reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie wieczorem.
Moje dziecię śpi od pół godzinki,to cud,ze tak szybko padł,zawsze o 22.Albo i dalej..
Aniu super kawałki,troszke uśmiechu dałaś,hehe:laugh2::-D
Iwonka aj też jak SEwcia,vanishemw sprayu..tzn mój mąż,on pierze...:-)
Czarna oj to okropne,aż mi dreszczyk przeszedł po pleckach..:zawstydzona/y::-(
Agatka to Iwonka podała jakw stawiać to dawaj do roboty...z tymi suwaczkami..
Ania138 wow super masz z pracą, ja to wogóle tragedia.na bezrobotnym bez pracy i jak tu dzieci mieć...hmm,ale rozmawiałamw czoraj z mężulem i dalej staranka normalnie będą,powiedizał,że nas utrzyma..dobry chłop.hehe:tak::-D;-):-).

Aniub sto lat kochana w szczęściu w miłośći bez trosk żadnych
składa Ewcia i Matunio.

reklama
Iwonka nie dziękuje kobietko...

Sewcia dzieki śliczne,ale gapa z e mnie,ale spojrzałam na czarną,,ona też tak ma jak ja miałąm;-);-):-D:sorry2::baffled:
ja też mykam kobietki.
Dobranoc.

Ewcia jaka gapa. Teraz to można się pomylić i większość z nas się myli :tak:;-):-D
Ja też zmykam do wyreczka. Miłej nocy życzę. Dobranoc!

Czarna Współczuję :-((

Agatka Rodzice drugiej połowy na odległość też potrafią nieźle wkurzyć, wiem to z doświadczenia niestety.

Jeśli chodzi o wątek zamknięty, też jestem zainteresowana :-) Niechętnie zamieszczam zdjęcia na otwartych wątkach.:sorry2: Na zamkniętym, to co innego...

Nieźle dzisiaj popadało i powiało. Oczy nie dość, że mnie pieką od alergenów, to jeszcze piachem mi sypnęło pzy jednym takim powiewie :szok:

Pooglądałam sobie Opole. Szczególnie jakoś wczoraj się powzruszałam, słuchając piosenek Seweryna Krajewskiego. osobiście słucham innego typu muzyki, ale to była taka muzyczna podróż do przeszłości - może przez to :confused::baffled:

Miłej nocy dla wszystkich mam.

Witam Kochane jak sie macie, jak wieczorek Mija:confused:
Ja jeszcze sie nie rozdwoilam ..:no: :-pniestety,a do terminu 19 dni zostalo...czuje sie narazie dobrze ..jesli chodzi o strach przed porodem to jakis tam mam ale sobie probuje go przetlumaczyc ze kazda z Nas to przechodzila:sorry2::-p:zawstydzona/y: i dobrze... ze bol czuje sie przeaz chwile a potem sie o Nim zapomina!!:laugh2::sorry2:
za tydzien mam wizyte u Midwife mam nadzieje ze nie dotrwam do Niej !! :dry: bo bardzo chcialabym juz miec Malenka na zewnatrz moj M tez strasznie nie moze sie doczekac codziennie MI mowi o jejku juz moglabys wkoncu urodzic ile to czasu trwa!!:sorry2:a ja nawet nie moge nic poradzic na to :sorry::dry: pije herbatke od paru dni malinowa ..staram sie troszeczke bardziej biegac po schodach moze zaczne mycie domu na nowo no nie wiem bede probowac ...czegos skutecznego !!;-):tak::-p:sorry2:
moze w 38 tyygodniu wyskoczy ? jak myslicie??
pozdfrawiam i przepraszam ze u Was sie nie odzywalam .... ale jakos tak wyszlkooO!!

Haj Buziaczek dobrze,ze dałąś znaka. Ja tak smao jak Ania napisalam ci na innym wątku,abyś tu zaglądnęła czasami.
Ach ale wy nie możecie się doczekac,co?? My tez nie mogliśmy,a ja w 41 tyg urodizłąm dopiero,hehe

reklama
:-D Dzięki czarna ale chyba pomyliłaś Anie :tak: to aniab 190 dała kawały i ma urodziny, ale nie mniej mi miło się zrobiło;-):-D. I współczuję, to straszne co się u Was stało :-(. No i dzięki za miłe słowa o brzuszku :-):-)
Śpiworki już mamy, ja klapeczki pod prysznic i takie na ulicę a raczej na plażę. Jeszcze torba i klapki dal ślubnego.
Poszłam dzisiaj do kościoła, moje m&m przyjechali po mnie i pojechaliśmy po zakupy. Pytam Majkę w samochodzie - Co robiłaś jak mamusi nie było? - Tata siedział przy komputerze, a ja oglądałam " Pierwsza miłość". :tak::-D:-D Dobra jest, ale ona naprawdę lubi ten serial:tak::-D.
Ewcia nie poznałam Cię w pierwszej chwili bo zmieniłaś avatar. To faktycznie macie ciężko ale jakie masz szczęście że mąż taki zaradny. Nic tylko do dzieła :tak::-D. Ja teraz też jestem do urodzenia na bezpłatnym ale dajemy radę tj. mężuś daje, kochany jest. A i miałaś rację że miło mi się skończy dzień, mam tu na myśli zakupy.

Do góry