reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A mi dziś net padł i dopiero teraz go włączyli :mad:Kalinawszystkiego naj naj naj naj spełnienia tych najskrytszych marzeń i ......tego co sobie życzysz

reklama

Dziekuje hurtowo i poszczególnie: tobie, Żabko, tobie, Anulka, tobie, Halcia, pozdrawiam JJ i Miję...
POranek mroźny, ale humorek mam , jakby nie było, tort zjedzony, prezenty otrzymane, syna mąż do szkoły powiózł bo 24 stopni mrozu na termometrze...Życzę wszystkiego dobrego w nowym tygodniu. Smutki precz!

cześć Dziewczyny!!!!
mój mąż jest raczej umiarkowany... czasem mi pomaga a czasem ma to wszystko w gdzieś ale nie mogę na niego narzekać, to raczej ja chciałabym się wyrwać z domu bo wiecie jednak życie gospodyni domowej nie jest proste jednym słowem można trochę zdziadzieć, bo to nie masz się dla kogo ubrać ani no i chłop inaczej na Ciebie patrzy
buziaki

Witam was kobietki po wekendowej przerwie! mi wekend minął nawet przyjemnie, w piatek zrobiłam sobie wychodne zostawiłam Macia z tatą i wybralismy sie z kumpelami na piwko. Czas nam miło minął ze w domciu dotarłam po 1 i moi mezczyzni grzecznie spali :D
W końcu się zmobilizowałam i zrobiłam faworki. Pychota! Szkoda ze już zjedzone :p Dzisiaj ma przyjechać moja mama bo jutro idziemy z małym do szpitala na rehabilitacje i badania. Mam nadzieję ze pogoda troche się poprawi. Wiecie co marzy mi się aby juz nie było sniegu i tego zimna, już mam dośc zimy.

Co do mojego M to w miarę OK czasami tylko noskiem kręci jak ma przewinąć małego.Wesoło w dobrych humorkach zaczynamy tydzień oby tak przez cały tydzień.A ja idę do pediatry na 13 bo kaszelek mu nie przechodzi więc konieczna kontrola.

Kalinka 0j spożnione ale ogromne ;D zyczenia urodzinowe - niech się spełnią wszystkie marzenia zeby było miejsce na następne :) :) :) :) :)

Kunda popieram pogodowe marzenia , ja też czekam no ocieplenie wtedy będe śmigać z kapselkiem
I dzisjaj też do pedjatry,Noe dostał dużego uczulenia na buziuni i od 2 dni jest strasznie marudny i płaczliwy,mam nadzieje że to nie jakieś pokarmowe uczulenie :-[

Jak myślicie moge wrzucic sobie łyżke majonezu do marchewki gotowanej.Już nie wiem czy rzy karmieniu piersią moge majonez i musztarde ???

Dzień dobry :)

Troche bardzo sie za wami steskniłam ;) :p Wczoraj tylko wpadłam zerknac co napisałyście ale niemiałąm czasu nic naskrobac bo miałam wir pracy i wogole wir gości :) Wpadli do nas tescie i wogole mega zamieszanie wyszło ....ale było super :) Od wczoraj mam urwanie głowy bo maż sie rozłożył <cos go łupie w plecach ...może to korzonki no i bidulek leży i umiera :( .Juz mu to smarowalismy tymi wszytkimi specyfikami w maściach i naklejalismy plastry i nic :( NIewiem co jeszce można zrobic ah ....Z checią bym go wygoniła do przychodni ale on niechce :( no i badz tu mądra .
Jasiek od wczoraj mam jakies głupawki ..ma 3 miesiące < a dokłądnie będzie miał 9 lutego> i chce tylko siedzieci zeby stawiac go na nożki ...wiec targam go po domu i Jasiu chodzi :p ;)

KALINKO spuznione ale szczere życzonka ...zdrowia ....zdrowia kaski kaski ...usmiechów na buzi u twojej rodzinki .Pogody ducha i wszytkiego pieknego .Niech spełnia ci sie twoje skryte marzenia ...te na dnie serduszka .

reklama
Do góry