reklama
E
Ewcia81
Gość
Ja nawet w domu piwa z nikim nie moge wypic,a i z jego siostra nawet u niej na wsi jak jestem,,ale my oczywiscie pijemyno bo jak ploty i grilek bez piwa....
Tera ztez kombinujemy babskie pidżamma party....jak kiedys jak wyjechal,heheh same baby ...fajniebyło...juz data na 4 sierpnia czy 3 sierpnia.uuu nie wiem...ale bedzie sie działo...
Tera ztez kombinujemy babskie pidżamma party....jak kiedys jak wyjechal,heheh same baby ...fajniebyło...juz data na 4 sierpnia czy 3 sierpnia.uuu nie wiem...ale bedzie sie działo...
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
NOm to jedyne wyjście normlane,bo dlaczego to ja mam byc poszkodowana...i tak ja musze z malym w domu,a on griluje i ja o 22 dopieor zawsze wychodze do nich,bo moj M nie pojdzie go uspac,bo jak twierdzi nie umie...a to znaczy nie chce mu sie...:-(
Skąd ja to znam
Tylko dziwnie jak siedzimy sami w domu to potrafi jakoś uśpić dziecko
E
Ewcia81
Gość
TYLKO głowa wysoko skzoda klawiaturyQrczę..... zakręciłam się tym piwem
E
Ewcia81
Gość
no i mojemu tez sie to zdarza,ach ci faceci nasiiii brrrrSkąd ja to znam
Tylko dziwnie jak siedzimy sami w domu to potrafi jakoś uśpić dziecko
E
Ewcia81
Gość
w domu uśpi jak go zmusze,ale na imprezie to tylko ja,no bo jak on moglby z dzieckiem siedziec,jak wszysyc faceci na dworzuuu pija.....ale nie moja wina,ze nikt nie ma dziecka z nich tylko my...Ewcia zacznij chłopa szkolić bo ty tak długo nie pociągniesz;-) a co to nie umie......... to niech się nauczy.......
sewa
mamuśka ;-)
TYLKO głowa wysoko skzoda klawiatury
zaraz wyciągnę taki kołnierz ortopedyczny aby mi głowa nie opadła
reklama
Podziel się: