reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A o galerie na zamkniętym też się kiedyś pytałam i nic:-( naewt nie wiem czy jest taka dla mam siedzących w domu:confused:

vici słyszałam że trzeba grupkę osób zebrać żeby utworzyć swoją galerie zamkniętą a potem napisać do admi.w tej sprawie-może założymy sobie taką:-)???!!!! ja miałam mieć dostęp ale pewna laska mnie olała i nie napisała do adminis.:wściekła/y:

Novaczka poszukam tej gazety może ją jeszcze mam!!! :-)

vici słyszałam że trzeba grupkę osób zebrać żeby utworzyć swoją galerie zamkniętą a potem napisać do admi.w tej sprawie-może założymy sobie taką:-)???!!!! ja miałam mieć dostęp ale pewna laska mnie olała i nie napisała do adminis.:wściekła/y:
Czarna ja jestem za tym aby utworzyc,pisz esie na to:tak::-)

Czesc Dziewczyny, ale ten wątek tętni zyciem......;-)
dzieki za przywitanie... musze zaczerpnac od Was troche optymizmu i wesolego nastroju.(Co Wy robicie w domu ze jestescie takie szczesliwe???) Mnie co rano ogarnia smutek i calkowity brak chumoru, ze bede znowu caly dzien siedziec w domu:eek:

Może to wyda Wam się śmieszne ale na czym polega ten wątek zamknięty? tzn. że tylko pewna grupa osób ma do niego dostęp bo jest na hasło? :zawstydzona/y:

Och ewcia dzięki za słowa otuch :-).
A humor troszkę lepszy bo widziałam przez okno że teść próbuje przykleić róg kafelka na schodach wejściowych :tak:, jak to on ułamał to będą takie zjebki od teściowej i synka że hoho, a jak synek to nic nie będzie :-(.
ewcia wcale się nie dziwię że Cię nie było :laugh2:"mąż w dom komp z prądu"
A powiem Wam jeszcze póki leci TOM i Majka jest wślepiona w tv jaka z mojego męża zrobiła się "kaleka". Oznajmiłam mu wczoraj że jak mamy jechać na te wczasy to potrzebujemy śpiwory, torby i klapki pod prysznic, no co on zdziwiony pyta mnie: No tak ale gdzie to wszystko kupić? Poszukaj rano na allegro jak wrócę z pracy to mi pokarzesz. :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A niemożna zobaczyć w markecie albo w sklepie sportowym? Ale się uśmialiśmy.

Właśnie jem śniadanko:-)I wracając do jedzenia to zgadzam się ze we Francji jest dobre jedzonko ale i w Anglii pare rzeczy mi smakowało chociaż ogólnie ludzie się skarżą na jedzenie...Widocznie nie byli w Szwecji:-DTu chleb każdy to guma i na dodatek ma taki słodki posmak- mój mąż to kupuje tostowy:-D
No i piszę tego posta 30 min bo w międzyczasie mamusia do mnie zadzwoniła na skype i mi życzenia złożyła:-DNo to uciekam już

Ania138 ams zarcje z tym kompem. Chocaiż m.ój mężulo go włąćzął,ale ja nie siadąłam,bo wiedziałąm,że jak usiade tak nie zejde i by była woja hehehe

Kobietki czy na forum jest wątek o śniadaniach i kolacjach dla dzieci.??? Szukam i nie moge znaleźć??
Ja już opadam sił co temu mojemu niejadkowi robic jeść??
On tylko obiady zjada i teraz jeszcze ma bunt z jedzeniem ziemniaków,tylko mięso na obiad.
Już nie wiem comu robić.
Dzisaj na śnaidnaie 1 kęś parówki,2 gryzki chlebka i tyle:szok:. I dziwne z eon takic hudy,nic nie chce jesc,znwou syrop chyba mu podam>....
Już mam nerwa na niego ze nie je i na sibie nic nie wiem co mu robic...

Właśnie jem śniadanko:-)I wracając do jedzenia to zgadzam się ze we Francji jest dobre jedzonko ale i w Anglii pare rzeczy mi smakowało chociaż ogólnie ludzie się skarżą na jedzenie...Widocznie nie byli w Szwecji:-DTu chleb każdy to guma i na dodatek ma taki słodki posmak- mój mąż to kupuje tostowy:-D
No i piszę tego posta 30 min bo w międzyczasie mamusia do mnie zadzwoniła na skype i mi życzenia złożyła:-DNo to uciekam już
No Aniu coz a świeto dzisiaj z emamy ci życzonka skłąda.Pochwal sie it eż ci złożymy. Czyżby urodzinki?? KObieto chwal sie...

Wiecie co włąsnie gazete czytałam w necie słupską.
U mnie na pomorzu panuje włośnica-coraz więcej osób sie zaraża. Boze non stop choróbska...brr.
Ja chciałam zaszczepić mateuszka na kleszcze,ale wiecie co to są 3 dawki w odstępie pierwsza,druga z amiesiac a trzecia za poł roku czy jakoś tak. A my na Mazury do lasu jedziemy za niecąłe dwa tyg.. no i jestem zła...:wściekła/y::no:skad mogłam wiedzieć,ż eto tak sie daje... Po co ta szczepionka,jak teraz bym małemu dała to chyba na następne wakacje by działała:confused::no::wściekła/y:

A wiecie czytałąm że 7 lipca 2007 u mnie w Słupsku chajta się 32 pary...o matko... niby 7.7.7 taka data:tak::-D

reklama
Tylko ja tu ejstem,gdzie reszta??
Dobra ja też zmykam sobie na zkaupy,bo dzisiaj teściowa z facetem swoim u mnie ma zawitać na obiadek.papa

Do góry