reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziewcztyny wybaczcie ale nie pamietam co komu mialam napisac,ale przyrzekam ze wszystko przeczytalam.Pozdrawiam was serdecznie i ciesze sie ze na naszym watku jest taki dudy "ruch"
My juz po grilku ale dalej siedzimy na dworze.Jutro zdam relacje.Pozdrawiam:)

reklama
Oj jaka cisza, buuuuuuuuuu:-(
Gdzie się podziałyście:confused: Ja już byłam za spacerku z psiulą moją, pomyłam naczynia a teraz usiadłam i piję winko i zajadam sobie melona. Malony mają dużo kalorii:confused: Mam nadzieję że nie bo miałam się odchudzać:-(

Kurcze jak ciepło na dworze:szok: Aż by się chciało gdzieś wyjść, ale nic z tego bo nie zostawię Weroniki z nikim tylko dlatego bo miałabym ochotę gdzieś się poszwędać. Ale czasami brakuje tej wolności, którą mieliśmy jak jeszcze Weroniki nie było:cool2:
A jak u Was, też czasami Was nosi:confused:

Mnie tak nosi czasem ...wsumie jeszcze moge gdzies wyjsc bo jestem nie rozdwojona !!:-)
ale na dyskoteke juz nie pojde bo balon przed soba wielki pomysleli by ze pomylilam miejsca zamiast na porodowke to ja przyszlam na dyskoteke ale obiecalismy sobie z mezem ze mala podrosnie po 2miesiacach i pojdziemy nawet na te kilka godzinek ,babcia zostanie z Mala!!;-) na chwilke hehe sciagne pokarm :confused: heeh wsumie teraz tak mowie a potem nie bede sie chciala nawet na krok od niej ruszyc !! juz wiem jaka ja jestem :-p:laugh2:

Buziaczek to mnie nie widzialas.....tydzien przed porodem poszlam ze znajomymi na kregle. Pani w recepcji nie chciala mi pozwolic grac, dopiero jak sie uparlam to pozwolila :-D:-D:-D Trzeba bylo widziec miny ludzi, ktorzy widzieli wielkie brzuszysko niosace ogromna kule do kregli i rzucajace ja :-D:-D:-D:-D

No wlasnie. I powiem jedno, w ciazy czulam sie super i mialam wiecej energii niz teraz, teraz to jestem jak rozdeptany kapec :))))

hehe ja tez na samym poczatku czulam sie rewelacyjnie przez to nie wiedzialam nawet ze jestem w ciazy(w 3 miesiacu sie dowiedzialam)!! wyobrazacie sobie ze...az do 9 miesiaca czulam sie dobrze a teraz na dniach to albo nie moge usnac albo mam takie pieczenie,zgage ze powoduje u mnie zachcianki na wymioty,rano jak wstane to tez czasem mam mdlenie nie wiem co sie stalo!! boli mnie kregoslup jak nie nosze pasa specjalnego ...uaaa chyba sie rozpadam buziaczki zmykam bo maz dzwonil ze juz wlasnie wraca z pracy uciekam sie myc !!dobranoc do jutra do popoludniaaa:tak:

Shady Buziaczek ale bym chciała tą ciążę przejść tak jak wy opisujecie swoje:tak: Przy Julce to byłam gruba rozlazła non stop śpiąca słonica. :baffled: Poki co energii mam dużo i samopoczucie rewelacyjne:tak: Oby tak dalej.

reklama
Dzień dobry śpiochy:-)
Ale się panie wczoraj zasiedziały:szok:
Weronika spała z nami bo płakała w nocy i zabrałam ją do siebie. Rano oczywiście mnie obudzła i wymyśliła że jest kotkiem i mam ją głaskać a ona sobie miałczy:-D Mała wariatka.
Pogoda piękna więc coś trzeba zorganizować, jakiś wypad za miasto:cool2:
A Wy jakie plany macie na dzisiejszy wolny dzień:confused:

Do góry