reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam was wszystkie dzis z ranka ;D ;D ;D

Musze się pochwalić bo majutek od wczoraj sięga po zabawki ale superowo wyciaga raczki jeszcze nie trzyma tak pewnie ale fajowo sięga ;D ;D ;D
No to się pochwaliłam

czesc babeczki............

ja dzisiaj bez kawki, bo sie skonczyla :(...................ale jak pojde na spacerek to napewno zakupie!!!!!

sliczne te Wasze maluszki...........to ja sie tez pochwale :)

sorbek majusia wyszla super bardzo podobaja mi sie czarnobiale zdjecia!
joaska ty tez masz dar do uchwycania fajnych minek!!!!!!
hubert teraz spi ale niedlugo bedzie sie budzil bo glodny bedzie! a ja nadal sniadanka nie zjadlam!

joaskaale powazny ten twój Kubiszon ;D
jsorbek No i do tego te Maje taie zdolne ;D . Super ja też się nie moge doczekać następnych ,,kroków,, Kapselka

I tak wogule to dzień doberek wszystkim,
Noe staje się mega łakomczuchem,zaczynam sie bać że nie starczy mi mleczka :-[
wcina co 1,30....a może przesadzam i martwie się na zapas.

Czy wam po pewnym czasie też tak zmiękły piersi???
:-[ Poprzednio chwile po karmieniu miałam twarde,teraz twardnieją tylko wtedy kiedy naprawde długo Nonka nie karmie
mam wrazenie jak bym produkowała mniej mleka ???
A może się przyzwyczaiły :-[

reklama
I ja się pochwale
wle380aczkubujaczku0222ag.jpg

Do góry