reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Właśnie niedługo Dzień Matki i niestety moje urodziny:tak: tak,tak urodziłam się 26 maja :tak: U mnie to mamy fajnie z dniami urodzin. Ja urodziłam się w Dzień Matki, mąż w Dzień Kobiet, a Jędrek w Dzień Dziecka :-D :-D :-D :-D Mamy odjazdowo ;-)

Aga moje gratulacje co do wagi!

Iwonka super wieści z tą temperaturą!!!!! 27 stopni fiu, fiu, fiu! Byłoby ekstra!

Dobra dziewczynki uciekam. Poczytam sobie książkę, może potem jeszcze zobaczę co naklikałyście :tak: A jeżeli się nie pojawię to znaczy, że padłam, bo jestem bardzo zmęczona i fizycznie i psychicznie. Szpitale i choroba mogą człowieka dobić na całego. No to jakbym się nie pojawiła to mówię Wam Dobranoc!!!!!

Witam wieczorkiem.Wczoraj nie wróciłam bo koleżanka wpadła niespodziewanie.A dziś nocka ciężka za nami i jak mały spał ja też.Kataru dostał i ciężko mu się oddychało.Byliśmy u lekarza i dał nam jakieś super krople no zobaczymy narazie jest ok.

Właśnie niedługo Dzień Matki i niestety moje urodziny:tak: tak,tak urodziłam się 26 maja :tak: U mnie to mamy fajnie z dniami urodzin. Ja urodziłam się w Dzień Matki, mąż w Dzień Kobiet, a Jędrek w Dzień Dziecka :-D :-D :-D :-D Mamy odjazdowo ;-)
No to fajowo macie :tak:Zawsze po dwa swieta :-):-):-):-)

Jędrek wstał dziś o 7:30. Ogląda teraz bajkę, a ja piję kawę:tak: Pogoda u mnie jakaś dziwna, więc nie wiem co mam na dziś planować. Pewnie pojadę do supermarketu bo zapasy się kończą, a potem zobaczę..... wszystko zależy od pogody :tak:

Musi być rano i to zaraz jak mnie zobaczy (nawet nie mogę jej wyciągnąć ze śpiworka, bo takie dziecko głodne- stoi i tupie w łózeczku, a potem się rzuca na flaszke), a wieczorem ssanie potrzebne do wyciszenia i ukojenia. I zupełnie mleko jej nie przeszkadza w tym, by zaraz potem zjeść kanapkę rano, a wieczorem po kanapce też można wtrąbić całe 210.. :szok:

Novaczka u nas było tak samo, rano i wieczorem butla, ale Maja już ma ponad 1,5 roczku i myslę że juz czas zakończyć przygodę z butlą, bo boję sie o ząbki,
najsmieszniejsze jest to , ze jak jej dam to samo mleko, Nan Junior, w kubeczku to jej już nie smakuje :no:
no i wczoraj na kolację zjadła kanapeczkę i wypiła kakao na zwykłym mleczku, a rano trochę popiła tego Nana przez słomkę

reklama
Maja dziś wstała o 7:20, ale gdybt tatuś nie łaził to pewnie pospałaby dłużej :baffled::baffled::baffled: i przez to mam od rana zły humor, ale słonko świeci, więc chyba będzie dobrze :-)

a co do ładnej pogody to wyczytałam ze całe lato (czerwiec lipiec i sierpien) ma byc ciepłe i bardzo mało deszczu

Do góry