:-)Ale zeście ankilkały,jeden dzien nie am mnie i naprawde lektura...
Aniab super,że mężulo szybciej wrócił,my na swojego chłopa z Matkeim czekamy,dopiero 23 czerwca wraca.
WerEla no właśnie kurde,my z Ania to wiemy i Sewa tez wie co to znacyz samemu bez chłopa w domu.
Iwonka super oby tak dalej z dzidzią,niedługo będize nas więcej an wątku,bo niektórzy podwójnie...fajnie śnaidanko na trawie,ja marze o tym zawsze...hmm moze kiedyś coś wymarze sobie...tylko pozazdrościć własne podwórko...a mężowie,to zawsze chyba tacy sami...nie choruj kobieto,nie rozkłądaj sie...
Ania138 super ze wyjeżdżacie,miłęgo odpoczynku i pobytu,wypoczywajcie w taka super pogodę.Widze,że mas znadżere jak ja,i lekarz ci powiedizał tak jak mi,heh tylko aj nie w ciązy ale przed...Bedziemy czekać na relacje po odpocyznku na działce.
Anaconda27 mniam czereśnie uwielbiam,wogóle owoce uwielbiam i anjlepeij kwaśnie..he
Sewa super ze planujecie dzidzie,bardzo fajnie..nastepna ciąża się szykuje an wątku;-):-) usunąc,mi lekarz nie kazał skoro chce zajsc w drugą ciaże...
Buziaczek o maj gad,to już niedługo no i pewnie non stop wsyztsko sprawdzasz i czekacie na baby ...fajnie...fajnie ci z dzidizą w środku,ale jak będzie na zewnątrz to będzie jeszcze fajniej:-);-)
miłe maleństwo super sprawa...
Shady wow pełen luzik i wolna chata i odpoczniesz,wyluzujesz sama,ale pewnei i zatesknisz za nimi;-);-);-);-)
Sewa jestemz tobą,tez tak mam,24 h z dzieckiem is ama w domu.wiem coc zujes zi jak ci idzie..buziakuje i pozdrawiam,ale jestesmy twarde i damy rade..
Cloe dobry spsob na meża masz,taki delikatny i miły
;-):-)życz emiłego grilowania.
A my w domu,właśnie sie epoka lodowcowa zaczyna będziem z Matetkiem oglądać,bo to dla niego bjaa,a ja słucham teksty:-);-);-);-)