reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
cze kobitki!! ja planuję zajść w ciążę na przyszłą jesień lub z 2 lata!!!! Chciałabym żeby moje baby 2 urodziło się sierpień-wrzesień 2009!!! :-);-):-)

No to jak widac wszystkie chcemy miec jeszcze dzieciaczki:-D choc ja przyznam szczerze ze jeszcze pare miesiecy temu sie zarzekalam ze nie chce miec drugiego dziecka:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale mi sie teraz glupio zrobilo.....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Chyba fajnie bedzie miec takiego drugiego piszczacego lobuziaka:happy2::happy2:
Zobaczymy jak sie nam to wszytsko pouklada:rofl2:

Witam popołudniowo!
Wróciłam dopiero do domku i jestem padnięta strasznie :sick:Rodzice jechali na działeczkę to zabraliśmy się z nimi. Jędrek nie spał w dzień więc pewnie zaraz padnie :tak: Mam taką nadzieję :tak:

Co do kolejnego dzidziusia, to my zaczynamy staranko w styczniu-lutym 2008. Ciekawe jak to będzie :confused: Chciałabym zafasolkować szybko. Bo jak mi przyjdzie czekać tyle co na Jędrka, to chyba mi się odechce drugiego bobala. A do najmłodszych to ja się już nie zaliczam ;-)

Idę wstawie pranie.

Ja przyznam się że liczyłam że parę się do mnie dołączy a tu nic tylko ja zafasolkowałam .Jeszcze liczę że Ewcia przyniesie nam wiadomość z wakacji ale o tym sza żeby nie zapeszyć;-)
Julcia już śpi:szok: I super:tak: Ostatnio wykańcza mnie na maksa. Ale co tu zrobić z dzieckiem jak upał taki że szok i lepiej z domu się nie ruszać I gdzie to moje dziecię ma spożytkowac energię? Musze przyznać że kiedy chodzimy na kilkugodzinne spacery jestem mniej zmęczona jak po całym dniu siedzenia w domu
Kasia i Oliwka pisz jak najwięcej :-)

Hej

widze że temat drugiej dzidzi ,ja też planuje druga dzidzie ale tak za dwa latka dopiero zaczne sie starac,teraz chce troszke popracować,choć jakby sie wcześniej zdarzyło to bym niepłakała :-)

Agatka no fajny wątek by był +

reklama
Witam. Mogę do Was dołączyć :confused: Jestem mamą lutową 2007, właśnie jestem na urlopie wypoczynkowym (skończył już mi się macierzyński) i zdecydowałam się na wychowawczy na 2 lata.

Do góry