reklama
E
Ewcia81
Gość
oo ludu to już wtoreczek nas przywitał...Iwonka bierz kanapkę...... potraktuj to jak bardzo wczesne śniadanie ;-)
dzień dobry dziewczyny,,,
ania138
miłość w trzech wymiarach
Zaczęłam czytać zaległości ale to nie na moje oczy i troche "Was przeleciałam" ;-), ale mniej więcej wiem o co biega.
Dziękuje za życzenia dla Majki jesteście super extra !!!
Ja czuję się dobrze, mały w brzuchu też lata jak z motorkiem w d... ;-)
Powiem Wam że myślałam że bardziej mnie zmęczy spanie pod namiotem ale było ok, droga do domu była za to męcząca w korku i trochę duszna ale przeżyłam.
Fotki jutro zamieszczę.
Przyszli dzisiaj teście na resztki z Kinderball`u ( ale oczywiście po zaproszeniu przez męża bo tak to by się nie ruszyli ) i jak zalewałam pięknej herbatę to przewróciłam szklankę i oblałam sobie biodro wrzątkiem :-szok:, ale bolało. Jeszcze trochę piecze ale śladu chyba nie będzie bo miałam na szczęście luźną sukienkę którą od razu odkleiłam od nogi i zdjęłam potem posmarowałam maścią i zabandażowałam.
DOBRANOC
Dziękuje za życzenia dla Majki jesteście super extra !!!
Ja czuję się dobrze, mały w brzuchu też lata jak z motorkiem w d... ;-)
Powiem Wam że myślałam że bardziej mnie zmęczy spanie pod namiotem ale było ok, droga do domu była za to męcząca w korku i trochę duszna ale przeżyłam.
Fotki jutro zamieszczę.
Przyszli dzisiaj teście na resztki z Kinderball`u ( ale oczywiście po zaproszeniu przez męża bo tak to by się nie ruszyli ) i jak zalewałam pięknej herbatę to przewróciłam szklankę i oblałam sobie biodro wrzątkiem :-szok:, ale bolało. Jeszcze trochę piecze ale śladu chyba nie będzie bo miałam na szczęście luźną sukienkę którą od razu odkleiłam od nogi i zdjęłam potem posmarowałam maścią i zabandażowałam.
DOBRANOC
E
Ewcia81
Gość
A ja matka blee,syna nie zanioslam jeszcze tylko spi na moim łóżku,musze go oddelegowac do jego pokoju,,,alez mi sie nie chce...
E
Ewcia81
Gość
och dziękiNooooo i nie ma piwka :-( ostatni łyk był za WASZE zdrowie
Witaj Ania co ty tak późno tu robisz,hehe a raczej wcześnie,,,z rana....
E
Ewcia81
Gość
uuuu Ania ale musiało boleć stara,,,ach jutro bedzei oki zapewne śpi smacznie...
a teraz co kanapki jemy czy co,bo piwa nie ma...
a teraz co kanapki jemy czy co,bo piwa nie ma...
reklama
E
Ewcia81
Gość
zapitalamyjak wsciekłe...nooo która to już godzina..... a ile stronek naklikałyśmy ja pitolę na akord zapitalamy
Podziel się: