reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Mialam dzisiaj z wami byc, a tu takie zamowienia ludzie poskladali ze do 12 bylismy na zakupach i na szczepieniu i tzaraz znowu musze na zakupy jechac, no ale to dobrze interes sie kreci.

Igorek szczepienie zniosl tragicznie i teraz sie obudzil chodzi przy mnie placze i pokazuje ze o raczki bola i nozka:-( dostal 3 zastrzyki:angry::angry:. Jak sie obudzil to wogole nie mogl chodzic:szok::szok::szok: wystraszylam sie ale juz jest lepiej, uprzedzali mnie ze moze miec zachwiania rownowagi ale zeby az tak:szok::szok::szok:

Sewa musizsz przeprowadzic sie do Bielska:-D

Witam!!!
Mam na imię Patrycja MAM 23 LATKA(WE WRZEŚNIU SKOŃCZE ;-))Mam wspaniałego męzolka jesteśmy małzeństwem od 4.5 roku ;-)mamy cudowną upragnioną córeczkę zuzię jest teraz w trudnym wieku to zbuntowanym dwulatek ;-)mieszkamy nie daleko Poznania.
W domku jestem od samego początku ciązy i jak nrazie nie wybieram się jeszcze do pracy.W czerwcu ukończyłam drugi rok szkoły średniej ,został mi jeszcze rok;-)
Tak więc chciałabym się do was dołączyć jesli można?? :-)

pozdawiam

Hej Kochane:))
Myślałam że więcej mnie tutaj będzie ale mamy ząbkowanie:szok::tak: pojawienie się pierwszego ząbka odbyło się idealnie i chyba za bardzo chwaliłam się tym bo teraz dostaję za swoje:)) już nie wiem gdzie rączki włożyć:)) już zapomniałam jak to jest mieć ząbkujące dzieciątko w domku a do tego dziś skończyłyśmy 8 miesięcy:))
Gdyby jeszcze tatusiek z nami był:)) ale jeszcze kilka dni:-D

Patii witamy cie na forum:-) Pisz jak najczęściej.
Kinia nie zazdroszczę wiem co to ząbkowanie a w przyszłości czaeka mnie kolejna powtórka z rozrywki:crazy:
Kasira miłego wypadu :tak: gdziekolwiek się wybierasz;-)
Ja z córcia byłam zna dłuuuugim spacerze :tak:Wyszliśmy o pierwszej , wróciliśmy przed piątą.:eek: Lwią część tego czasu spędziliśmy na placu zabaw. Tam spotkałam dawną znajomą, Olka ma córeczkę w wieku Julki przyjechała na parę dni z Poznania. Pogadałyśmy jak za starych dobrych czasów I co najważniejsze zły humor gdzieś się ulotnił.Tak więc już wiem że odosobnienie źle działa na stan mojej duszy.Żałuję że nie mam w pobliżu koleżanki , najlpiej mamę z dzieckiem z którą bym mogła sie spotkac w każdej chwili na klachach a tu nic posucha .A jeszcze przed urodzeniem Julci prowadziłam bujne życie towarzyskie:-(

reklama
hej hej
postaram sie pisac duzo dużo duzo
kinia ja także życzę aby ząbeczek jak najszybciej się wybił i co najwazniejsze oby to było bezbolesne.U mojej Zuzi trwało to szybko jak tylko jej sie wybił jeden ząb to odrazu drugi trzeci....,normalnie jak grzyby po deszczu.
wszystkiego naj naj z okazji 8 miesiączka

Zuza od godziny ma koleżanke,przyszła do niej taka Ania mieszka tuz obok nas ma 6 lat i swietnie się z Zuzą bawi,co mi się bardzo podoba,hm...przydałaby sie taka starsza siostra dla Zuzki ;-)
A ja muszę się holender zabierać za prasowanie.ale mi sie nie chce ;-/

Do góry