reklama
sewa
mamuśka ;-)
Właśnie niedługo Dzień Matki i niestety moje urodziny tak,tak urodziłam się 26 maja U mnie to mamy fajnie z dniami urodzin. Ja urodziłam się w Dzień Matki, mąż w Dzień Kobiet, a Jędrek w Dzień Dziecka Mamy odjazdowo ;-)
Aga moje gratulacje co do wagi!
Iwonka super wieści z tą temperaturą!!!!! 27 stopni fiu, fiu, fiu! Byłoby ekstra!
Dobra dziewczynki uciekam. Poczytam sobie książkę, może potem jeszcze zobaczę co naklikałyście A jeżeli się nie pojawię to znaczy, że padłam, bo jestem bardzo zmęczona i fizycznie i psychicznie. Szpitale i choroba mogą człowieka dobić na całego. No to jakbym się nie pojawiła to mówię Wam Dobranoc!!!!!
Aga moje gratulacje co do wagi!
Iwonka super wieści z tą temperaturą!!!!! 27 stopni fiu, fiu, fiu! Byłoby ekstra!
Dobra dziewczynki uciekam. Poczytam sobie książkę, może potem jeszcze zobaczę co naklikałyście A jeżeli się nie pojawię to znaczy, że padłam, bo jestem bardzo zmęczona i fizycznie i psychicznie. Szpitale i choroba mogą człowieka dobić na całego. No to jakbym się nie pojawiła to mówię Wam Dobranoc!!!!!
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Witam wieczorkiem.Wczoraj nie wróciłam bo koleżanka wpadła niespodziewanie.A dziś nocka ciężka za nami i jak mały spał ja też.Kataru dostał i ciężko mu się oddychało.Byliśmy u lekarza i dał nam jakieś super krople no zobaczymy narazie jest ok.
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
No to fajowo macie Zawsze po dwa swieta :-):-):-):-)Właśnie niedługo Dzień Matki i niestety moje urodziny tak,tak urodziłam się 26 maja U mnie to mamy fajnie z dniami urodzin. Ja urodziłam się w Dzień Matki, mąż w Dzień Kobiet, a Jędrek w Dzień Dziecka Mamy odjazdowo ;-)
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Już poczytałam i uciekam bo nie wiem co w nocy mnie czeka.
DOBRANOC DZIEWCZYNY
DOBRANOC DZIEWCZYNY
Pycha
mama Mai i Marty
Musi być rano i to zaraz jak mnie zobaczy (nawet nie mogę jej wyciągnąć ze śpiworka, bo takie dziecko głodne- stoi i tupie w łózeczku, a potem się rzuca na flaszke), a wieczorem ssanie potrzebne do wyciszenia i ukojenia. I zupełnie mleko jej nie przeszkadza w tym, by zaraz potem zjeść kanapkę rano, a wieczorem po kanapce też można wtrąbić całe 210..
Novaczka u nas było tak samo, rano i wieczorem butla, ale Maja już ma ponad 1,5 roczku i myslę że juz czas zakończyć przygodę z butlą, bo boję sie o ząbki,
najsmieszniejsze jest to , ze jak jej dam to samo mleko, Nan Junior, w kubeczku to jej już nie smakuje
no i wczoraj na kolację zjadła kanapeczkę i wypiła kakao na zwykłym mleczku, a rano trochę popiła tego Nana przez słomkę
Pycha
mama Mai i Marty
cześć sewa
reklama
Pycha
mama Mai i Marty
Maja dziś wstała o 7:20, ale gdybt tatuś nie łaził to pewnie pospałaby dłużej i przez to mam od rana zły humor, ale słonko świeci, więc chyba będzie dobrze :-)
a co do ładnej pogody to wyczytałam ze całe lato (czerwiec lipiec i sierpien) ma byc ciepłe i bardzo mało deszczu
a co do ładnej pogody to wyczytałam ze całe lato (czerwiec lipiec i sierpien) ma byc ciepłe i bardzo mało deszczu
Podziel się: