reklama
E
Ewcia81
Gość
He wiedizałąm z ebedizesz sie śmiała,sama też się śmiaąłm jakto pisałam do ciebie...bierz kołnierz..zaraz wyciągnę taki kołnierz ortopedyczny aby mi głowa nie opadła
nom i tak to jestt z nimi...achhFaceci to dziwna rasa;-). Z nimi źle bez nich też niedobrze:-)
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
zaraz wyciągnę taki kołnierz ortopedyczny aby mi głowa nie opadła
E
Ewcia81
Gość
za mnie tez wypij,bo mi sie skończyło już:---(łyk chlup tylko kołnierz przed tym załóż,bo możes zjuż opaść,tzn głowa....Iwonka Twoje zdrowie!
E
Ewcia81
Gość
Ale dziewczyny jutro dostaną zawału,ze tyle naklikane przez nocke..przez 3 osoby.hahaha
A to wsyztsko przez picie,aale kogo nikt tu juz nie pije tylko ;-)Sewcia...
ha żartuje,,,,,pij kobieto,ale z głową pamiętaj....i kołnierzem.-fajan sprawa taki kołnierz,ja nie mam....
A to wsyztsko przez picie,aale kogo nikt tu juz nie pije tylko ;-)Sewcia...
ha żartuje,,,,,pij kobieto,ale z głową pamiętaj....i kołnierzem.-fajan sprawa taki kołnierz,ja nie mam....
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Jak usnę w tym kołnierzu przy kopie, to jutro Jędrek zawału dostanie jak mnie zobaczy
.. albo się ze śmiechu posika, że mama sztywna śpi:-)
reklama
E
Ewcia81
Gość
haha ale to jak iwona napisałą mam sztywna śpidobre,heheJak usnę w tym kołnierzu przy kopie, to jutro Jędrek zawału dostanie jak mnie zobaczy
i powie tacie ze tak zasnelas,,szkoda ze dzieic fote nie uieja robic,ale bym sikala z takiej fotkiiii
a tam jedz śmiało,,,,ja na diecie,a tez głodna jestem;-)Wiecie co zglodnialam tylko ze juz chyba troszke za poźno na jedzenie
Podziel się: