reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witajcie!
Niesty dzis nie idziemy na obiadek do moich rodzicow maja remont o straszny balagan ( szfa z przedpokoju w pokoiku stoi) wiec nie mam sensu jeszcze in obiajem glowy zawracac
Gorujemy wiec w domciu

A co po poludniu- sama nie wiem
Ale jakos z domu rodzinnego wynoislam ze niedzile to czas odwiedzin u rodziny ( moze pojdziemy do babci meza ( ale od slubu rowniez i mojej ;D) bo chora.
A naprawde fajna z niej babeczka

L4dY trzymam kciuki za kierownika żeby nie zachorował. A mleczkiem sie nie przjmuj jeszcze mam zapas ;D ;D ;D
Nie wiem Jak smakuje Bebilon ale nan jest bardzo dobre w smaku - przynajmniej moim zdaniem. naoij się tego bebilonu i jak nie smaczne to spóbuj dać mu inne. A poza tym dzieci długo karmione piersią trochę cięko mają nauczyć się przez smoka maja też na początku nie chciała ale póxniej się nauczyła. A jakim smoczkiem mu dajesz bo ja jak dawałam tym małym to nie bardzo chciała takim wiekszym lepiej jej szło. Polecam Nuka - air system, nie wylewa się tak z byzi i lepiej się je dziecku.

Ale się naklikałam, kurcze ale spać mi się chce. wczoraj była u mnie przyjaciółka i pogadałyśmy pojechała dopiero po 1 a ja od 8 na nóżkach bo mamdyzur przy małej wczoraj mężulek pilnował a ja do 12 pospałam. dzisiaj moja kolej

A jak wam zjada posty to poprostu zróbcie kopiuj i jak wam zje to potem tylko wkleicie ;D ;D ;D

ja tylko na chwilunie  ;D
witam nowe mamunie  :)
Lady juz w sobote dostałam  ;D wielkie dzieki za sliczne ciuszki  :-* ,lezaczek super,Noe go polubił
               wkleje jutro zdjatka z prezentacja  :)

ja też witam nowe mamunie zapomniałam wczesniej ::) ::) ::)

nikogo teraz nie ma to "idę " na allegro poszukiwać ciuszków dla Majutka ;D ;D ;D - wrrrrrr uwielbiam

dziendoberek! ja wczoraj pospalam oj bardzo!!!!! jak sie polozylam z hubciemo 17 to wstalam o 21 na kapanie potem filmik obejrzalam i znomu mnie znuzylo!!!!!!! ale moze wreszcie sie wyspalam! za to dzis juz od 6 na nogach! obiadek wczoraj sobie zrobilam wiec dzis tylko leniuchowac! ja sie z buba chyba jeszcze nigdzie nie wybieram bo chyba jednak jeszcze zarazki roznosi! maz poszedl na turniej pilki wiec wroci na obiad! a teraz ide karmic bubka. powoli po tej jelitowce zaczyna wszystko jesc!

dzień dobry :)

My w nocy mielismy małe kongo :( jasio miał mega goraczke ok 12:30 i musielismy mu podac czopek ..oczywiscie ja w panice i strachu nepotrafiłam go podac i mąż musiał to zrobic .Ale sie udało :) po godzince goraczka spadła .Jestem pewna że byłą spowodowana szczepionką ::)
a dzisiaj wszytko z kierownikiem ok :) kolejna próba podania Bebilonu wyszła lepiej od wczoraj ....zjadł całe 15 ml ;D nim sie spostrzegł że to była podmianka :p

Teraz z mężem robimy przemeblowanie w pokoju ....super dzień sobie wybraliśmy ::)
a wiec ganiam miedzy odkurzaczem ::) a ściera .

Mija superek ze ci sie podobają ciuszki i cała reszta :) Bardzo sie ciesze i czekam na foto :)

Sorbuś jak zobbaczysz coś cool dla jasia to pusc linka :p My teraz jestesmy w rozmiaże 68 ale szukam ubrań na 74 ;D

reklama
Do góry