reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ania138 - dzieki Kochana ze pytasz, jeszcze nie urodzilam ciagle w dwupaku a w sobote mam termin.i narazie sie nie zanosi najgorsze.....mysli mam ze bede na wywolanym chyba.:no::wściekła/y::-(
hm ja urodziłam 6 dni po terminie..zebralo mi sie bez wywolywania..a dobrze sie czujesz?bo ja..sie czulam nieciekawe juz 31 sierpnia a urodzilam 2 wrzesnia i mialam zielone wody..:eek:

reklama
Witam wieczorową porą.
U mnie rano była pogoda do bani:wściekła/y: a potem zrobiło się tak gorąco i takie słońce :szok: Jędrek już drugi dzień nie poszedł spać w dzień :szok: czyżby to już koniec dziennego spania :szok: ja tak nie chcę :-(
Poszliśmy na długi spacer razem z moją sąsiadeczką i jej synkiem. Moje dziecię tak się wymęczyło, że wieczorem to już sam wołał, że chce spać.

Kinia nie zadroszczę ząbkowania :no: A co do kilogramów to mój mąż przylatuje 4 sierpnia i wiecie co? Też już zaczęłam balsamy wcierać :tak::-D Jak nie widzimy się tyle to przez pierwsze chwile, to ja czuję się tak jakbym się z obcym chłopem na randkę umówiła ;-):-D autentycznie. Dobrze,że taki stan trwa tylko chwilę.
Wszystkiego naj dla małej 8 miesięczniczki :tak:

Pati witaj i zaglądaj do nas jak najczęściej :tak:

Buziaczek zobaczysz wszystko będzie dobrze. Jeszcze chwilka i maleńka będzie z Wami :tak:

Ania138 popędź tych od modemu :wściekła/y: co oni sobie jaja robią:szok: Czekamy na Ciebie :tak::tak:

Cloe musisz się dobrze porozglądać, może znajdziesz mamę do spacerków i ploteczek piaskownicowych. Życzę Ci spotkania jakiejś fajnej mamuśki :tak:

Agatka ja do Bielska bardzo chętnie bym się przeniosła :tak: od Was bliziutko do Szczyrku, a ja bardzo często tam na latanie z mężem jeździłam. On zapalony( a może napalony) paralotniarz :tak:

Vici jak tam autko naprawione?

Sewa- Ta chwilka sie dluzyyyyyy.....ehhhh i meczy!
Kinia2511 - Wielkie dzieki Kochana za odwiedzinki odwdziecze sie jak znajde chwilke czasu .;-)
Lilitu1984 - Kochana czuje sie rewelacyjnie, poprostu jak nie w ciazy serio.. energia Mnie rozpiera, a nuda zabija juz he he
zero jakich kolwiek boli skurczy nic nic cisza a ta cisza Mnie juz zabija wyobrazcie Sobie co sie dzieje ..Moj M tez sie nie moze doczekac strasznie..i cala rodzinka ciagle sie pytaja jak sie czuje a Ja ciagle to samo powtarzam jakby sie plyta zaciela szok :szok::-:)no::wściekła/y:

Buziaczek wiem że nie możesz się doczeka:-)ć!!!! Kochniutka napewno urodzisz lad dzień-ruszaj się jak njwięcej najlepiej spaceruj lub chodz po schodach-to naprawdę pomaga!!!!
Ja też rodziłam po terminie bo nie chciałam iść na święta do szpitala!!!2 tyg przed wyznaczonym terminem miałam 1 cm rozwarcia i nic poztym:-)!!!! Wykorzystałam mojego M.na maksa w sprawie seksowej podobno też to pomaga!!!!

Czarna ja też słyszałam, że to pomaga. Mnie niestety nie pomogło. Urodziłam Jędrka prawie 1,5 tyg. po terminie:szok::szok::szok::szok:

Czarna - przykro Mi to mowic ale na Mnie to nie dziala , ostatnia sobote spedzilam biegajac 30min po schodach w ta i spowrotem nic nie dalo..i probowalam wielu innych sposobow sexu tez ...nic nie pomoglo. poprostu nic ,sprzatanie mycie skakanie picie herbat jezdzenie samochodem po wertepach i dzwiganie no nic nic poprostu szok .Jedyne co Mnie pociesza to to ze 2o napewno bede miec mala obok siebie .

Sewa ja urodziłam niby tydz. po terminie wg.lekarza a wg.siebie to urodziłam o terminie!!
Buziaczek jeśli to nie tajemnica to napisz mi kiedy miałaś ostatnią miesiączkę i jakie długie cykle!!! Czy regularne czy nie!!! Spróbuję ci pomóc!!! Jak chcesz to pisz na PW!!

Czarna mnie też się wydaje, że ten mój termin to był trochę pokićkany. No, ale Jędrek po urodzeniu ponoć wyglądał jak dziecko przenoszone. Ale tak naprawdę to ja nie wiem.

Dziewczynki idę spać! Spokojnej nocy życzę.
Dobranoc!

reklama
Wpisałyśmy się jeszcze na blogasek Wiktorka-traktorka:)) ale blogasek cioci Czarnej551 nie chce nam się otworzyć:(
my jeszcze nie mamy blogaska ale pewnie jeszcze nic straconego:)
Seva_ mężuś ma urodzinki 10.a 12. wraca i zażyczył sobie w prezencie mnie, owiniętą tylko w czerwoną wstążkę:-D hihi gdzie ja tyle kilometrów wstążki w tydzień załatwię by ukryć moje kilogramy?:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry