej deski :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Jak któraś z Was chce zobaczyć tą deskę to na stronie quelle.pl w dziale Wszystko dla dzieci, poddział zdrowie i higiena na 4 stronie.
nie wiem dlaczego nie chce mi się to wkleić :no::no::no::no:

reklama
Do góry