reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

watek zamknięty pt." Mamy siedzace w domu" jest i ja mam do niego dostep i jeszcze kilka osób, które kiedys tutaj, na tym watku, sie udzielały,
i teraz nie wiem czy założą nam nowy zamknięty :confused::confused::confused:

tak sie teraz trochę głupio czuję, bo nie mam nic przeciwko temu zeby stałe bywalczynie watku "Mamy siedzące w domach z dziecmi" miały dostęp do zamknietego, ale sama nie mogę decydowac, a jak na razie dziewczyny z zamkniętego się nie odzywają

reklama
Aniab
z okazji urodzin
zdrówka szczęścia
i miłości
roterosen018xn2.gif
roterosen018xn2.gif
roterosen018xn2.gif

No właśnie cisza i tyle na ten temat.Ja rozumiem,że trzeba tu trochę z wami popisać aby się tam dostać.Na kwietniówkach jest tak samo:yes:No i napewno nie otworzą jak już istnieje.Jak możecie to pogadajcie sobie tam kto z tych które już dłużej piszą a nie mają dostępu mogą go dostać.Taka moja propozycja ale zrobicie jak chcecie.Wiem,że nie można wszystkim odrazu dawać dostępu.A ja chętna jestem aby mieć i wiem,że to wy musicie pisać do adnima a nie ja.Pomyślcie i dajcie znać na priva(nawet jak sie nie zgadzacie)bo chciałabym znać odp waszą.Kiedyś pisałam o tym ale cisza była i teraz też.Pycha dobrze,że się ujawniłaś:-Di wiem już co i jak:yes:

Pycha a dużo mam ma dostęp do zamkniętego?
Ja chętnie bym do Was dołączyła. No chyba, że mnie nie chcecie. Też czekam na wiadomość.

do zamkniętego ma dostęp 9 dziewczyn, jak dobrze policzyłam

shady no własnie o to chodzi, żeby dac dostęp innym dziewczynom, które są juz długo na tym wątku, bo nowego chyba nie utworza

Dziewczyny zza granicy. Powiedzcie mi prosze jak wyglada podroz samolotem z malym dzieckiem. Powiem szczerze, nie wyobrazam sobie lotu przez ocean z wiercacym sie prawie 2-latkiem. matkooo

aaa i jeszcze jedno,jakie formalnosci zalatwialyscie przed wyjazdem:urezad skarbowy, zusy itd?

reklama
Ja tam autem jeżdżę więc o samolocie nic nie wiem.A co do formalności to my akurat nic nie załatwialiśmy.Wszystko tu na miejscu trzebabyło załatwiać.Ale ja jestem blosko od Pl i może co kraj to obyczaj:confused:

Do góry