reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Siemka.my dalej u cioci,właśnie obiadke będzie Matus ajdł i jak zje to się zmywany do siebie do domku.
Czarna witaj i pisaj czestoo.Jestes na maierzynskiM??
Iza S. no chyba nie tylko na zdjęciu;-)
U an snie pada,ale pochmurno od kilku dni..
Vici fajnie jest miec mame u siebie choc na chwile,bo zawsze pomoże...
Zmykam jeśc.papa

reklama
Witam!
Ja dopiero teraz bo szykowałam jedzonko na imprezkę. Zaraz zaczną się goście schodzić :tak: Dziecko śpi już od godzinki to ja sobie jeszcze paznokcie pomaluję ;-)

Wszystkim chorowitkom życzę dużo zdrówka. Oby katary poszły precz :tak:

Witam nową mamę. Pisz z nami jak najczęściej. Coraz więcej nas. Super!!!

Do potem, a może do jutra. Kto to wie :baffled:
Papa!

Iza i Iwonka ja jako bardziej doświadczona mamuśka dziewczynki, ponieważ moje dziecię jest starsze od Waszych córeczek:-D, muszę powiedzieć że też miałam taki problem z uczesaniem mojego czupiradła małego. Wystarczyło że zobaczyła szczotkę w moich rękach i od razu zwiewała. Ale wytrwale robiłam jej kiteczki i zapinałam spineczki, nie zrażało mnie to że w tej sekundzie kiedy zrobiłam jej porządek na głowie to ona robiła bałagan:szok::-D
Teraz nastąpił przełom, stwierdzam to tak że moje dziecko wreszcie dorasta, i zaczęła sama rano mi przynosić szczotkę i mówi że chce kitkę i spinki. Może pomagało to że pozwalałam jej aby czesała mi włosy, nie było to najmilsze doświadczenie na mojej głowie ale czego się nie zrobi dla małego aniołka:-D:tak:

Izunia jestem pełna podziwu dla ciebie. Córcia w okresie buntu (tak myślę bo moja w jej wieku była okropnie wredna) a tu jeszcze maluszek. Ukłony dla ciebie i życzę wytrwałości i cierpliwości. A powiedz mi jak synek, jest spokojny i dużo śpi czy raczej nie daje ci spokoju:confused: Bo Weronika to był straszny wyjec ale może moja depresja tak na nią działała.

No i ja zaglądam na chwilkę jeszcze, ale tu siędużo dzieje:-) My po obiadku już i czekamy teraz na męża bo jedziemy do parku rozrywki Lisebergu. Dzieciaki będąmiały świetną zabawę. Tu też padało rano ale teraz się wypogodziło a mnie nadal głowa boli. No nic uciekam dalej. Sewa udanej imprezy:tak:

czarna witaj:-) i pisz jak najczęściej:tak:
Pycha Iwonka Werela mojej córci tez niestety nie mogę założyć ani spinek an kucyków bo zaraz wszystko ściąga:baffled: szkoda bo tak słodko wygląda w kucykach:dry:
Iza i jak tam koncert? Przyznam się że byłam pełna podziwu że z dziećmi poszłaś . Z moją Julka by to nie przeszło:no: Z nudów narobiłaby takiego sajgonu że szkoda gadać:baffled:
U nas pogoda paskudna Julcia sie nudzi a mnie (wyrodnej matce) nie chce się dziecka zabawiać:zawstydzona/y: Dzięki Bogu dziadek ogląda z nią jakiś program a męża zagoniłam do sprzątania Prace domowe podzieliłam sprawiedliwie ja kurze i łazienki a on odkurza i ściera podłogi a co niech też czuje się domownikiem:tak::-p:cool2:

Ewcia81 można powiedzieć że jestem na macierzyńskim!! Jeszcze się uczę i dyrektorka wysłała mnie na taki niby macierzyński bo powiedziała że szkoda abym traciła cudowne chwile po narodzinach dziecka(zresztą ja się zle czułam)!od września wracam do szkoły!!
a u mnie też pada deszcz!!
a jeszcze w nawiązaniu do wcześniejszych postów to ja w ciąży przytyłam 25kg-teraz waże 63kg zostało mi jeszcze około 13 kg do mojej wagi!!ale dzisiaj weszłam w swoje spodnie sprzed ciąży(tak się cieszę:-):-)) wprawdzie są jeszczę troszkę ciasne ale jakiś postę mam!!! lecę nakarmić małego

werela spi duzo tzn. cala noc potem miedzy 5 a 6 rano sie budzi i daje czadu do 11 czasami12 ale ja i tak wtedy spie a on lezy grzecznie w lozeczku najedzony i przebrany a teraz wlanie siedzi ze mna przed kompem i czyta co tu bazgrole... Olga wlasnie poszla spac....... huuuuurrrrrra
oj tak masz racje buntowniczka mala z niej.....
cloe koncert super bardzo mi sie podobal... Olga zachwycona pozatym to nie byla jej pierwsza taka impreza to towarzyskie dzieci bardzo...Dawid wszystko przespal....
U nas normalnie sie chmura zarwala....... a ja jestm chora i czuje sie jak by mnie walec drogowy przejechal....

dziewczyny zaczynam sie powoli irytowac nie ma mojego zdjecia pod avatara nie moge wkleic suwaczkow moich dzieci a pozatym to nie moge tez zalozyc albumu szkrabkom....
POMOCY!!!!!!!!!!!!!

reklama
Cześć
Nareszcie udało mi się dostać tu. 2 dni nie mogłam.. No, nie próbowałam całymi dniami, ale jak próbowałam, to albo serwer nie odpowiadła, albo nie mogłam sie zalogować:wściekła/y::wściekła/y:
Teraz też już Mała się obudziła, więc na chwilkę..:baffled:
Poczytałam pobieżnie co pisałyście i zauważyłam, ze mamy nowe mamusie. Witam Was serdecznie..piszcie.. piszcie..:tak::-D

Zaległe życzenia dla dzieciaczków z okazji Dnia dziecka- niech wszystkie będą zdrowe i szczęśliwe...
I dla Jędrka Sewy na dwa latka oczywiście również...
pimb_48.gif

Vici-jak Victorek, lepiej? Chyba, ze czegoś nie doczytałam...

Co do wagi, ja przytyłam 12,5 w całej ciąży, ale po porodzie ponad połowa została i jest do dziś... :baffled::baffled:

Sewa- jak zwykle fajna fotka Majki.. super, strasznie mi się podobają

Uciekam.. Pozdrawiam.. Pa pa.. Tyśka już płacze..

Do góry