reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
czesc babeczki...........:)

dzisiaj zrobilam sobie dzien zdrowia psychicznego i ................pomalowalam wlosy, nalozylam sobie tysiace maseczke i czuje sie super!!!!!polecam wszystkim mamom siedzacym w domu...........

kasiaN pisze:
L4dY no to ladnie. Joasia. ja od wlosow z daleka bo wychodza. NIEDLUGO BEDE LYSA.

kasia mialam to samo, ale nie przejmoj sie , kazda kobita po ciazy traci wlosy, bierz Falvit i badz dobrej mysli!!!!!za 2 miesiace powinno byc dobrze!!!

Dzięki KAsiaN!
po raz drugi piszę ta odpoweidż bo poprzednią gdzieś "zjadło" albo jej po prostu nie wysłałałam.
a więc staram się nie marudzić tylko zagryzać grzecznie ząbki(kosztami za dentyste obciąże naturalnie męża!) ale jak wiecie każda tłumiona złość i żal wybuch ze zdwojoną siła!a może to jeszcze sprawa hormonów? mój MAły ma dopiero 4 miesiące?
nieważne, jakoś sie ułoży. byle do wiosny! wreszcie będzie można opuścić cztery ściany..a to z pewnością dobrze zrobi każdej z nas. pozdrawiam wszystkie młode mamuśki

a swoją drogą, każdy smutek i każda złość ustępuje na widok uśmiechnietego Maluszka, czyż nie?
wiecie, nigdy specjalnie nie lubułam dzieci i gdyby nie przypadek pewnie jeszcze długo nie zdecydowałabym sie na dziecko.
a teraz z duma odkrywam jak szeroką gamę uczuć wzbudza Maleństwo w sercu matki. to najczystsza forma miłości, miłośći szczerej i bezwarunkowej, tej na zawsze i pomimo wszystko..

Cześć wam ;)
maleństwo juz śpi męża gdziś wcieło więc jestem a tu cisza :-[
biedronka moja rada na katarki to nawilżać powietrze np.powieś mokry ręcznik na kaloryfer :)
mnie też coś bierze katar jakiś się przypałentał :-[
dziś się naśmiałam bo poszłam z córcią na spacer i ona na nóżkach i ja w jedną stronę, a ona w drugą ::) ::) ::)
nika25 zgadzam się z tobą w 100000000%

reklama
U nas dzis zamieszanie
Ra no poszlam za zakupy , spotkala sie z mama. BIdula musiala wyjsc z domu bo plytki na podlodze tata wyklada. wiec przyszla do mnie.

Ale sie przydala  :p ;D poprasowala i oboadek przynosla i wlasnie dopiero sobie poszla.
MY zataz powoli bedziemy sie szykowac do kapieli malucha.

A potem hmmmmm.......

Do góry