reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Noelia ano śmiechotek :-D:tak: A jeśli chodzi o nowe zdjęcie to jeszcze trochę czasu minie zanim wyjdzie tak jak bym chciała ale początki już są . Idę już spać bo znajac życie Julcia jutro zrobi pobudke jeszcze przed siódmą. Dobranoc!

Coś czuję, że za chwilę walnie u mnie jakaś burza :szok::szok::szok: taka chmura idzie :szok::szok::szok::szok: i taka jakaś dziwna cisza :szok:
Nie cierpię burzy w nocy :no::no::no:

Też zmykam bo mam zamiar jeszcze dziś poćwiczyć, a potem relaksacyjną kąpiel uskutecznić :tak:
Spokojnej nocy życzę. Dobranoc!

No ja też spada- tylko wpadłam poczytać coście naklikały;-):-):tak:!!!!
Muszę jeszczę poćwiczyć-ćwiczę od wczoraj!!!!( Tutaj wielkie brawa dla mnie i kopniak w dup ę żeby mi lepiej szło:-);-))!!!!!!!!!!!

Witam nową mamusię:-);-):tak:!!!!

buziaki dla wszystkich!!!!!!!!

A ja powiem DOBRY WIECZÓR:-)
Sewa dziękuję za zaproszenie na wątek:)
Jestem mamusią dwóch kochanych dziewczynek 11 letniej Justynki i 8 miesięcznej Alicji:) i oczywiście czerpię garściami z urlopu wychowawczego:)
Przy Justynie po macierzyńskim /wtedy jeszcze trwał 3 miesiące/ zaraz wracałam do pracy i dopiero teraz widzę co straciłyśmy obie.. wtedy niestety nie mogłam pozwolić sobie na wychowawczy, teraz nadrabiam zaległości:))
Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko:*

Witam nowe mamusie.
Co do ciazy to najwygodniej chyba na wiosne porod bo z brzuchem w upaly nie trzeba sie meczyc hehe.
Zdiecia super.
Ja juz uciekam wiec dobrej nocki zycze.

reklama
Witam z samego rana, M sciagnal mnie z lozka o 5.30 zebym go do pracy zawiozla bo potrzebuje dzisiaj autko,jade z malym na szczepienie. A treraz to juz nie warto sie kłasc spowrotem do lozka.

Kinia witam Cie serdecznie i na tym watku:-), coś nie mozemy sie rozstac......:-D moze to rzeczywiscie przeznaczenie:happy2:

Ide zrobic sobie kawke i zaraz wracam przed kompik i wyczekuje porannych mamusiek:-D

Do góry