reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A teraz to ja pałam do nich taką nienawiścią, że czasami to sama się siebie boję;-):-D;-):-D
Nie wiem co musiałoby się stać, żebym zmieniła do nich nastawienie. Za daleko to wszystko poszło :-(

Vici też masz fajnie :-(

Iwonka zazdroszczę dobrych relacji z teściami:tak:

Aniab moja to też się mnie chyba boi :baffled::confused: i dobrze. Bo ja jej nagadam, a ona pąsem zajdzie i tylko szkoda, że dalej robi swoje. Mój teść za to kozak ;-)

reklama
sewa wyżuć to z siebie do końca!!!!Będzie Ci lżej na serduszku!!!(Chyba że nie chcesz)
Ja Teściów nie zwracam uwagi!!!!nie wiem może mnie nie lubią albo coś.....
jak Dawid się urodził to nikt on Męża strony do Nas nawet nie zadzwonił!!! Dopiero po jakimś czasie przyj.Teście i dziadki!!! A siostra M.wogóle u nas nie była!!!! Będę mieć okazje pokazać jej jak to jest miło bo ona jest teraz w ciąży!!!!

a co do chrzcin to mój brat taką metę odwalił że nie miał zamiaru przyjść (nie wziołam go na chrzestnego-był mój 2 brat co jest teraz w Usa) a jak Brata poprosiłam żeby trzymał małego do chrztu na "zastępstwie" za drugiego brata to mi powiedział że jest uduchowiony i nie będzie trzymał:wściekła/y:!!!!

Hej tak tu smutno sięzrobiło że na poprawęhumoru wrzucam wam pare dowcipów:-)

Jagna zaniepokojona dziwnymi odgłosami dochodzącymi od sąsiada, pyta:
- Co się u was dzieje, kumie
- Nic. To tylko teściowa śpiewa wnukom kołysanki.
- Chwała Bogu! Już myślałam, że świnia wam zdycha.

- Jaka to jest teciowa na 102
- 100 metrów od domu i 2 metry pod ziemią.

Zmarła teściowa. Na ceremonii pogrzebowej zięć klęczy i tuli się do policzka teściowej... żałobnicy znając napięte relacje zięcia z teściowa podchodzą i pytają...
- widzę ze pogodziłeś się z teściową przed jej odejściem...
- nie, nie oto chodzi... jak się dowiedziałem wczoraj, że umarła to piłem ze szczęścia z kumplami cala noc, a teraz mnie tak głowa napierdala... a ONA taka zimniutka :)

Jaka jest różnica między teściową a Słońcem ?
Żadna, na jedno i drugie nie da się patrzeć...

Dwóch więźniów rozmawia:
- Ile dostałes?
- 15 lat...
- Za co?
- Za pomoc medyczną.
- Jak to?
- Tesciowa miała krwotok z nosa, no to jej założyłem opaske uciskową na szyje...

Jędrek wstał dziś o 9:30 nie kładłam go spać w dzień i teraz........ :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: przechodzi samego siebie. No ale nie bedę go kładła spać o tej godzinie, bo nie uśnie na noc :-:)-:)-:)-( Zaraz zwariuję :baffled::confused: ale cuda wymyśla :szok:

aniab -:-D:-D:-D:-D:-D!!!!
- ale Ci się super mąż trafił, ja na swojego też nie mam co narzekać, ale czasem jak coś mi powie to :szok:, a jak go poproszę żeby pozmywał to ja muszę to zrobić bo gary zalegają z całego dnia :tak::dry:
- no i sto lat, sto lat :-D:-D
Moi teście to prawie na nasz ślub nie przyszli bo taki ich synek sk...synek czyli mój szwagierek nastawił do nas a raczej do mnie, ale ostatecznie przyszli wszyscy na krzywy ryj bo bez prezentu ale to dobrze że nic nam nie dali bo nic od nich nie chcę.
Muszę się wam dziewczyny pochwali że dyrektor zmienił mi umowę na stałe i teraz mogę wychowywać dzieci bez obaw o pracę :tak::-D:-D. Super człowiek.

reklama
Wiem wiem:-):-)!!! ale chciałam napisać czy admin.może nas tam wpuścić!:sorry2:!!Bo z tego co mi wiadomo to jest jakaś osoba co udziela dostępu innym:happy:!!!! A dziewczyny które mają dostęp do zamkniętego kto od Was udziela dostępu:-)!!!!!
nie ma wyznaczonej osoby, wszystkie razem decydujemy

Noelia ty tam lagę połóż i nie myśl o zamkniętym:-Dbo na to chyba trzeba sobie zapracować.
noelia ma dostęp do zamknietego :-)
vici nie o to chodzi, zeby sobie zapracowac, tylko tak jakoś nikt tam na zamkniętym nie myślał o tym,( no może noelia kiedyś wspominała), może to jest spowodowane tym, ze tylko ja zostałam tu na otwarym, no czasmi shady i noelia coś napisza, a kiedyś jeszcze Mija, Kunda i mordziulka sie odzywały,

Do góry