reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
cześć

leżaczek super, bardzo mi się podoba

widzę, że to tylko ja jestem taki spioch, bo wszystkie od samiutkiego rana na nóżkach, Maja obudziła się przed 6 ale dałam jej mleczka i potem przez godzinke lezała sobie grzecznie w łóżeczku, przed 7 poszłam ją przebrać, bo juz z samego rana kupalka walnęła, i potem wzięłam ją do siebie i spałyśmy jeszcze do 8:30 :), potem ja zajęłam się soba, a mała swoimi misiami, a teraz Maja poszła spać a ja mam czas na BB :)

u nas znów od samego rana swieci słoneczko, tylko ja juz nie mam pomysłu gdzie iśc na spacer

Cześc kochane moje
Słoneczko świeci az miło,ja pójde na spacerek jak mąż wstanie(jest po nocnej zmianie)
Leżaczek ładniutki więc warto walczyc
My niespimy od 7 ale teraz mam czas posiedziec przy kompie

Wow moja niunia pierwszy raz chyba zasneła na brzuszku, no może drugi - nie lubi tej pozycji strasznie, jak tylko przekręcimy się na brzuszek to od razu marudzenie że źle niedobrze i wogóle hehe.
Skoro leżaczek wam się podoba i służy to zobaczymy - może się uda bo ceny jego są bardzo różne ::)

dziendoberek!
ja dzis troszke puzniej bo bylismy u lekarza hubert ma potworny katar!!!!!!!!! i musimy pojechac znowu na czyszczenie! dzis dostal od dziadka chodak!!!!! wiec trszke lata znaczy wiecie narazie testuje zabawki i jego wytrzymalosc!!!! mam nadzieje ze bedzie mu sie podobal! wlasnie sie dopadl do naszego dvd bedziemy musieli wszystko pochowac wyuzej!!!!!!!

Hej hej
Wczoraj mnie nie było bo musielismy sie pozbyc wstretnego wirusa z kompa. Ale dzisiaj juz smga internet wiec moge siedziec.
Rano dzisiaj wystawiałam na allegro rzeczy po Macku. Tyle mi sie juz ubranek nazbierało ze postanowiłam cos posprzedawac i zawsze za te pieniazki mozna kupic cos wiekszego. ;D

kunda a nie myslisz np o drugim dziecku? bo ja tez myslalam zeby wystawic ale potem stwierdzilam ze jeszcze jedno chce miec wiec sobie odkladam!

WIECIE CO PAMIETACIE HISTORIE Z DADA PO 8 Zł NA ALLEGRO NAPISAłAM DO GOSCIA A ON NADAWAł NA MOJA KAMIZELKę WISTULOWA żE Z LUMPEKSU TO NAPISAłAM żE NIEPRWDA żE FIRMOWA I TYLE A ON DO ALLEGRO NAPISAł żE REKLAMUJE TOWAR NIEREGULAMINOWO NO NORMALNIE SZLAG MNIE TRAFIł

reklama
Do góry