No juz jestem. Tusia, jak mogłybysmy o tobie zapomnieć! jestes podporą forum! Ile twoich wątków klepiemy!
Praca cię wciągnie i zatęsknisz za błogim nieróbstwem ( w cudzyslowiu) w domu.
Nie dla ciebie babki piwne, nie dla ciebie wyrywanie komputera mężowi, ploteczki do 22...juz ci się smutno robi? Ha!
Tusia, wszystkie to nas czeka. Dzis malo która mama ma luksus 'siedzenia" w domu- za biednym społeczeństwem jesteśmy. Praca i dom i dzieci, trzy etaty + mąż. Los polskiej kobiety!
Ewa 26, co studiujesz? Pytam z nadzieją, że w koncu jakaś kobieta odpowie- filologię polską!
Błe...nikt dotej pory sie nie przyznal do filologii...juz muzyczki znam, graficzki, ekonomistki, jedną nauczycielkę na wcześniakach...Filolożki łączcie się!Babyboomem oczywiście.
Halcia ja jutro piekę biszkopt przekładany mlekiem skondensowanym. Ubija się Śnieżkę z niecałą szklanką nieslodzonego skondensowanego mleka, przekłada tą masa biszkopt, lukruje i na noc do lodówki Rano pycha!
L4dY-bIrd pisze:
Wzór dla innych. ja nie moge co chwila sprawdzać...Mąz blokuje mi laptop. Ale w maju bedzie juz mój na wieki ( laptop, małż już jest mój na wieki) i dopiero dam po łączach! Postawię sobie w sypialni, a co.
Mój synek juz łamie serca w klasie...a jeszcze gra na gitarze...och, posypią sie serca. A to mój średni!
Matko, ubóstwiam swoich synów! Jestem matka królów, mąż mnie na rękach nosi. Dziedzictwo całej rodziny wyrobiłam, u pozostałych same baby.