reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kinia bo czasem te pier..dolone strony nie chcą się otwierać!!! Ja nie mogę się dostać do buziaczka na bloog!! A dzisiaj ze swoim też miałam problem!!!!
Znowu nie przesadzaj z tą Wagą!!!!!

reklama
Czarna mnie też się wydaje, że ten mój termin to był trochę pokićkany. No, ale Jędrek po urodzeniu ponoć wyglądał jak dziecko przenoszone. Ale tak naprawdę to ja nie wiem.
No tak i jak powiedziałam lekarzowi że urodzę 27.12 to mi powiedział że oni to inaczej liczą!!! Ale ja dobrze wiedziałam kiedy mam jakie dni(płodne-nepłód.) i kiedy zaszłam w ciąże-to mi nie wierzył!!!
Najważniejsze jest że Jędruś się urodził zdrowy!!!!!!

buziaczek będzie oki!!! trzymamy wszystkie za Ciebie mocno kciuki... może faktycznie to ma iść swoim torem... ja słyszałam/tzn.w szpitalu położne mówiły/ że dużo daje stymulowanie brodawek..a swoją drogą chyba każdej ciężarnej wydaje się że nikt tak długo w ciąży nie chodzi jak właśnie one:))
czarna ja te moje nadmiary troszkę z przymrużeniem oka traktuję:) dobrze się czuję w swojej skórze /choć mogłoby być o parę kg lepiej:))/ i najważniejsze że podobam się taka mojemu wyjątkowemu mężczyźnie.. nic więcej mi do szczęścia nie potrzeba:)):-D:-D:-D:-D:-D:-D

Czarna - ostatnia miesiaczke mialam 30 wrzesnia - 1 dzien (ja zawsze dostawalam 30 lub 31 a albo 1) 30 dniwoy cykl mialam .Tak obliczylam. Ja sie nie znam za bardzo na tym he he bo Ja nigdy nie obliczalam sobie plodnych i nie plodnych :zawstydzona/y::zawstydzona/y::no:..he he bo ja jak zaszlam w ciaze to dowiedzialam sie dopiero w 17 tygodniu-potwierdzone od lekarza he he .wczesniej zadnych objawow o ciazy. serio

kinia oj 3 miesięczna rozłąka ,jak to zniosłas??,bo moj męzo wyjeźdzał na 1.5 miesiąca(wracał na tydzień TYLKO) i było mi z tym bardzo źle.Wrecz można powiedzieć że wpadłam w depresję,nic mi się nie chciało masakra.Teraz już od 2 miesięcy jest z nami,ale już mysli na jesień o kolejnym wyjeździe,kurcze nie wyobrażam sobie znow tej rozłąki.
No my tez się witaliśmy a witaliśmy ale łykam piguły i nic z tego nie wyszło ;-)Jak narazie Zuza nam starczy he,he.No chyba ze jakims cudem sie zdarzy że będzie dzicia to pokochamy jak najbardziej jak swoje :):):)
Apropos zrzucenie 10 kilo w dziesięć dni,hmm...ja pije często herbatke Xenna extra fix i bardzo mnie przeczyszcza,może spróbuj :)

czarna aniołek to moja pierwsza coreczka Dominisia ktorą urodziłam 02.02.2003 a zmarła 20.02.2003.Urodziła się wcześniakiem w 34 tyg.ważyła zaledwie 520 gram i niestety zmarła,miała liczne wady wrodzone.Do dziś nie wiadomo dlaczego tak się stało :(.w listopadzie tego samego roku jak zmarła dominisia zaszłam w ciązę po raz drugi i niestety poroniłam w 8 tyg.też nie wiadomo z jakich przyczyn.TRZECIA CIĄŻA TO ZUZA.W CIĄŻY OKAZAŁO ŻE ZUZA MA TORBIEL SPLOTU NACZYNIÓWKOWEGO BYLIŚMY TOTALNIE ZDRUZGOTANI,MIAŁAM ROBIONĄ AMIOPUNKCJĘ I W TEN DZIEŃ GDY BYŁ WYNIK TEGO BADANIA OKAZAŁO SIE ZE TORBIEL ZANIKŁA I ŻE MAMY GENETYCZNIE ZDROWA CORECZKĘ.TO BYŁ NASZ NAJSZCZESLIWSZY DZIEŃ W ŻYCIU ;)
DODAM JESZCZE ZE JESTEŚMY Z MEŻEM ZDROWI PRZESZLIŚMY WIELE BADAŃ I NIE WIADOMO DLACZEGO TAK SIĘ STAŁO.LEKARZE NIE POTRAFIĄ TEGO ZINTERPRETOWAĆ.
NAJWAŻNIEJSZE ŻE MAMY ZDROWĄ ZUZIE;-)

Wielkie dzieki Dziewczyny ze razem ze Mna czekacie na Moja kruszynke .
Ja wiem ze jestem bardzo nuda i monotonna ale dla Mnie te dni strasznie sie ciagna uwierzcie Mi jestem Sama od poludnia do nocy jak wroci Moj M z pracki i tyle co robie to obowiazki domowe i BB. Czasem pojade do Tesciow a tak to siedze i czekam na ta kruszyne z Nia by Mi szybciej czas lecial i mialabym sie do kogo odezwac..mimo ze by Mnie nie rozumiala ale zawsze to juz cos :-D
nigdzie sie za bardzo tez nie moge ruszyc teraz bo nigdy nic nie wiadomo...zadnej kolezanki tez nie mam ..i tak sobie siedze i czekam i marudze na tych forach. ehh teraz juz chyba rozumiecie Moja sytuacje ?? dlaczego tak narzekam .....:rofl2:

reklama
Buziaczek ja miałam cykl 32-33!!! To jeśli dobrze myślę to jakieś 6-7 dni(może wcześniej) po wyznaczonym ter.lekarza powinnaś tulić swoją Blaneczkę!!!! Wiem że Cię tym nie pocieszyłam.....
Bądz dobrej myśli:-)!!!!! Jutro napiszę więcej!!!Obliczę dokładnie!!!

patii bardzo mi przykro!!!Nie wiem nawet co powiedzieć!!! tulę mocno!!!!!

Muszę uciekać papapapa

Do góry