Witam
U nas dzisiaj pobudka była o 5.30
. Mały ładnie śpi w nocy pomimo choroby i napuchniętego dziąsła (wczoraj znalazłam-ma nawet takiego krwiaka:-(), ale niestety wcześnie wstaje
. A od rana już tak szaleje, że nogi mnie bolą od latania za nim
.
Gratulacje dla wszystkich dzieciaczków, które ruszyły w świat na nóżkach:-). A tym mamusiom, które czekają na pierwsze kroki - cieszcie się, bo nie wiecie jak wam dobrze;-)
.
Nikita - super, że u was wszystko dobrze:-). Dwa miesiące szybko zlecą i będziesz miała swoją kruszynkę
(aż ci zazdroszczę
).
Joanna - 6 lat to dobra różnica wieku, to starsze nie jest już zazdrosne i dużo pomoże
Cloe - powodzenia w staraniach:-), tak naprawdę, to nigdy nie ma dobrego momentu na dziecko, więc lepiej się nie zastanawiać, nie szukać za i przeciw.
Novaczka - moja szefowa ma dziecko w wieku przedszkolnym, ale ma też mamę niepracującą i zawsze miała z kim zostawiać dziecko, więc nie wie, jak to jest liczyć tylko na siebie. A poza tym niedawno się rozwiodła i kole ją w oczy szczęście innych;-)
. Super, że tatuś się spisał, oby tak dalej
. U nas usypianie też należy do taty (co prawda usypianie to za dużo powiedziane, bo tylko kładziemy Kubę, a on zasypia sam;-).