reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ewcia co się dzieje z tymi dzieciakami teraz:dry::szok: Jasiek , brat dwunastoletni mojego Łukasza, szpaner kłórtnik bezczelny a nosi się...:eek: gówniarz jeden. Na pierwszy rzut oka wydaje się fajny chłopak bo pogadasz jak ze starym ale potem... Dobijaja mnie jego maniery a właściwie bark manier.chlipie przy stole nie sprząta po sobie opryskliwy do wszystkich jesli tylko ma muchy w nosie a teście jakby nigdy nic :eek: nie wiem może dla nich to normalne:eek::baffled: mówiłam łukaszowi żeby zwracał Jaśkowi uwagę to wkońcu jego brat ale ten uważa że nie jego sprawa :eek: a niby czyja:baffled: Mam tlko nadzieję że moja Julcia nie będzie miała takich predyspozycji

reklama
Wpadlam na chwilke bo zaraz ide kapac mojego malego brudaska:) Nie wiem czy pisalam o super kremie na slonce dla dzieci DAXcosmetiks czy jakos tak jest rewelacyjny i jednym ruchem reki sie rozsmarowuje.Polecam:) No to zmykam

witajcie.:happy:
moje dziecie sie obudziło, zjadło i zalega mi na kolanach,:wściekła/y: ale jeśli mam coś napisać, to tylko teraz, bo potem mężulo przyjdzie z roboty i po sprawie.
spacerek sie nam udał, a jakze, choc dzis bez wiekszych atrakcji. jutro t. ma imprezke w lunaparku i obiecał nas zabrać, jeśli pogoda dopisze, tzn. on będzie klaunem, a my mozemy za darmola pojeździć na czym chcemy.. :-D:-D to jakas zakładowa zamknieta imprezka, ale ja jako zona bede mogła wejsc bez problemu.
a co do dzieci to jest cos na rzeczy, zobaczcie co sie dzieje w szkołach- tragedia! za nic w swiecie nie chciałabym wrócić do pracy w szkole. brrrr:wściekła/y:
anakonda, odezwij sie dziewczyno i powiedz c z Mają???

A moje włazi i złazi z kolan, mogłaby się zdecydować! :wściekła/y::wściekła/y:Nerwa mam ostatnio jakiegoś. Najpierw tłumaczyłam, ze to przed @, ale ona już jest 2 dzień, a nerw trzyma!! :baffled::baffled:
Po blogach też dawno nie chodziłam, a wypadałoby, ale ostatnio ciagle mi brakuje czasu. Dziś w końcu udało mi się wstawić nowy bannerek z linkami do stron (menu) i jestem zachwycona!!! :-D:tak:I dumna z siebie. :tak::-DAle się napracowałam i nagłowiłam!!! Moim zdaniem było warto,:happy: teraz mam większy luz, muszę tylko przysiąść i pozmieniać co nieco.. Ale na to znów trzeba czasu!
Pozdrawiam i życzę dobrej nocki.. :happy:

Witam na chwilkę.
Krem faktycznie super, moja siostra ma dla swojej małej i nie drogi, około 11 zł.
Od kilku dni planujemy wakacje z siostrą i w końcu się udało:-D, na koniec lipca jedziemy do Krpacza, no chyba że synuś ( ten w brzuchu ) ma inne plany, ale jestem dobrej myśli.
Mój wujek ma działkę w Borach i tam chcieliśmy jechać na tydzień, oni tam tak często nie jeżdżą a byśmy im zapłacili za wynajem i by mogli później pojechać. Super plan, ja też tak myślałam do czasu. Pojechaliśmy się zapytać a te stare debile chcieli na swoje dzieciaki wcisnąć:wściekła/y::szok::wściekła/y:!! Takich bachorów to ja też bym się chciała pozbyć kuzyn zaniedbany przez matkę bo ona chciała córkę i łazi za tobą ślad w ślad, a jak się zdenerwuje to rzuca wszystkim co ma pod ręką, a kuzynka (12 albo 13 lat ) coś podobnie jak u Ewci, zarozumiała siksa zachowuje się jak by wszystkie rozumy pozjadała:baffled:!! Interesy z rodziną to gorzej jak z obcymi:tak::baffled:.
Jutro idę do pobranie krwi i glukozę :szok:, fuj. A popołudniu jedziemy na weekend na działkę :-D, ale musiałam zaliczyć dzisiaj wizytę u teściów, z okazji dnia mamy:baffled:. Nie wiem po co ja tam chodzę, każda wizyta wygląda tak samo, teść podpity lata za Majką i wymyśla jak by tu z nią wyjść :wściekła/y:, a teściowa wytyka wszystkich błędy ( według niej ) i mówi co powinni robić, ale w oczy to już nikomu nie zwróci uwagi. Mi też, jak ma coś do mnie to opowiada po rodzinie ale mi nigdy. Moja mała mówi na nią Baba Jaga:-D. Teść tak kiedyś na nią powiedział Mai to się spodobało a ja robię wszystko żeby nie zapomniała. :tak:;-)
Ale się rozpisałam.
Do niedzieli.

Mam nadzieję że u anacondy wszystko dobrze, czasem brak wiadomości do dobra wiadomość.

Ewcia, ależ chcemy drugiego dzidziusia i na wakacjach (pierwsza połowa lipca) rozpoczynamy w tym kierunku starania :tak: Tak sobie tylko myślę że teraz to ja jestem dzielna, ale jak przyjdzie co do czego (przed samym porodem) to pewnie spanikuję i się z jakąś położną umówię żeby była przy mnie cały czas.

Iwonka, jeszcze nie byłam w tej Galerii Smaków, to jest ta nowa część M1, faktycznie muszę się wybrać z rodzinką, dla każdego coś miłego, fajnie!

Kurczę tak mi się marzyła jakaś pyszna kolacja, ale mały terrorysta uzależniony od teletubisiów (po co ja mu kupowałam te dvd??) dopiero zasnął i chyba już nie będę jadła, tylko prysznic i spać bo padam....

Dobrej nocy!

Dzień dobry! :-)

Dziś pewnie nie będę zaglądała bo mam do skończenia duże zlecenie, ale życzę wszystkim miłego dnia!
A sobie życzę, żeby klienci uszanowali moją potrzebę odpoczynku i spędzania czasu z dzieckiem i mężem (a także czasem na przykład posprzątania w domu!) i NIE dzwonili przed weekendem. :-)

Pozdrawiam!

Dzień dobry!
Ale upał :baffled: Lubię ciepło, ale już padam powoli. Moje dziecko też:-(
Mam trochę zaległości w czytaniu i w pisaniu, ale dziś to nadrobiłam i odpisuję.

Iwonka Vanesska świetnie wygląda na tych zdjęciach z knajpy :tak: Super miejsce :tak:. Dobrze wiedzieć, że takie miejsce jest w Jankach. Mam kumpelę z którą często jeździmy tam na zakupy. Z Radomia to chwila i jesteśmy na miejscu. Musimy wybrać się z dzieciakami do tej knajpki.

Anaconda jak tam Majeczka? Mam nadzieję, że wszystko ok.

Ania138 Witaj! Pisz z nami jak najczęściej :tak: Widzę, że masz tak samo udaną teściową jak ja :wściekła/y: Oj..... Trzeba wsadzić je w rakietę i na Księżyc, albo jeszcze dalej. Życzę udanego weekendowania na działeczce.

Ola Twoja położna to odjazdowa kobieta :szok::szok::szok::szok:

Donatella dobrze, że na komunię będzie ciepełko. Jak ja byłam 6 maja u chrześnicy na komunii to lał taki deszcz, że te piękne białe suknie były czarne :szok: Po kościele dzieci cały dzień w pomieszczeniu wyczyniały cuda :tak:

Ewcia zdrówka życzę. Co do wyjazdu nad morze, chyba jednak do Niechorza pojedziemy.

Novaczka byłam na blogu. Ale fajową imprezę mieliście.

No, a teraz dopiję kawę i biorę się za robotę. Bo zapowiedzieli się goście na wieczorek i muszę posprzątać i coś fajnego do jedzonka zrobić.

Witam.Ja juz trzeci dzien pod rzad spie do 9:00:tak::-) vici chyba tez bo zawsze byla pierwsza :tak:U mnie pochmurno a mialam dzis sie zamiar po opalac:cool2:

reklama
Dzień dobry!
Ale upał :baffled: Lubię ciepło, ale już padam powoli. Moje dziecko też:-(
Mam trochę zaległości w czytaniu i w pisaniu, ale dziś to nadrobiłam i odpisuję.

Iwonka Vanesska świetnie wygląda na tych zdjęciach z knajpy :tak: Super miejsce :tak:. Dobrze wiedzieć, że takie miejsce jest w Jankach. Mam kumpelę z którą często jeździmy tam na zakupy. Z Radomia to chwila i jesteśmy na miejscu. Musimy wybrać się z dzieciakami do tej knajpki.

Anaconda jak tam Majeczka? Mam nadzieję, że wszystko ok.

Ania138 Witaj! Pisz z nami jak najczęściej :tak: Widzę, że masz tak samo udaną teściową jak ja :wściekła/y: Oj..... Trzeba wsadzić je w rakietę i na Księżyc, albo jeszcze dalej. Życzę udanego weekendowania na działeczce.

Ola Twoja położna to odjazdowa kobieta :szok::szok::szok::szok:

Donatella dobrze, że na komunię będzie ciepełko. Jak ja byłam 6 maja u chrześnicy na komunii to lał taki deszcz, że te piękne białe suknie były czarne :szok: Po kościele dzieci cały dzień w pomieszczeniu wyczyniały cuda :tak:

Ewcia zdrówka życzę. Co do wyjazdu nad morze, chyba jednak do Niechorza pojedziemy.

Novaczka byłam na blogu. Ale fajową imprezę mieliście.

No, a teraz dopiję kawę i biorę się za robotę. Bo zapowiedzieli się goście na wieczorek i muszę posprzątać i coś fajnego do jedzonka zrobić.

Do góry