reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witam! ja wlasnie bede robic sniadanko! tylko nie wiem co? najpierw musze to przemyslec! hubert wstal dzis przed 7 za jakas godzinke pujdzie spac znowu!
ksena mnie tez bardzo przykro z powodu szwagierki! moja siostra tez miala bardzo ciezkie doswiadczenia 4 lata temu! urodzila niby zdrowe dziecko! i zmarlo po 7 dniach! to jest straszne!
u mnie cos tam za oknem sie probuje slonko przebic zobaczymy jak to bedzie! mam nadzieje ze mu sie uda!

no ladnie nie bylo mnie wczoraj caly dzien bo do poludnia przyzszla znajoma mamy potem pojechalismy na rehabilitacje i potem zaraz przyszli nasi znajomi! i teraz jak siedze to nikt sie nie odzywa!!!!!!!!!!

aha zapomnialabym macie wszystkie pozdrowienia od mojej siostry czyli justusa moze wreszcie wyjda dzis ze szpitala! toska juz lepiej wczoraj wreszcie cos zjadla!

TA JA TEŻ WITAM Z RANKA
Emi wstałam dziś o 7 godz szybko ale będzie długi dzień
Kunda wszystkiego naj naj troszkę spuźnione ale szczere
jsorbek twoja córcia tak ślicznie się uśmiecha sama słodycz
ksena przykro się robi jak się takie coś słyszy,bardzo współczuję  :( :(
nie mogę pisać córcia domaga się uwagi ;)
mordziulka twój synuś też świetnie się uśmiecha taki zadowolony chłopak
malutka na chrzcinach będzie wyglądał bardzo dostojnie :D :D

No dobra zaległości chociaż w małej części nadrobione,słonko świeci, Emi robi się marudna znaczy że niedługo spać idzie,ale jak na złość dziś coś z prądem będą grzebać to i 2 godz prądu nie będzie :mad: :mad:

noelia dziekuje za pozdrowionka i przekazrze ale pewnie sama dzis przeczyta bo za jakas godzinke bedzie w domciu! ide uspioc hubka! do napisania potem! papapapa

malutka -masz super pomysl .... :laugh: chyba cos od ciebie odgapie.......

A tak w ogole to dzien dobry z ranka........!
Dawidek teraz spi ,a ja jestem juz po sniadanku i kawusi.....
moja rybeczka buzdila mnie od 4 rano cyc i herbatka na zmiane ale dopiero jak o 7.20 dostal butle i wypil 110 to teraz spi jak zabity.........

Milego dnia laseczki!!!!!!!

reklama
Do góry